Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

U nas stan na pewno nie jest bardzo zaawansowany, ja po prostu wszystko zamawiam z wyprzedzeniem;) Ja też już bym chciała mieszkać:) bo wiem, że jeszcze parę miesięcy, a jak było blisko to się wycofałam, że lepiej na wiosnę... Zamieszkanie w Bławku będzie dla nas sporą rewolucją.

A Wy święta w Chaberku:) To fajny czas na przeprowadzkę.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Święta będą u Mamy :)

Z przeprowadzka nielada kłopot, szczególnie w okresie przedswiątecznym. Co do etapu wykończeniowki, to brakuje nam - bagatela - drzwi wewnetrznych, kanapy do salonu, krzeseł, lamp, rolet na oknach.... Nie wspominam o umeblowaniu sypialni czy gabineciku. Ale dom stoi, są podłogi, jest ciepło w pokojach a w kranie ciepła woda - aż żal stamtad wychodzic.

zazdroszczę Ci, że umiesz z wyprzedzeniem wszystko wybrać i zamówić.

Z wybieraniem akurat nie mam problemu;) U nas Wigilia w Bławku, tzn. przywieziemy wszystko już gotowe, tylko do kolacji usiądziemy ( z moimi rodzicami) w prawie skończonym domku;) A potem normalna kolacja u teściowej;)

Spokojnie, są ludzie, którzy świetnie mieszkają bez lamp i drzwi:)

Moja córka chciała coś extra do pokoju;) wpadłam na pomysł i kupiłam fancy light - dziś doszły i są fantastyczne, mam nadzieję, ze jej się spodobają. Zamierzam je włożyć do wielkiej kuli- akwarium (po mojej rybce;))

wyjdę pewnie na laika i ignoranta ale co to jest ta 'fancy light' ?? googlowałam ale jakieś żyrandole mi wyskoczyły

Święta będą u Mamy :)

Z przeprowadzka nielada kłopot, szczególnie w okresie przedswiątecznym. Co do etapu wykończeniowki, to brakuje nam - bagatela - drzwi wewnetrznych, kanapy do salonu, krzeseł, lamp, rolet na oknach.... Nie wspominam o umeblowaniu sypialni czy gabineciku. Ale dom stoi, są podłogi, jest ciepło w pokojach a w kranie ciepła woda - aż żal stamtad wychodzic.zazdroszczę Ci, że umiesz z wyprzedzeniem wszystko wybrać i zamówić.

a sąsiadów macie blisko? dla mnie w takim wypadku brak rolet byłby największym problemem, bo drzwi do toalety idzie łatwo zrobić - wystarczy wieszak rozporowy i zasłona prysznicowa i gotowe.

chociaż ja podobnie jak Ardea wprowadzałam się na gotowo, nie chciałam czekać i zostawić dokupowania na później a że miałam sprecyzowane "chcenia" to było mi dużo łatwiej. Właściwie teraz nadal twierdzę, że nic bym w wystroju nie zmieniła (no poza wkładem kominkowym na który "chciejny" mnie nie było ani dalej nie stać)

Pumpa, przecież wiesz, że ja linkować nie umiem:( Podrzuciłabym Ci, ale :sick: To są takie girlandy świetlne, wyglądają jak świecące motki wełny. U dziecka będą w szklanej kuli jako lampka nocno - nastrojowa.

A kominek wolałabyś mieć ten, który masz czy żaden? Odpowiedź jest jasna, wiec ciesz się ogniem:P

Cudne to jest. Też planowałam kupić starszej córce, były na Westwing, ale oczywiście nie zdążyłam. A teraz dzięki nazwie (nie spojrzałam wcześniej, jak to się zowie), znalazłam i to chyba nawet taniej. Tylko na razie nie kupię, to by było nieodpowiedzialne przy rozgrzebanej chałupie i stanie konta :p