Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Pani ma raport na ferie (nienawidzę papierów):sick: a ferie w ostatnim rzucie czyli od połowy lutego:(

Ekipa nam się rozchorowała, elektryk się nie odnalazł, mąż sam zakłada gniazdka, wolniuteńko idzie, tylko stolarz trzyma fason i wszystko gra - jutro szafki łazienkowe, a w poniedziałek - szafa wiatrołapowa i drzwi lakierowane.

Młynek chyba dopiero po przeprowadzce, bo nie wiem czy brać czy nie i jaki:(

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pani ma raport na ferie (nienawidzę papierów):sick: a ferie w ostatnim rzucie czyli od połowy lutego:(

Ekipa nam się rozchorowała, elektryk się nie odnalazł, mąż sam zakłada gniazdka, wolniuteńko idzie, tylko stolarz trzyma fason i wszystko gra - jutro szafki łazienkowe, a w poniedziałek - szafa wiatrołapowa i drzwi lakierowane.

Młynek chyba dopiero po przeprowadzce, bo nie wiem czy brać czy nie i jaki:(

Ech, to pięknie będzie już szafami...

Nie martw się młynkiem, jak można później to zamontuj później i tyle. Chociaż Kinga (pinacolada) pisała wczoraj że baaardzo jest zadowolona, idź do niej zobaczyć.

No zostają, już zostałay:sick: ale zmywa się ładnie, a jakby co to farby zostało... Esiak, mój mąż nigdy nie miał niczego wspólnego z elektryką i trochę się obawia tych włączników krzyżowych i schodowych i jeszcze coś z siłą do garażu nie tak - sam sobie nie poradzi:( Jeżeli pśtryk nie pojawi się do końca stycznia to go wywalamy:mad: A mąż poprosi znajomego o wskazówki:p

Wykończeniówka jest fajna - widzisz jak się materializuje to, co miałaś w głowie, jest satysfakcja, że nieźle wszystko się prezentuje i coraz bliżej przeprowadzki. Teraz inaczej bym robiła zakupy - wyznaczyłabym np. 5 tys. na lampy i koniec, szukałabym takich, które będa ładne a zmieszczę sie w cenie, ja tak nie robiłam - miało mi się podobać i w miarę nie przekraczać budżetu, ewentualnie miałam zaoszczędzić na czymś innym, tylko tak się nie dało i taras na pewno nie będzie z egzotyka, a na kostkę wielkoformatową chyba nie starczy i będzie zwykła. Luka, nie stresuj się wykończeniówką - fajna jest, mimo wszystko:yes:

Myślę że jak przejdę jeszcze przez grzejniki i piec to już będzie trochę łatwiej;)

Może nie łatwiej ale tak inaczej. Póxniej to raczej wybory estetyczne niz techniczne. A ja się tych technicznych boje najbardziej - bo sie na tym nie znam po prostu:)

ps. jeszcze kominek będzie trudny.

i wybór styro oraz tynku zewnętrznego

Edytowane przez Lukarna

Techniczne wybory są przykre;) ja niby się interesowałam, ale ostateczne decyzje sobie odpuszczałam i podejmował je mąż po konsultacjach z fachowcami i użytkownikami (czyt. wybudowanymi znajomymi)

Kominek to już przyjemność:D z tynkiem nie miałam problemu - to była moja decyzja:yes:

Tego cholernego elektryka nie ma:mad: Najpierw chory, potem problemy rodzinne, a teraz po prostu nieuchwytny:bash: Właśnie mija tydzień ostatniej szansy, jeżeli się nie pojawi, bierzemy innego, a on się żegna z ostatnią ratą kasy. Zamontowane tylko świetlówki w garażu i lampka w kotłowni. Cieszę się, że są nawet w pudełkach:)