Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uff jestem.. w koncu sie doczlapalam...

czytam i widze, ze nie tylko ja zostalam odwiedzana przez ptasie rodzinki...u mnie byly jaskolki i jeszcze jakies ptaszulki..ale nie znam gatunku... zostaly pamiatkowe zdjecia po nich...

co do pokazanych wczesniej projektow to...hmm szczerze ostatni nie przypadl mi do gustu...moze to nie moja bajka...w sumie moj dom tez nie do konca moja...ale niech jest... w srodku ma to co chcialam miec ;-) :-D

Tak Meliska, ten ostatni jest zbyt połamany - miał być pewnie dworek.

Generalnie nie podoba mi się elewacja mojego domu. Zwykły jasno szary tynk i nic więcej. Poza tym mam od płn-zach narożnik, gdzie schodzą się paskudne wielkie na prawie 2 piętra ściany. Jedna ma przynajmniej cztery okna, w drugą wcina się garaż ze skosem dachowym. Jak oglądałam projekty i model, wydawało się, że będzie OK. Wyszło jak wyszło. Bez obrzydzenia mogę go oglądać z dwóch pozostałych stron. Na szczęście pora na niego, żeby przynajmniej odmalować i mam kilka pomysłów na zmiany.

Poza tym zmieniły mi się chciejstwa i teraz jakbym dom stawiała, to założenie byłoby a'la stodoła.

U mnie wczoraj awaria, więc nawet nie powiedziałam dobranoc, za to dziś mówię dzień dobry:):):)

Znów dziś dzień pakowania, kolejne rzeczy zawijam w papiery i folie, jak świstak;) po południu mąż robi kilka kursów, a ja powoli rozpakowuję... wszystko muszę sobie rozkładać w czasie, ale już prawie koniec.

Jeden trójkąt na stryszku będzie niemal cały wypełniony zabawkami dziecka:o

Meliska, jeszcze kilka tych pierwszych nocy będzie;)

jak to??

hmm w takim razie ja chce w to lato zaliczyc moja pierwsza noc ;)

Rocia, ja miałam z córką termin na pierwszy dzień wiosny, jednak mała była po terminie:)

ja mialam termin na 31grudnia... corka jednak przed terminem ze wzgl na cc :)

Ale adrenalina bije bije już z postów :D uwielbiam czytać posty przed samą przeprowadzką :) no i nie mogę siędoczekać fotek, mam nadzieję, że zdążę zobaczyć :)

widzę temat ptaków...my ostatnio ratowaliśmy jastrzębia młodego, uszkodził sobie skrzydełko chyba, nie mógł latać i czaił się na niego wstrętny kocur. Zabraliśmy go do domu

Właśnie posprzątałam kuchnię, moja córka samodzielnie ścierała marchew i jabłko na surówkę:o

Każda noc jest pierwsza (parafrazując słowa piosenki;))

Adrenalinka jest, mimo że staram się na spokojnie podchodzić do przeprowadzki, ale to dla nas zatwardziałych blokersów będzie prawdziwa rewolucja:p

Melisko, rodziłaś w Norwegii? jakie tam jest podejście do porodów?