Lukarna 15.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cześć Ardea:)Jeszcze tydzień Wam został, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No tydzień, a później 2dni i rekolekcje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Patrz jakich miałam gości ale fotkę zdążyłam zrobić już tylko kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 :D:D To się nazywa rozpęd:) U nas ostatnie dni minęły na rozmowach dookoła matury... Kurcze moje dziecko gada o maturze - szok:jawdrop:dopiero ją do przedszkola zaprowadzałam... Zdaje polski, matematykę, rozszerzona historię i angielski... Dodatkowo zapisała się na Historia inaczej: Okrucieństwa XX wieku w filmie, fotografii, literaturze i popkulturze (muzyce, komiksie, karykaturze) w kontekście praw człowieka. Ale grupa nie powstała i wylądowała na Komunikacji interpersonalnej. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Gile na śniegu albo na łysym drzewku - bajeczne:) Niezłe tematy kręcą Wikę Ona już zdaje maturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kto wie ile kosztuje m lustra do wklejenia między płytki? Mam dwie wyceny różniące się o 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nie, nie zdaje jescze - ona dopiero w I klasie jest. Ale jakos ich na ta maturę od wrzesnia już nakręcają... A temat miał prowadzić jej ulubiony Pan od Historii i za nim chciała iść jak w dym:) ps. co do luster nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hej Ardea, witam sie u Ciebie:welcome: witam szanowne ciało pedagogiczne:Dnie nadrobie wszystkiego, napisz mi jak możesz w skrócie co budujesz i gdzie są zdjęcia....u mnie wklejali lustra ci, co je robili, było w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Amglad czy te 100ml tak podziałało? przecież ona się pyta o cenę m2 lustra a nie robocizny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hihih przepraszam, czytanie ze zrozumieniem sie kłania.... kwasiur działa, jak nic..... to ja też nie pomogę, mam 3 całkiem spore wklejane lustra (nie wiem, ile m2 w sumie) i zapłaciłam 4 stówy z wklejeniem i z wklejeniem folii pod nie jeszcze ide pospiewać....sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam, witam:) Wybudowałam już mocno zmienionego Bławatka z Domowych klimatów, jakieś fotki są pod hasłem Pociąg do Bławatka:cool: Wnętrza tylko na pv i dopiero tuż przed przeprowadzką, czyli za jakieś 2 msc. Luka, masz rację, pytam o cenę całości usługi, wykonanie i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Amglad śpiewasz już?? a co? Może znam? Widzisz Ardea ja Cię rozumiem prawie bez słów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mam ok. 6m luster (oczywiście nie w jednym kawałku) i ceny 90zł i 190zł z wklejeniem i gwarancją 2lata. Zastanawia mnie ta różnica w cenie? Która wycena jest bliższa standardowej? Amglad już śpiewa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 a śpiewam Ci ja tima mcgrow where the green grass grows.....ja też ze wsi, więc country dla mnie miodzio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Ardea, to dobra cena w porównaniu z tym co ja wybuliłam..... ciekawe skąd różnica taka aż pójde zmierzy c swoje lustra ale ja chyba tak dużo to nie mam... to jest właśnie problem pipidówek - mała konkurencja i wysokie ceny śpiewam:yes: zmierzyłam, 3m z kawałkiem.... Edytowane 15 Lutego 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No to już wiem co spiewałas chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam się witam w Bławatku! I w temacie luster wrzucę trzy grosze: mi wycenili lustra za jakąś wielką jak sądzę sumę 190 zł za metr z dowiezieniem i przyklejeniem. Totalnie wyszło mi 1800 zł. Podobno to jest jakieś lepszej jakości lustro ze szkła belgijskiego czy duńskiego. Gdy spytałam majstra jaka jest różnica to spojrzał na mnie jak na kosmitę i odpowiedział "zasadnicza". No i nie zamówiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hej Balbina:) Mnie wyjdzie albo 1140 albo 540, więc różnica spora. Balbina mam nadzieję, że nie będzie zasadnicza:D;) Mój stolarz od schodów na nasz parkiet przemysłowy mówił - odpad, czyli też była zasadnicza różnica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ardea! Określenie niepocieszona nie oddaje nawet kawałka mojego samopoczucia z powodu braku zdjęć Twoich wnętrz:cry:. Czytam tylko ochy i achy a nic nie widzę I nie mogę się nawet wypowiedzieć.... A zresztą - jestem wieśniara, która ma działkę obsadzoną tujami i do tego ze skalniakiem... I jakkolwiek zostało to nabyte z dobrodziejstwem inwentarza to najgorsze jest to, że mi się podoba:sick:. Normalnie kwas.... I tym wyznaniem odebrałam sobie dalsze prawo głosu:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ardea! Określenie niepocieszona nie oddaje nawet kawałka mojego samopoczucia z powodu braku zdjęć Twoich wnętrz:cry:. Czytam tylko ochy i achy a nic nie widzę I nie mogę się nawet wypowiedzieć.... A zresztą - jestem wieśniara, która ma działkę obsadzoną tujami i do tego ze skalniakiem... I jakkolwiek zostało to nabyte z dobrodziejstwem inwentarza to najgorsze jest to, że mi się podoba:sick:. Normalnie kwas.... I tym wyznaniem odebrałam sobie dalsze prawo głosu:oops: Spokojnie Balbina, jeszcze Ci się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts