Joannk 16.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ardea super nowina, my blat też mamy tylko kuchni brak:D Paradoks:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb72 16.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 takie małe drobne info.... tak jak już mieszkamy poł roku chciałam tylko wspomnieć na temat schodów, jaka to byłam z nich dumna... no i że kolor ładny ale jak w czasie wakacji przeleciało po nich "stadko" dzieciaków z góry na dół i tak przez miesiąc prawie to tak szczerze schody nadają się do ponownego przeszlifowania i polakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Pumpa, to żeby Cię zwabic nie pokażę do Wigilii;) Esiak, kuchnię już mam:yes: lampy górne jeszcze w pudełkach, a kinkiety nadal nie dotarły, ale reszta jest:p Byłoby idealnie gdyby nie pusta donica, wiecie jakie wrażenie robią puste donice:( (roślinki dopiero, gdy zamieszkamy, może wszędzie dam zioła... marzy mi się kuchnia pachnąca ziołami) Jutro idę na lakowanie ząbków, więc chyba nie będę miała okazji pstryknac fot, ale tak, jak obiecałam do świąt będą Khb, witaj, rzadko zaglądasz na FM, ale rozumiemy, że cieszysz się domkiem. Tak jest z drewnem, że się rysuje i niszczy, ja to akceptuję ale dlatego wybrałam parkiet przemysłowy, bo nawet ostro porysowany fajnie wygląda i wszędzie mam drewno olejowane - zdecydowanie łatwiej je odnowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Teraz hit dnia, a może miesiąca, chociaż mnie się wydaje, że HIT ROKU - mam blat:wave: Diabelnie piękny, zmysłowo chłodny w gorącej kuchni, szlachetnie zgrywający naturalność dębu z głęboką czernią kamienia. Fotki będą jeszcze przed świętami:yes: Po takim opisie wyobraźnia szaleje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Po takim opisie wyobraźnia szaleje;) Nie tylko moja jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nie tylko moja jak widzę Chłodny, gorący, zmysłowy, szlachetny - tyle bodźców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Taki blat to szkoda użytkować tylko jako... blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Taki blat to szkoda użytkować tylko jako... blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 HA HA:D ale przy pierwszym głaskaniu (bo aż się prosi o dotykanie) też mieliśmy takie skojarzenia:D tylko to trochę jak sex na śniegu, czyli fajnie, ale nie za często:D Napiszę Wam jeszcze o montażu - było sporo emocji - (dla porównania kuchnię trzej panowie montowali 6godz. a sam blat inni trzej panowie 3 godz.) wielkie to i ciężkie (jedna płyta 250kg:rolleyes:) bałam się żeby mi szafek nie porysowali, czy piekarnika nie stłukli, ciężko było wymanewrować, bo 1 blat -3m, a kuchnia wcale nieduża. Udało się, weszły idealnie, nie będę miała żadnych listewek, bo tam nawet okruch chleba nie wpadnie (tajemnica tkwi w równych ścianach), a od spodu blatu uszczelnione silikonem, gdyby mi się coś rozlało to nie ścieknie pod blat. Niesamowicie się cieszę, ten blat to jest dopiero kropka nad i w tej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Oczywiście przed samym końcem elektryk płata figle:cool: nie przychodzi, nie ma gniazdek w kuchni:sick: Przerobił co miał przerobić, podpiął rozdzielnicę (bez obwodu oświetlenia zew.) i cisza. Przerobiliśmy gniazdka za wysoką zabudową, są teraz przy podłodze, wystarczy odjąć cokół i jest dostęp - taka potrzeba męża:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Oczywiście przed samym końcem elektryk płata figle:cool: nie przychodzi, nie ma gniazdek w kuchni:sick: Przerobił co miał przerobić, podpiął rozdzielnicę (bez obwodu oświetlenia zew.) i cisza. Przerobiliśmy gniazdka za wysoką zabudową, są teraz przy podłodze, wystarczy odjąć cokół i jest dostęp - taka potrzeba męża:cool: Elektrycy tak widać mają Ja na swojego też sie musiałam naczekać. Potrzeba mężą - bezcenna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Lubi mieć dojścia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Lubi mieć dojścia:) Cwaniak jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.12.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Agatko http://img62.imageshack.us/img62/983/choinkazdrabiny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.12.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąt wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, szczęścia i powodzeniażycząJoanna i Marcin http://img.wallpaperstock.net:81/kitty-santa-wallpapers_4342_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.12.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Spokoju, rodzinnego ciepła, zrozumienia i miłościprzy wigilijnym stolea w Nowym Roku samych szczęśliwych chwil w nowym domużyczy bury_kocur z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cała Ardea Narobiła smaka i zniknęła Agatko Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Was ludzie nie zawodzą I niech uśmiech w sercu gości… Radosnych Świąt życzy Dorota z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.12.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Kochani z okazji świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, życzę zdrowia, miłości, marzeń i spełnień, radości i spokoju, dobra w sobie i wokół siebie. http://images35.fotosik.pl/1752/a2a396d8f485a12emed.jpg Przesyłam całusy wraz z widokiem na moje ukochane brzozy:):) Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.12.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Dziękuję za życzenia, a moje zniknięcie jest tylko chwilowe (raz, że wciągnęły mnie przedświąteczne przygotowania, a dwa, że rozchorowało mi się dziecko),Wrócę po świętach i spełnię obietnicę. Teraz wracam do małej przeziębionej marudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts