Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Aga, dzięki za wymiary:) a ja uważałam, że wysoka na 50cm będzie klockowa:eek: oj nie mam wyobraźni:eek:

Też się tego bałam, alew wyszło całkiem fajnie. Może to też zasługa tego, że szafka wisi a nie stoi na podłodze., bo wtedy byłaby jeszcze wieksza.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też się tego bałam, alew wyszło całkiem fajnie. Może to też zasługa tego, że szafka wisi a nie stoi na podłodze., bo wtedy byłaby jeszcze wieksza.

nic nie napiszę, nic a nic...nie będę Luce chleba odbierać ;)

dzień dobry

Piątki mam rozjazdowe w pracy;) więc wpadam w przerwie, a tu oczywiście królują TE tematy:D I dobrze, bo jest szaro i buro, przynajmniej mi humor poprawiłyście:)

Stolarz drzwiowy nie odróżnia lakieru bezbarwnego od szarego:eek: Miał być dąb naturalny lakierowany na szaro, jest jak jest:cool: Drzwi pasują do reszty domu, więc zostają, ale montaż we własnym zakresie, bo panu podziękowałam. Nigdy i nikomu go nie polecę. Na szczęście są ładnie wykonane i nawet mleczna szybka jest gładka ze wszystkich stron (dobrze, ze to zapamiętał). Zniżkę dostałam za nieterminowość i nie taki lakier oraz klamki w promocyjnej cenie (40zł taniej niż w necie). Więcej się z panem nie zobaczę:yes:

Na receptę zdecydowanie, bo można się uzależnić:)

Pumpalunko, tyle ile mazał po fornirze, żeby pokazać efekt z białym, szarym i bezbarwnym lakierem, w różnych stopniach połysku... i po co ? skoro zrobił jak zawsze bezbarwnym! Nawet płeć nie jest usprawiedliwieniem;)

Drzwi jakby nie było są ładne:)

Na receptę zdecydowanie, bo można się uzależnić:)

Pumpalunko, tyle ile mazał po fornirze, żeby pokazać efekt z białym, szarym i bezbarwnym lakierem, w różnych stopniach połysku... i po co ? skoro zrobił jak zawsze bezbarwnym! Nawet płeć nie jest usprawiedliwieniem;)

Drzwi jakby nie było są ładne:)

Macie kogos kto Wam je zamontuje?

Mów mi jeszcze, wszystkie drzwi fornirowane tzn te do pokoi tak?

Mi jak pan balkonowy zrobił nie taką balustradę jak chciałam (która w sumie nawet już lubię) to zapłaciliśmy 1/3 mniej; o ile schody wyszły mu idealnie i nie miałam żadnego ale o tyle z balustradą tarasową myślałam że go rozszarpię.

Te pokojowe i łazienkowe:) Zrezygnowałam z usługi montażu, wypunktowałam : nieterminowość, niezgodność z zamówieniem, więc jaki mógł dać rabat:D A drzwi mi się naprawdę podobają:) coś tam przebąkiwał o szybce, ze takie szkło, że dużo droższe, ale powiedziałam, albo moja cena albo zabieramy drzwi do przefornirowania i ponownego lakierowania:cool: