agalind 01.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No coś Ty, trawiasty prostokąt obsadzony dookoła thujami jest super;) Nie zapominaj o skalniaku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Znasz jednak trendy ogrodowe, na jednej z imprez rodzinnych ciocia mi doradzała skalniaczek z kaskadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Znasz jednak trendy ogrodowe, na jednej z imprez rodzinnych ciocia mi doradzała skalniaczek z kaskadą A nie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Proponuję jeszcze fontannę od frontu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No skoro tak się rozwijamy to dorzucę jeszcze ogromne gazony i rzeźby lwów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No skoro tak się rozwijamy to dorzucę jeszcze ogromne gazony i rzeźby lwów:P O lwach nic nie mówię, bo w drodze do domu/pracy codziennie mijam takie metrowe (były zanim okna wstawili w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Boszzz, coś rzeczywiście jest na rzeczy z tymi trendami ogrodowymi. Mnie co prawda nikt lwów, fontanienek czy innych wenusów nie proponuje, ale trawnik i tuje wzdłuż ogrodzenia muszą być! Czemu ja nie chcę, no! Przecież zasłoni mnie szybko, nie wyłysieje na zimę, schludnie, równo, zero roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Boszzz, coś rzeczywiście jest na rzeczy z tymi trendami ogrodowymi. Mnie co prawda nikt lwów, fontanienek czy innych wenusów nie proponuje, ale trawnik i tuje wzdłuż ogrodzenia muszą być! Czemu ja nie chcę, no! Przecież zasłoni mnie szybko, nie wyłysieje na zimę, schludnie, równo, zero roboty! Mój sąsiad ma ponad 2000m2 dzialki i wokół same tuje - strzelista i kulka naprzemiennie;) Na srodku oczywiscie trawa. I jak widze go gdy chodzi pół dnia za kosiarka to zal mi się go robi. Ktoś mu pewnie powiedział, ze taki ogrod nie wymaga roboty;) Kiedyś go zapytałam, dlaczego nic na srodku nie posadzi, jakies drzewka owocowe czy cos w tym stulu, ale stwierdzil, ze liscie bedzie trzeba grabic:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A mój sąsiad ma skalniak i thuje i będzie miał fontannę Kocurko, nie jesteś patriotką, bo wszyscy Polacy mają trawnik i thuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A mój sąsiad ma skalniak i thuje i będzie miał fontannę Kocurko, nie jesteś patriotką, bo wszyscy Polacy mają trawnik i thuje;) i skalniak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ty się Aga nie śmiej, bo my tez mamy wsiowy złoty dąb okienny;) Już przy zakupie pani mi powiedziała brać orzeszek lub szarość bo to TOP, a złoto - passe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ty się Aga nie śmiej, bo my tez mamy wsiowy złoty dąb okienny;) Już przy zakupie pani mi powiedziała brać orzeszek lub szarość bo to TOP, a złoto - passe;) No wlasnie dlatego mam złoty dąb, bo za modą nie gonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja myślałam, że mam pomysł na złoty dąb i w sumie wyszło nieźle, ale nie pasuje mi niestety totalnie w pokoju córki - w połączeniu z niebieskimi ścianami - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja myślałam, że mam pomysł na złoty dąb i w sumie wyszło nieźle, ale nie pasuje mi niestety totalnie w pokoju córki - w połączeniu z niebieskimi ścianami - bo ten pokój w Twoich wyobrażeniach pewnie nie miał byc niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Miał być biały BIAŁY!!! Właścicielka pokoju zdecydowała inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Miał być biały BIAŁY!!! Właścicielka pokoju zdecydowała inaczej;) No właśnie, czyli to nie wina okien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tak, okna są niewinne;) Chyba okazałam się egoistką, bo wydawało mi sie, ze to wszystkich kolorów, które mi się podobają lub mogą podobać złoty dąb będzie pasował - niebieski nie był brany pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Spadam, miłego dnia, bo u niektórych to dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Spadam, miłego dnia, bo u niektórych to dzień Ledwie popołudnie;) Dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts