pestka56 17.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Qrczę, to problem z tym gustem. Ja mam to samo, ale stosuję zasadę nienoszonego ciucha – 3 lata nie zakładam, to do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pestka, a co Ci się nie podoba w Twoim domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 uff jestem.. w koncu sie doczlapalam... czytam i widze, ze nie tylko ja zostalam odwiedzana przez ptasie rodzinki...u mnie byly jaskolki i jeszcze jakies ptaszulki..ale nie znam gatunku... zostaly pamiatkowe zdjecia po nich... co do pokazanych wczesniej projektow to...hmm szczerze ostatni nie przypadl mi do gustu...moze to nie moja bajka...w sumie moj dom tez nie do konca moja...ale niech jest... w srodku ma to co chcialam miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Tak Meliska, ten ostatni jest zbyt połamany - miał być pewnie dworek. Generalnie nie podoba mi się elewacja mojego domu. Zwykły jasno szary tynk i nic więcej. Poza tym mam od płn-zach narożnik, gdzie schodzą się paskudne wielkie na prawie 2 piętra ściany. Jedna ma przynajmniej cztery okna, w drugą wcina się garaż ze skosem dachowym. Jak oglądałam projekty i model, wydawało się, że będzie OK. Wyszło jak wyszło. Bez obrzydzenia mogę go oglądać z dwóch pozostałych stron. Na szczęście pora na niego, żeby przynajmniej odmalować i mam kilka pomysłów na zmiany. Poza tym zmieniły mi się chciejstwa i teraz jakbym dom stawiała, to założenie byłoby a'la stodoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 w koncu odzyskalam laptopa http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif i to nic nie szkodzi, ze zaraz trzeba isc spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 U mnie wczoraj awaria, więc nawet nie powiedziałam dobranoc, za to dziś mówię dzień dobry:):) Znów dziś dzień pakowania, kolejne rzeczy zawijam w papiery i folie, jak świstak;) po południu mąż robi kilka kursów, a ja powoli rozpakowuję... wszystko muszę sobie rozkładać w czasie, ale już prawie koniec. Jeden trójkąt na stryszku będzie niemal cały wypełniony zabawkami dziecka:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jak Ty spokojnie podchodzisz do tego:)Fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fajny czas teraz u Was:) To kiedy pierwsza noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fajny czas teraz u Was:) To kiedy pierwsza noc? Po pierwszym dniu lata:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 O, to już całkiem niedługo:) Bardzo się cieszę, bo właściwie równocześnie budowałyśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fajny czas teraz u Was:) To kiedy pierwsza noc? a ja myslalam ze pierwsza noc to sie liczy jako ta poślubna dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 a ja myslalam ze pierwsza noc to sie liczy jako ta poślubna dzien dobry Meliska, jeszcze kilka tych pierwszych nocy będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Agatko dzięki. Lubię pierwszy dzień lata... urodziłam wtedy synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziewicza noc w domku w noc Kupały - bardzo intrygujące:cool: Rocia, ja miałam z córką termin na pierwszy dzień wiosny, jednak mała była po terminie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Meliska, jeszcze kilka tych pierwszych nocy będzie;) jak to?? hmm w takim razie ja chce w to lato zaliczyc moja pierwsza noc Rocia, ja miałam z córką termin na pierwszy dzień wiosny, jednak mała była po terminie:) ja mialam termin na 31grudnia... corka jednak przed terminem ze wzgl na cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ale adrenalina bije bije już z postów uwielbiam czytać posty przed samą przeprowadzką no i nie mogę siędoczekać fotek, mam nadzieję, że zdążę zobaczyć widzę temat ptaków...my ostatnio ratowaliśmy jastrzębia młodego, uszkodził sobie skrzydełko chyba, nie mógł latać i czaił się na niego wstrętny kocur. Zabraliśmy go do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Właśnie posprzątałam kuchnię, moja córka samodzielnie ścierała marchew i jabłko na surówkę Każda noc jest pierwsza (parafrazując słowa piosenki;)) Adrenalinka jest, mimo że staram się na spokojnie podchodzić do przeprowadzki, ale to dla nas zatwardziałych blokersów będzie prawdziwa rewolucja:p Melisko, rodziłaś w Norwegii? jakie tam jest podejście do porodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A to się spóźniła panienka wiosenna U nas się tak zbiegło, że akurat wtedy córka kończyła podstawówkę, a ja nie mogłam być z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jednak dostała wspaniały prezent w postaci braciszka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Agatko co taka zdziwiona samodzielną surówką córci? Moi w niedzielę zrobili galaretkę z truskawkami A mnie się wydaje, że jesteś bardzo spokojną kobietą, nie wiedzącą co to stres, a na dodatek super zorganizowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts