Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agatko,

Przesyłam moc serdecznych myśli w nadziei, że z Córeczką już wszystko w porządku :).

W Nowym Roku życzę Tobie i Twojej Rodzince dużo uśmiechu, szczęścia, zdrowia i radości z mieszkania w nowym domu :D

http://img507.imageshack.us/img507/3654/happyom.jpg

Agatko życzę Wam, żeby Rok, który właśnie się rozpoczyna był pełen pozytywnych chwil, przeżyć, pełen miłości i zrealizowanych planów! Żeby cieszył Was każdy drobiazg, bo właśnie radość z drobiazgów daje prawdziwe Szczęście! Życzę Wam, żebyście doświadczali go na każdym kroku! buziaki dla Was, Kochani moi! :) :)

BTW, u nas też jest kuchnia do obejrzenia ;)

zastanawiam się tylko patrząc jaki efekt uzyskała Ardea, czy np taniej i łatwiej nie byłoby zastosowanie drewnianych frontów? z tego co Agata pisała to fornir to jedno z droższych wykończeń...? ale zobaczymy co opowie nam sama właścicielka nowej kuchni :)

Agatko,

Dziękuję za zdjęcia kuchni :). Jest piękna, ciepła i cudnie jej w tej zieleni ziół i roślin :D.

Bardzo mi się podoba :yes: Jest miłą dla oka odmianą, dla mnie - fanki białych kuchni ;). Ogromnie podoba mi się połączenie z czarnym blatem - teraz rozumiem Twój zachwyt :yes: Niesamowite wrażenie robi dokładność w ciągłości słojów - dobry fachowiec wyczarował Ci tę kuchnię.

Mmm... Wasz dom właśnie zyskał serce :).

Witam się w Nowym Roku:)

Ardea zupełnie nie potrafiłam wyobrazić sobie Waszej kuchni więc jestem totalnie zaskoczona:)

Piękny fornir i w połączeniu z czarnym blatem wygląda bardzo fajnie:) Na jednym zdjęciu dojrzałam kawałek parkietu - też chyba zgrywa się idealnie, co?

A jak będą dodatki, lampy, zioła to już zupełnie komplet będzie:)

Gratulacje:)

ps. nie masz jakichś wiadomości od Agi? Bo świeta świętami ale mogłaby chociaż słówko skrobnąc...

Obejrzałam przed chwilą kuchnię Państwa Esiaków:)

One są zupełnie inne ale każda w swoim rodzaju jest fajna:)

Jak wiecie ja będę celować bardziej w styl Pumpy, Agi czy MSU:) więc może nie do końca czuję Wasze:) ale uważam że wykonaliście kawał dobrej roboty, serio:hug:

Bardzo serdecznie dziękuję za noworoczne życzenia:) oczywiście za ciepłe słowa pod adresem mojej kuchni również.

(jeżeli kogoś pominęłam z przesłaniem fot to dajcie znac)

Ewa, widzę że wykazałaś się wyobraźnią;)

Esiak, chyba lite drewno jest droższe.Twoja kuchnia wydaje mi się bardziej nietuzinkowa, więc miło mi że Ci się u mnie podoba.

Luczka, specjalnie ten kawałek parkietu odkryłam, żeby pokazac, że ten dąb do czegoś pasuje;) mnie się wydaje, że mam kuchnię w podobnym stylu, jak dziewczyny, tylko materiały inne i przez to wydaje się może bardziej klasyczna, chociaż nie, jednak masz rację, jest trochę inna:p

Witaj Fulek, ileż ja Cię nie widziałam.

MSU, fajna reakcja, bardzo dziękuję.

Witam sie w Nowym Roku :) Niesamowicie duzo u Was się dzieje! Ja natomiast jeżdżę na działkę i wciąż ogladam puste sciany :( Z przeprowadzką musimy poczekac jeszcze ze dwa tygodnie :cry: - drzwi i kanapy wciąz brak :evil:

Właśnie obejrzałam Esiakową kuchnię - robi nieesamowite wrażenie, musze pogratulować konsekwencji i dbałości o spójnośc konwencji w domu :) (kran - mega! )

Ardea - gratuluje kuchni i Świat w Bławatku!:) My niestety tkwilismy w bloku.

( chętnie pocieszyłabym oko Twoją kuchnią, więc usmiecham się ... :D)

Dziś mam chwilę na komputer i Net też działa bezproblemowo. Wigilia, zgodnie z oczekiwaniami, spędzona w domku - rodzinnie, bez pośpiechu, w cieple żywego ognia. Fantastyczne było szukanie prezentów, które św. Mikołaj zrzucił z sań wprost pod nasze świerczki;) Wyprawa w świetle latarki, a potem dźwiganie wielkich worków i podekscytowanie córki - poczułam się jak dziecko:p

Nie mieszkamy,nadal wykańczamy wnętrza, trochę się to wlecze, ale już widac koniec:p Najbardziej pracochłonne pomieszczenia mamy - łazienki i kuchnia. Niestety znów zaginął nasz elektryk:mad::mad::mad:

Plany są takie: styczeń szafy, szafki i stoły. Luty - balustrada schodowa, lustra i żaluzje i mam nadzieję wreszcie pśtryczki i lampy. W marcu - wielkie sprzątanie, pakowanie i przeprowadzka - daj Boże:)

Ewanz, już nadrabiam niedopatrzenie:)

Kuchnia jest bardzo prosta i w sumie nieduża - 9,5m. Bardzo mnie cieszą pochwały ludzi, którzy sami mają piękne kuchnie:yes:

Muszę przyznac, że jestem gorącą fanką mojego stolarza i nasza współpraca ciągle trwa, po kuchni meble łazienkowe, szafy, drzwi lakierowane... potem szafka tv, komoda... Pasuje mi, jest słowny i solidny, a i zawsze wie o co mi chodzi;)