Ardea 16.01.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Pani ma raport na ferie (nienawidzę papierów) a ferie w ostatnim rzucie czyli od połowy lutego:( Ekipa nam się rozchorowała, elektryk się nie odnalazł, mąż sam zakłada gniazdka, wolniuteńko idzie, tylko stolarz trzyma fason i wszystko gra - jutro szafki łazienkowe, a w poniedziałek - szafa wiatrołapowa i drzwi lakierowane. Młynek chyba dopiero po przeprowadzce, bo nie wiem czy brać czy nie i jaki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 eee no gniazdka to luzik.... tylko najlepiej to robić w rękawiczkach, bo nawet jak się uważa to ślady na ścianie zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Pani ma raport na ferie (nienawidzę papierów) a ferie w ostatnim rzucie czyli od połowy lutego:( Ekipa nam się rozchorowała, elektryk się nie odnalazł, mąż sam zakłada gniazdka, wolniuteńko idzie, tylko stolarz trzyma fason i wszystko gra - jutro szafki łazienkowe, a w poniedziałek - szafa wiatrołapowa i drzwi lakierowane. Młynek chyba dopiero po przeprowadzce, bo nie wiem czy brać czy nie i jaki:( Ech, to pięknie będzie już szafami... Nie martw się młynkiem, jak można później to zamontuj później i tyle. Chociaż Kinga (pinacolada) pisała wczoraj że baaardzo jest zadowolona, idź do niej zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No zostają, już zostałay:sick: ale zmywa się ładnie, a jakby co to farby zostało... Esiak, mój mąż nigdy nie miał niczego wspólnego z elektryką i trochę się obawia tych włączników krzyżowych i schodowych i jeszcze coś z siłą do garażu nie tak - sam sobie nie poradzi:( Jeżeli pśtryk nie pojawi się do końca stycznia to go wywalamy:mad: A mąż poprosi znajomego o wskazówki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Podglądam z ukrycia, bo Pinakolada się kiedyś na mnie obraziła za światełka w piekarniku:o Fajnie, ale kasa się strasznie kończy i mimo że sie pilnujemy nie wygląda to dobrze, a gdzie jeszcze kostka, taras:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nawet mi się nie chce myśleć o końcówce: wykańczania i kasy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wykończeniówka jest fajna - widzisz jak się materializuje to, co miałaś w głowie, jest satysfakcja, że nieźle wszystko się prezentuje i coraz bliżej przeprowadzki. Teraz inaczej bym robiła zakupy - wyznaczyłabym np. 5 tys. na lampy i koniec, szukałabym takich, które będa ładne a zmieszczę sie w cenie, ja tak nie robiłam - miało mi się podobać i w miarę nie przekraczać budżetu, ewentualnie miałam zaoszczędzić na czymś innym, tylko tak się nie dało i taras na pewno nie będzie z egzotyka, a na kostkę wielkoformatową chyba nie starczy i będzie zwykła. Luka, nie stresuj się wykończeniówką - fajna jest, mimo wszystko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Myślę że jak przejdę jeszcze przez grzejniki i piec to już będzie trochę łatwiej;)Może nie łatwiej ale tak inaczej. Póxniej to raczej wybory estetyczne niz techniczne. A ja się tych technicznych boje najbardziej - bo sie na tym nie znam po prostu:) ps. jeszcze kominek będzie trudny.i wybór styro oraz tynku zewnętrznego Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Techniczne wybory są przykre;) ja niby się interesowałam, ale ostateczne decyzje sobie odpuszczałam i podejmował je mąż po konsultacjach z fachowcami i użytkownikami (czyt. wybudowanymi znajomymi) Kominek to już przyjemność z tynkiem nie miałam problemu - to była moja decyzja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Po miesiącu oczekiwania wreszcie mam wszystkie lampy, pełen komplet, łącznie z zewnętrznymi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Po miesiącu oczekiwania wreszcie mam wszystkie lampy, pełen komplet, łącznie z zewnętrznymi:wiggle: Nie będzie kul z Ikei???????????????? A na serio to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co to za dom bez lamp Ikea;) Może nie kule, ale Hektar w gabinecie i Knappa w pokoju o nieustalonym przeznaczeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ale zamontowane?? Niee chyba nie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Tego cholernego elektryka nie ma:mad: Najpierw chory, potem problemy rodzinne, a teraz po prostu nieuchwytny:bash: Właśnie mija tydzień ostatniej szansy, jeżeli się nie pojawi, bierzemy innego, a on się żegna z ostatnią ratą kasy. Zamontowane tylko świetlówki w garażu i lampka w kotłowni. Cieszę się, że są nawet w pudełkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gratuluje lamp. Ja pocztakowo czekalam na elektryka, ale potem okazalo sie, ze moj maz ma ukryte zdolnosci. Gdyby nie to pewnie jeszcze zadnych lamp, by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mój też właśnie odkrywa w sobie te zdolności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gdyby nie budowa nie wiedzialaby, ze mam takiego zdolnego meza;) A on mnie kiedys zwodzil miesiacami, ze nie moze cczegos zrobic bo nie umie;) Sorry, ale nie mam polskich znakow. Wziely i uciekly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Po co w Ameryce polskie znaki;) Mój diament jutro zakłada resztę gniazdek, a lampy powiesi pewnie w lutym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mój diament jutro zakłada resztę gniazdek, a lampy powiesi pewnie w lutym;) Diament, czyli jeszcze nie oszlifowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zdecydowanie surowy, chyba nawet takie klejnoty wolę, niż takie ciepłe kluchy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts