agalind 04.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Pan od blatu wystukał mi otworki w zlewie:p Ościeżnice zamontowane. Zamówione łóżko do sypialni - 180cm (jednak:p) w końcu to najważniejszy mebel w sypialni;) Szafek nie będzie, tylko półka z tyłu łóżka. Materace też klepnięte, ale nie przyjdą przed świętami, za to blat będzie na pewno:wiggle: Bałam sie robienia tych otworów i dlatego dałam je do zrobienia w sklepie, gdzie kupowałam zlew. W razie W to był ich problem;) Wielkie łoże kupiłaś. Nie będziecie się przypadkiem w nim szukać? Choć oczywiście w szczegóły nie wnikam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ewanz - z ekipą może być problem, moja była już dawno się rozwiązała, pytałam wstępnie znajomych z pracy i wszyscy przeprowadzali się z pomocą przyjaciół króliczka;) ktoś miał dostawczaka, kilku kumpli i parę kursów;) Nikt nie potrafił mi polecić solidnej, profesjonalnej firmy. Czyli u Was już PRZEPROWADZKA Aga - taka fantazja męża, małe pomieszczonka to chociaż łóżko wielkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mam szare listwy przypodłogowe:o chociaż są bejcowane na szaro to są mocno bielone, ale w kątach tego nie widać i wyglądają na szare:jawdrop: Pasują do całokształtu, ale gdyby się kiedyś koncepcja kolorystyczna zmieniła to będą musiały pójść do wymiany. Teraz efekt mi się podoba, są subtelne, nie odcinają się ostrą bielą, nie tworzą ścian w ramach;) Przyznaję się do błędu w projektowaniu;) drzwi są lepsze bez tego szarego lakieru:o ponieważ idealnie pasują do schodów i podłóg na dole wyeliminowały mi problemy kolorystyczne na górze, bo powtarzają kolor podtralkówki. Dobrze, że się stolarz pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.12.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A ja uważam że wcale te 180cm to nie tak wiele, my mamy 160cm i w niedzielę rano przydałoby się większe coby dziatki pomieściły się z nami na luzie Cieszę się, że pomyłka drzwiowa wyszła Wam na dobre, czyli jak to mawiają "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Ewanz - z ekipą może być problem, moja była już dawno się rozwiązała, pytałam wstępnie znajomych z pracy i wszyscy przeprowadzali się z pomocą przyjaciół króliczka;) ktoś miał dostawczaka, kilku kumpli i parę kursów;) Nikt nie potrafił mi polecić solidnej, profesjonalnej firmy. Czyli u Was już PRZEPROWADZKA Do przeprowadzki wzielismy ekipe, ktora w niecale 1,5 godziny wszystkie rzeczy zapakowala do auta i w kolejne 20minut bylo wszystko rozniesione do konkretnych pokoi. Gdybysmy zaangazowali znajomych trwaloby to kilka godzin, bo niestety ale latanie po schodach na 4-te pietro i z powrotem by nas pewnie wymeczylo. Chlopcy mieli tasmy, folie, kartony i mimo, ze ja wszystko spakowalam i zabezpieczylam oni jeszcze zawijali niektore rzeczy zeby nie uszkodzic. Aga - taka fantazja męża, małe pomieszczonka to chociaż łóżko wielkie;) Pisąłam przecież, że w szczegóły nie wnikam:p Mam szare listwy przypodłogowe:o chociaż są bejcowane na szaro to są mocno bielone, ale w kątach tego nie widać i wyglądają na szare:jawdrop: Pasują do całokształtu, ale gdyby się kiedyś koncepcja kolorystyczna zmieniła to będą musiały pójść do wymiany. Teraz efekt mi się podoba, są subtelne, nie odcinają się ostrą bielą, nie tworzą ścian w ramach;) Przyznaję się do błędu w projektowaniu;) drzwi są lepsze bez tego szarego lakieru:o ponieważ idealnie pasują do schodów i podłóg na dole wyeliminowały mi problemy kolorystyczne na górze, bo powtarzają kolor podtralkówki. Dobrze, że się stolarz pomylił To tylko takich błędów Ci życzę A ja uważam że wcale te 180cm to nie tak wiele, my mamy 160cm i