malka 25.05.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Poznaje się ze swoim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.05.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ale mogłaby choć pustą kopertę, nie?Może netu nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.05.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witajcie, ściskam Was cieplutko:) Dzięki bardzo za pamięć Newsa budowlanego nie będzie, bo wykończeniówka przeszła w urządzeniówkę, a potem zmieniły się priorytety i temat został zaniedbany... Koncentruję się na sobie;) wszystko jest inaczej niż przewidywałam, co potwierdza fakt, że nie wszystko da się zaplanować. Dziewczyny zaraziły mnie relaksem na koszt NFZ i właśnie jutro się tam wybieram:cool: Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję przeprowadzić się na noc świętojańską Gdy się sprawy najważniejsze unormują to wpadnę z pakietem zdjęć Na pv nie mogę odp. bo mi się skrzynka zapchała i wszystkie wykasowałam:( Uściski i wszystkiego dobrego:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No nareszcie!!!!! Proszę Cię, odzywaj się od czasu do czasu. Trzymam kciuki za udane wczasy i życzę najlepszego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ardea no w koncu:hug: Słuchaj ty się za bardzo na enefzetowskie wczasy nie nastawiaj - to przereklamowane jest:yes: Niech Cie przeswietlą w te i wewte i uciekaj gdzie pieprz rośnie, dobrze Ci radzę Odpoczywaj jak się da, rozpieszczaj księzniczkę, daj rozpieszczac siebie i daj znać co i jak. Ściskam mocno Ciebie i O. a dla małzonka pozdrowienia slę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.05.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 zostawiam uściski i mam nadzieję, że za długo wczasowała się na koszt państwa nie będzieszno chyba, że to jakiś Ciechocinek i przewidziane są masaże, baseny i inne 'dansyngy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 uuujedna pani mi opowiadała o Ciechocinku Sodomia z gomornią wymiekają Przytulam Ardea, nie daj się polskiej służbie zdrowia. Mów się, że jak pacjent się uprze to nawet medycyna jest bezsilna Więc upieraj się i szybko zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Wróciłam, trzymali mnie przepisowe parę dni, żeby NFZ zasponsorował bez oporów;) Badanka zrobione, zimne obiadki niestety odsyłane konsekwentnie:sick: kapuśniak czy rosół podane jako chłodniki - bardzo ekstrawagancki szpital;) Pumpa, zdecydowanie za rzadko się odzywasz, a my Cię tu często wspominamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Tak, odezwala sie ta co ostatnio jest rozgadana na maksa:-D Ardea, wszystko ok?:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Luka, jest inaczej niż się spodziewałam, ale biorę co daje los i liczę na szczęśliwy finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Agatko, Przyszłam Cię mocno uściskać Cieszę się, że już niebawem zamieszkacie Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Odwzajemniam uściski:hug: W domku w zasadzie jest już wszystko, teraz relaksacyjnie robię obrazki na ściany (suszone rośliny, jak u Linneusza;) i pióra oraz bardziej tradycyjnie mozaika z czarno - białych zdjęć rodzinnych, szczególnie tych starych, z początku wieku). Mąż i moja mama sprzątają, bo trzeba to robić ciągle i ciągle, powoli przewozimy (naszą mała osobówką) księgozbiór, więc już coraz bliżej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Pumpa już chyba wróciła na dłużej, o ile znowu jej coś z nóg nie skosi. W prawdzie pracy mam mnóstwo i tej służbowej i tej przydomowej ale ogólnie zaczęłam już to wszystko jakoś ogarniać A u was wielka chwila lada moment, przeprowadzka w wakacje czy jeszscze przed? Mam nadzieję, że u Ciebie nic poważnego i wszystko szybko wróci na właściwe tory :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ardea, a już myślałam, że Cię skrzydlate towarzystwo uniosło nie wiadomo dokąd. Cieszę się, że jesteś i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.06.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Cześć Ardea, dużo ZDROWIA!!! My też ostatnio wczasowalismy się na NFZ z uwagi na Małego, więc wiemy oczym dokładnie piszesz:) Ściskam mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Luka, jest inaczej niż się spodziewałam, ale biorę co daje los i liczę na szczęśliwy finał Mam nadzieję, żę "inaczej" znaczy "tak samo dobrze" Odwzajemniam uściski:hug: W domku w zasadzie jest już wszystko, teraz relaksacyjnie robię obrazki na ściany (suszone rośliny, jak u Linneusza;) i pióra oraz bardziej tradycyjnie mozaika z czarno - białych zdjęć rodzinnych, szczególnie tych starych, z początku wieku). Mąż i moja mama sprzątają, bo trzeba to robić ciągle i ciągle, powoli przewozimy (naszą mała osobówką) księgozbiór, więc już coraz bliżej:yes: Relaks teraz wskazany, a prace pewnie powalą na kolana. Cieszę się ogromnie, że wprowadzicie się do swojego wypieszczonego domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga, dzięki, "inaczej" to było "idealnie", a teraz jest "mniej idealnie";), byle finał był szczęśliwy:) Joannk - jak ja się cieszę, że się odzywasz:) Zdrówka dla Adasia:hug: Pestka - sporo mnie ominęło ze skrzydlatego świata:( mam nadzieję, że nadrobię Będę miała do Ciebie parę spraw ogrodowych;) Pumpa - to dobrze, że wróciłaś, ja też w zasadzie zaczęłam bywać po 2miesięcznej totalnej przerwie. Przeprowadzka, planowana tuż przed Sobótką, w zasadzie to nie wiem dlaczego jeszcze się nie przeprowadziliśmy;) chyba czekamy na jakiś spokojny czas, żeby rozkoszować się domkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Do Pestki i wszystkich znających się na rzeczy, a chętnych do pomocy:) Mam projekt ogrodu (zrobiłam samodzielnie, bo jakże inaczej;)) zatwierdziła początkująca architektka ogrodów, ale pozostał problem z żywopłotem, chciałam bambusy (jest za sucho, za słonecznie, za wietrznie...) zaproponowali mi ałyczę i dławisza, ale one chyba za mocno się rozrastają??? Sama wpadłam na derenie lub tawuły - co o tym myślicie? I jeszcze wrócę do bambusów, jak je posadzić i obcinać, żeby nie rosły w szerz, tylko tworzyły wąską ścianę? Miłego dnia, wpadnę wieczorkiem, teraz śmigamy z córeczką do parku nawąchać się akacji i kasztanowców:) Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga, dzięki, "inaczej" to było "idealnie", a teraz jest "mniej idealnie";), byle finał był szczęśliwy:) Trzymam kciuki żeby tak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Co do rozterek ogrodowych to nie pomogę, bo sama jeszcze po omacku się poruszam w tym temacie. Z tego co pamiętam to TARcia ma dławisza i całe mnóstwo innych zielonych różności , może ona Ci coś podpowie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175128-Dz-B-TAR-Ogr%C3%B3d-i-i-nne-wariacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts