Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wykasowałam wiadomości z poczty bez czytania:sick: Proszę o napisanie jeszcze raz to na pewno odpowiem:)

Mam drzwi i są tak ładne jak miały być, a pasują lepiej niż sobie wymyśliłam. Każdy z wykonawców zamawia fotki do swojego portfolio, a ja mam nieposprzątane, zabezpieczone wszystko matami i nie mam szerokokątnego obiektywu:o Z jednej strony nie pokazuję zdjęć publicznie, z drugiej będą w paru katalogach:o jednak tam będą saute, czyli totalnie bezosobowo;). Dla Was fotki zrobię, gdy będzie wszystko skończone (no może bez ozdobników;)), ale z lampami i roślinkami:)

Znów zubożałam o niezła sumkę, ale zamówiłam wszystkie szafy, szafeczki itp. Blat będzie tuż przed świętami, szklane elementy już w nowym roku i to raczej w lutym.

Ciągle śpiewałam Let it snow i wyśpiewałam:) Jest biało:wiggle: Szadź na gałązkach brzozy to przeżycie niemal ekstatyczne, piękny widok będę miała z jadalni:)

Tak więc jestem z zapowiedzianą wizytą i co... rozczarowanie... PODWÓJNE :( Kuchni nadal nie ma (edit- ma, tylko zdjęć nie ma), a na dodatek wychwala drzwi i nie pokazuje :p Tak w prezencie Mikołajkowym mogłabyś nam dać oczy nacieszyć, to nie bo musi być na tip- top :(

Też uwielbiam taką zimę jak dziś: lekki mrozik i piękne oszronione gałązki :)

Wykasowałam wiadomości z poczty bez czytania:sick: Proszę o napisanie jeszcze raz to na pewno odpowiem:)

Mam drzwi i są tak ładne jak miały być, a pasują lepiej niż sobie wymyśliłam. Każdy z wykonawców zamawia fotki do swojego portfolio, a ja mam nieposprzątane, zabezpieczone wszystko matami i nie mam szerokokątnego obiektywu:o Z jednej strony nie pokazuję zdjęć publicznie, z drugiej będą w paru katalogach:o jednak tam będą saute, czyli totalnie bezosobowo;). Dla Was fotki zrobię, gdy będzie wszystko skończone (no może bez ozdobników;)), ale z lampami i roślinkami:)

Znów zubożałam o niezła sumkę, ale zamówiłam wszystkie szafy, szafeczki itp. Blat będzie tuż przed świętami, szklane elementy już w nowym roku i to raczej w lutym.

Ciągle śpiewałam Let it snow i wyśpiewałam:) Jest biało:wiggle: Szadź na gałązkach brzozy to przeżycie niemal ekstatyczne, piękny widok będę miała z jadalni:)

Cieszę się razem z Tobą:)

Aga, dzięki:)

Kuchni bez blatu nie pokażę na pewno;)

Na budowie bez większych zmian, robią się małe rzeczy - np. zamontowaliśmy pśtryczki na dole. Poza przyciskami w wc nie zanotowałam na razie żadnej wpadki;) Ciągle tworzy się łazienka na górze (z przerwa na montaż drzwi) i chyba w takim stanie prac zastanie nas rok 2013;) Nowego stołu na Wigilię nie będzie, więc kolacyjka przy stole ogrodowym, ale za to w świetle i cieple kozuni:)

więc kolacyjka przy stole ogrodowym, ale za to w świetle i cieple kozuni:)

Magicznie będzie na pewno:)

U nas w domu już świątecznie, ozdoby są, tylko choinki brakuje,a el to już niedługo:) Cieszę sie jak dziecko na te świeta :wiggle::rotfl:

Edytowane przez agalind

Ty masz powód - święta w nowym domku, a ja też cieszę się na te święta bardziej niż kiedykolwiek, tak zupełnie bez powodu:)

Szybkie spostrzeżenia z domku - bardzo widać odciśnięte palce na klamkach:o biel umywalki i miski wc w mojej małej klitce jest idealnie zgrana, mimo że to inne firmy.

Skompletowałam wszystkie prezenty:)

Ty masz powód - święta w nowym domku, a ja też cieszę się na te święta bardziej niż kiedykolwiek, tak zupełnie bez powodu:)

Szybkie spostrzeżenia z domku - bardzo widać odciśnięte palce na klamkach:o biel umywalki i miski wc w mojej małej klitce jest idealnie zgrana, mimo że to inne firmy.

Skompletowałam wszystkie prezenty:)

Mam wrażenie, ze w zeszlym roku jakby swieta gdzies bokiem przeszly i nie czulam calej tej atmosfery. W tym roku szaleństwo mi sie udzieliło. Ozdoby, światełka, jedzenie, prezenty - bawię się jak dziecko:D

Czarodziejko z Bławatka,

Przyszłam pięknie podziękować za pamięć :hug:

Niesamowicie stopniujesz napięcie ;). Najważniejsze jednak, że jesteś zadowolona z efektów jakie dokonują się w Twoim domu :).

A jest szansa na zdjęcia jeszcze w tym roku? :rolleyes:

Ewuniu, dziękuję za piękne słowa:) masz niesamowitą intuicję, bo ja dziś właśnie takich słów potrzebuję:hug:

Miałam dziś ciężki dzień w pracy, z rodzaju tych, kiedy pytam siebie, czy mi źle było odbierać dużą wypłatę w reklamie;) Po co mi zawód misja:bash: I jeszcze się nasłuchałam o moim domku - na cztery zdania , cztery były totalnym zjechaniem wnętrz:sick: Jestem umiarkowanie pewna siebie, więc mogłam olać, ale zadziwia mnie, że ktoś, kto jest gościem (niezaproszonym;)) podczas wizyty w moim domu, potrafi się tak wypowiadać:jawdrop:

Szansa na zdjęcia zależy od pana kamieniarza;) obiecał, że blat będzie przed BN.

Nie martw się Ardea :hug: wiesz przecież, że jeśli nie podążasz za schematami to od razu jesteś "inna"

Szkoda Twoich nerwów. Owszem - taka krytyka jest niepotrzebna i wkurzająca, bo skąd załozenie, że Twoje wnętrza maja się podobac innym?

Ale czy "Czarodziejka z Bławatka" musi martwić się takimi drobiazgami? :)

Ewa, ale Wy zewnętrze macie mocno dopracowane, a my wchodzimy do domu po paletach;) Obie mamy już bliżej niż dalej:)

Malka, żeby było bardziej dołująco jest to osoba, która w tej chwili jest na tym samym etapie wykończeniówki, co my:o wie ile czasu, pracy, serca i kasy się w to wkłada, a wypowiedziała się bez żadnej zachęty, nie poprosiliśmy go o zdanie na temat naszych poczynań wnętrzarskich, nie zaprosiliśmy w celu skonsultowania czegokolwiek:(:mad: Ja jego wnętrz nie skomentowałam nigdy i ich nie skomentuję, bo lubię wyzwania, a tu riposta byłaby zbyt łatwa;)

A pomszczenia nie potrzebuję, bo dla niego dostateczna karą będzie to, że przyjdzie mu mieszkać w tym co sam sobie zgotował, a zgotował sobie sporo:P

Edytowane przez Ardea