agalind 30.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga, dzięki za wymiary:) a ja uważałam, że wysoka na 50cm będzie klockowa:eek: oj nie mam wyobraźni:eek: Też się tego bałam, alew wyszło całkiem fajnie. Może to też zasługa tego, że szafka wisi a nie stoi na podłodze., bo wtedy byłaby jeszcze wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Też się tego bałam, alew wyszło całkiem fajnie. Może to też zasługa tego, że szafka wisi a nie stoi na podłodze., bo wtedy byłaby jeszcze wieksza. nic nie napiszę, nic a nic...nie będę Luce chleba odbierać dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 nic nie napiszę, nic a nic...nie będę Luce chleba odbierać dzień dobry Ja chyba zacznę w esperanto pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a potrafisz zawsze lepiej w esperanto niż alfabetem Morse'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a potrafisz zawsze lepiej w esperanto niż alfabetem Morse'a Jakbym zaczęła pikać Morse'm to byście mało sie dowiedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 nic nie napiszę, nic a nic...nie będę Luce chleba odbierać dzień dobry Uderz w stół... i jestem:rotfl: a potrafisz zawsze lepiej w esperanto niż alfabetem Morse'a Znaczy że by stukać musiała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Uderz w stół... i jestem:rotfl: Znaczy że by stukać musiała?? LUKA IS BACK!!!! I to w świetnej formie;) A tak wogle to napisałam przeciesz: Jakbym zaczęła pikać Morse'm to byście mało sie dowiedzieli Wiedziałam co sie święci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Piątki mam rozjazdowe w pracy;) więc wpadam w przerwie, a tu oczywiście królują TE tematy:D I dobrze, bo jest szaro i buro, przynajmniej mi humor poprawiłyście:) Stolarz drzwiowy nie odróżnia lakieru bezbarwnego od szarego:eek: Miał być dąb naturalny lakierowany na szaro, jest jak jest:cool: Drzwi pasują do reszty domu, więc zostają, ale montaż we własnym zakresie, bo panu podziękowałam. Nigdy i nikomu go nie polecę. Na szczęście są ładnie wykonane i nawet mleczna szybka jest gładka ze wszystkich stron (dobrze, ze to zapamiętał). Zniżkę dostałam za nieterminowość i nie taki lakier oraz klamki w promocyjnej cenie (40zł taniej niż w necie). Więcej się z panem nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 cóż za niewyżyte towarzystwo Ardea, ja Cię przepraszam ale CZEGO ty wymagasz od FACETA??? ma ci rozróżniać kolory??? no proszeeeeeem Cieeeeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 FM powinni przepisywać na receptę jako lekarstwo na doła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Na receptę zdecydowanie, bo można się uzależnić Pumpalunko, tyle ile mazał po fornirze, żeby pokazać efekt z białym, szarym i bezbarwnym lakierem, w różnych stopniach połysku... i po co ? skoro zrobił jak zawsze bezbarwnym! Nawet płeć nie jest usprawiedliwieniem;) Drzwi jakby nie było są ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Na receptę zdecydowanie, bo można się uzależnić Pumpalunko, tyle ile mazał po fornirze, żeby pokazać efekt z białym, szarym i bezbarwnym lakierem, w różnych stopniach połysku... i po co ? skoro zrobił jak zawsze bezbarwnym! Nawet płeć nie jest usprawiedliwieniem;) Drzwi jakby nie było są ładne:) Macie kogos kto Wam je zamontuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ale chociaż rabat dał dobry? A czekaj, bo się zgubiłam, braliście od niego wszystkie drzwi wewn czy tylko spiżarniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zamontuje nam nasz pan od całości,fachowiec- ideał Pumpalunko, brałam od niego wszystkie drzwi fornirowane. Spiżarniowe są lakierowane i zrobił je spec od kuchni, on też robi drzwi do pralni i garderoby oraz szklane do wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mów mi jeszcze, wszystkie drzwi fornirowane tzn te do pokoi tak?Mi jak pan balkonowy zrobił nie taką balustradę jak chciałam (która w sumie nawet już lubię) to zapłaciliśmy 1/3 mniej; o ile schody wyszły mu idealnie i nie miałam żadnego ale o tyle z balustradą tarasową myślałam że go rozszarpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Te pokojowe i łazienkowe:) Zrezygnowałam z usługi montażu, wypunktowałam : nieterminowość, niezgodność z zamówieniem, więc jaki mógł dać rabat:D A drzwi mi się naprawdę podobają coś tam przebąkiwał o szybce, ze takie szkło, że dużo droższe, ale powiedziałam, albo moja cena albo zabieramy drzwi do przefornirowania i ponownego lakierowania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No, trzeba makijaż poprawić i lecieć, żeby robota nie uciekła;) A wieczorkiem - andrzejki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No, trzeba makijaż poprawić i lecieć, żeby robota nie uciekła;) A wieczorkiem - andrzejki:):) Idziecie gdzieś czy w domowym zaciszu będziecie wróżyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o kurcze, zapomniałam że wypadałoby jakieś atrakcje dzieciom przygotować!!! nawet klucza z dużą dziurką nie mam a co tu mówić o prawdziwym wosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Tym razem jedziemy do znajomych:) Tylko co tu wróżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts