Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

takie małe drobne info....

tak jak już mieszkamy poł roku :)

chciałam tylko wspomnieć na temat schodów, jaka to byłam z nich dumna... no i że kolor ładny

ale jak w czasie wakacji przeleciało po nich "stadko" dzieciaków z góry na dół i tak przez miesiąc prawie to tak szczerze

schody nadają się do ponownego przeszlifowania i polakierowania :sick:

Pumpa, to żeby Cię zwabic nie pokażę do Wigilii;);)

Esiak, kuchnię już mam:yes: lampy górne jeszcze w pudełkach, a kinkiety nadal nie dotarły, ale reszta jest:p Byłoby idealnie gdyby nie pusta donica, wiecie jakie wrażenie robią puste donice:( (roślinki dopiero, gdy zamieszkamy, może wszędzie dam zioła... marzy mi się kuchnia pachnąca ziołami)

Jutro idę na lakowanie ząbków, więc chyba nie będę miała okazji pstryknac fot, ale tak, jak obiecałam do świąt będą:)

Khb, witaj, rzadko zaglądasz na FM, ale rozumiemy, że cieszysz się domkiem.

Tak jest z drewnem, że się rysuje i niszczy, ja to akceptuję;) ale dlatego wybrałam parkiet przemysłowy, bo nawet ostro porysowany fajnie wygląda i wszędzie mam drewno olejowane - zdecydowanie łatwiej je odnowic.

Teraz hit dnia, a może miesiąca, chociaż mnie się wydaje, że HIT ROKU - mam blat:wave:

Diabelnie piękny, zmysłowo chłodny w gorącej kuchni, szlachetnie zgrywający naturalność dębu z głęboką czernią kamienia.

Fotki będą jeszcze przed świętami:yes:

Po takim opisie wyobraźnia szaleje;)

HA HA:D ale przy pierwszym głaskaniu (bo aż się prosi o dotykanie) też mieliśmy takie skojarzenia:D tylko to trochę jak sex na śniegu, czyli fajnie, ale nie za często:D

Napiszę Wam jeszcze o montażu - było sporo emocji - (dla porównania kuchnię trzej panowie montowali 6godz. a sam blat inni trzej panowie 3 godz.) wielkie to i ciężkie (jedna płyta 250kg:rolleyes:) bałam się żeby mi szafek nie porysowali, czy piekarnika nie stłukli, ciężko było wymanewrować, bo 1 blat -3m, a kuchnia wcale nieduża. Udało się, weszły idealnie, nie będę miała żadnych listewek, bo tam nawet okruch chleba nie wpadnie (tajemnica tkwi w równych ścianach), a od spodu blatu uszczelnione silikonem, gdyby mi się coś rozlało to nie ścieknie pod blat.

Niesamowicie się cieszę, ten blat to jest dopiero kropka nad i w tej kuchni:)

Oczywiście przed samym końcem elektryk płata figle:cool: nie przychodzi, nie ma gniazdek w kuchni:sick: Przerobił co miał przerobić, podpiął rozdzielnicę (bez obwodu oświetlenia zew.) i cisza.

Przerobiliśmy gniazdka za wysoką zabudową, są teraz przy podłodze, wystarczy odjąć cokół i jest dostęp - taka potrzeba męża:cool:

Oczywiście przed samym końcem elektryk płata figle:cool: nie przychodzi, nie ma gniazdek w kuchni:sick: Przerobił co miał przerobić, podpiął rozdzielnicę (bez obwodu oświetlenia zew.) i cisza.

Przerobiliśmy gniazdka za wysoką zabudową, są teraz przy podłodze, wystarczy odjąć cokół i jest dostęp - taka potrzeba męża:cool:

Elektrycy tak widać mają;) Ja na swojego też sie musiałam naczekać.

Potrzeba mężą - bezcenna;):lol2:

Kochani z okazji świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, życzę zdrowia, miłości, marzeń i spełnień, radości i spokoju, dobra w sobie i wokół siebie.

http://images35.fotosik.pl/1752/a2a396d8f485a12emed.jpg

Przesyłam całusy wraz z widokiem na moje ukochane brzozy:):):)

Edytowane przez Ardea