w niedzielę rano przydałoby się większe coby dziatki pomieściły się z nami na luzie No chyba tylko ten powód do mnie przemawia;) Edytowane 4 Grudnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Miałam poprzednio fajną ekipę, ale już się zwinęli, teraz chyba weźmiemy pracowników kumpla i jego duuuże auto. W pakowaniu jestem dobra, sporo razy się przeprowadzałam, opisuję pudła, numeruję, robię rozpiskę, owijam, zaklejam - jak rasowy pakowacz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Spakowane to ja mialam wszystko ksiazkowo;) - opisane, poukładane, zaklejone. Bardziej chodzi mi o noszenie tego wszystkiego. U nas to bylo 4-te pietro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No u mnie III, ale pracowników ze sklepu wnętrzarskiego chyba można potraktować, jak specy od wnoszenia i wynoszenia;) a jest tam sześciu chłopa:p Jutro zamawiam lustra, wyszło mi 6m (nieco mniej niż poprzednio liczyłam, bo zrobiłam panoramiczne w wc) myślicie, że zapłacę majątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 6m to sporo. Lepiej sie przygotować i mile zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 To będą wszystkie lustra w domu, więc chyba nie tak dużo tych metrów. O miłym zaskoczeniu nie może być mowy, na pewno koszt wyjdzie dużo za duży:( Umówię się ze szklarzem, żeby sobie dokładnie wymierzył i bardzo korzystnie dla nas wycenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wszyskie lustra w domu , czyli same łazienkowe plus w sypialni na suficielol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dokładnie tak, jak u Ciebie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dokładnie tak, jak u Ciebie:P Nad łóżkiem to u mnie okna. Nie chcialam robić konkurencji widokowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Fajne są połaciówki:p Leżysz w łóżku, widzisz niebo, chmury lub gwiazdy... Ja tylko dziecku zafundowałam takie atrakcje. Więc chociaż lustro nad łóżkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Moja córka chciała coś extra do pokoju;) wpadłam na pomysł i kupiłam fancy light - dziś doszły i są fantastyczne, mam nadzieję, ze jej się spodobają. Zamierzam je włożyć do wielkiej kuli- akwarium (po mojej rybce;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Fajne są połaciówki:p Leżysz w łóżku, widzisz niebo, chmury lub gwiazdy... Ja tylko dziecku zafundowałam takie atrakcje. Więc chociaż lustro nad łóżkiem;) W poniedziałek mieliśmy piękne gwiazdy nad głową i aż jasno od blasku księżyca. Cudownie:) Myslę, że fancy light wchodzi w zakres "extra do pokoju":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Fajnie masz:) jeszcze rozpryskujące się kropelki deszczu czy osiadające na chwilę śnieżynki:) A lampa chyba zrobi na niej wrażenie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 W jakiej kolorystyce wybrałas kulki? Odcienie niebieskiego czy kolorowa wariacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Różne odcienie niebieskiego + beż, krem i szarość. Kolorów chyba i tak będzie dużo - okładki książek na półkach, tablica magnetyczna z głupotkami i jeszcze parę różnobarwnych drobiazgów. Szkoda, że kolor ścian nie jest w innym bardziej mleczno - błękitnym odcieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ardea, jesli 180cm to szerokośc samych materacy to łoże faktycznie wielkie - będziecie spać na jednej połówce i Mała będzie Was odwiedzać My chcemy się przeprowadzić, choć etap wykończeniówki nie jest jeszcze zakończony. Z tego co przeczytałam, to u Was stan bardziej zaawansowany. U nas wiele rzeczy jest jeszcze do zrobienia, ale chciałabym juz tam mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts