Lukarna 30.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ardea czy córeczce już lepiej?Czekam na relację Świąt w Bławatku:) http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.12.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Agatko, Przesyłam moc serdecznych myśli w nadziei, że z Córeczką już wszystko w porządku . W Nowym Roku życzę Tobie i Twojej Rodzince dużo uśmiechu, szczęścia, zdrowia i radości z mieszkania w nowym domu http://img507.imageshack.us/img507/3654/happyom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 W tym nowym roku życzę abyście jak najszybciej odkryli radość z mieszkania w nowym domu i żebyś miała jak najwięcej ciekawych prac do przeczytania a nie same internetowe plagiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.01.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Agatko życzę Wam, żeby Rok, który właśnie się rozpoczyna był pełen pozytywnych chwil, przeżyć, pełen miłości i zrealizowanych planów! Żeby cieszył Was każdy drobiazg, bo właśnie radość z drobiazgów daje prawdziwe Szczęście! Życzę Wam, żebyście doświadczali go na każdym kroku! buziaki dla Was, Kochani moi! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ale cisza.... co tam słychać w Nowym Roku...? wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No ładna, nietuzinkowa i ciekawa kuchnia Ci wyszła Ardea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.01.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja pierdziut, czy widzieliście to samo co ja. Jaaaka kuchnia zajebista:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja pierdziut, czy widzieliście to samo co ja. Jaaaka kuchnia zajebista:jawdrop: widzieliśmy, widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 BTW, u nas też jest kuchnia do obejrzenia zastanawiam się tylko patrząc jaki efekt uzyskała Ardea, czy np taniej i łatwiej nie byłoby zastosowanie drewnianych frontów? z tego co Agata pisała to fornir to jedno z droższych wykończeń...? ale zobaczymy co opowie nam sama właścicielka nowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać w Nowym Roku. Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Agatko, Dziękuję za zdjęcia kuchni . Jest piękna, ciepła i cudnie jej w tej zieleni ziół i roślin . Bardzo mi się podoba Jest miłą dla oka odmianą, dla mnie - fanki białych kuchni . Ogromnie podoba mi się połączenie z czarnym blatem - teraz rozumiem Twój zachwyt Niesamowite wrażenie robi dokładność w ciągłości słojów - dobry fachowiec wyczarował Ci tę kuchnię. Mmm... Wasz dom właśnie zyskał serce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witam się w Nowym Roku:) Ardea zupełnie nie potrafiłam wyobrazić sobie Waszej kuchni więc jestem totalnie zaskoczona:)Piękny fornir i w połączeniu z czarnym blatem wygląda bardzo fajnie:) Na jednym zdjęciu dojrzałam kawałek parkietu - też chyba zgrywa się idealnie, co?A jak będą dodatki, lampy, zioła to już zupełnie komplet będzie:) Gratulacje:) ps. nie masz jakichś wiadomości od Agi? Bo świeta świętami ale mogłaby chociaż słówko skrobnąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Obejrzałam przed chwilą kuchnię Państwa Esiaków:)One są zupełnie inne ale każda w swoim rodzaju jest fajna:) Jak wiecie ja będę celować bardziej w styl Pumpy, Agi czy MSU:) więc może nie do końca czuję Wasze:) ale uważam że wykonaliście kawał dobrej roboty, serio:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.01.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bardzo serdecznie dziękuję za noworoczne życzenia:) oczywiście za ciepłe słowa pod adresem mojej kuchni również. (jeżeli kogoś pominęłam z przesłaniem fot to dajcie znac) Ewa, widzę że wykazałaś się wyobraźnią Esiak, chyba lite drewno jest droższe.Twoja kuchnia wydaje mi się bardziej nietuzinkowa, więc miło mi że Ci się u mnie podoba. Luczka, specjalnie ten kawałek parkietu odkryłam, żeby pokazac, że ten dąb do czegoś pasuje;) mnie się wydaje, że mam kuchnię w podobnym stylu, jak dziewczyny, tylko materiały inne i przez to wydaje się może bardziej klasyczna, chociaż nie, jednak masz rację, jest trochę inna:p Witaj Fulek, ileż ja Cię nie widziałam. MSU, fajna reakcja, bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Najważniejsze, że jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam sie w Nowym Roku Niesamowicie duzo u Was się dzieje! Ja natomiast jeżdżę na działkę i wciąż ogladam puste sciany Z przeprowadzką musimy poczekac jeszcze ze dwa tygodnie - drzwi i kanapy wciąz brak Właśnie obejrzałam Esiakową kuchnię - robi nieesamowite wrażenie, musze pogratulować konsekwencji i dbałości o spójnośc konwencji w domu (kran - mega! ) Ardea - gratuluje kuchni i Świat w Bławatku! My niestety tkwilismy w bloku. ( chętnie pocieszyłabym oko Twoją kuchnią, więc usmiecham się ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dziś mam chwilę na komputer i Net też działa bezproblemowo. Wigilia, zgodnie z oczekiwaniami, spędzona w domku - rodzinnie, bez pośpiechu, w cieple żywego ognia. Fantastyczne było szukanie prezentów, które św. Mikołaj zrzucił z sań wprost pod nasze świerczki;) Wyprawa w świetle latarki, a potem dźwiganie wielkich worków i podekscytowanie córki - poczułam się jak dziecko:p Nie mieszkamy,nadal wykańczamy wnętrza, trochę się to wlecze, ale już widac koniec:p Najbardziej pracochłonne pomieszczenia mamy - łazienki i kuchnia. Niestety znów zaginął nasz elektryk:mad::mad: Plany są takie: styczeń szafy, szafki i stoły. Luty - balustrada schodowa, lustra i żaluzje i mam nadzieję wreszcie pśtryczki i lampy. W marcu - wielkie sprzątanie, pakowanie i przeprowadzka - daj Boże:) Ewanz, już nadrabiam niedopatrzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Fajnie się zapowiada Wam początek roku:) A powiedz, jak córeczka? Wyzdrowiała?Marcin niestety od wczoraj gorączkuje beż żadnych innych objawów - był w przedszkolu całe 3 dni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ardea - piękny ten fornir - ciągłośc słojów zachwyca. Czerń blatu i urządzeń stanowia przysłowiową kropke nad "i". Kuchnia wymuskana koncepcyjnie i wykonawczo Wogóle jest bardzo duza - no i jeszcze masz spiżarkę! Wow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Kuchnia jest bardzo prosta i w sumie nieduża - 9,5m. Bardzo mnie cieszą pochwały ludzi, którzy sami mają piękne kuchnie:yes:Muszę przyznac, że jestem gorącą fanką mojego stolarza i nasza współpraca ciągle trwa, po kuchni meble łazienkowe, szafy, drzwi lakierowane... potem szafka tv, komoda... Pasuje mi, jest słowny i solidny, a i zawsze wie o co mi chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts