Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Ja się tylko trochę obawiam o to jak się mała odnajdzie w nowym domku, głównie chodzi mi o zasypianie, ale też w bloku ma swoje kąciki "tajemne miejsca" do zabawy, tam będzie musiała je dopiero stworzyć... Wierzę, że dzieci maja duże zdolności adaptacyjne i liczę, że będzie ok.

Uczę się strefowo sterować alarmem:cool:

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alarm do dzis pozostaje moja zmorą. Co ja na to poradzę, ze po wejsciu do domu zapominam go wyłączyc:bash: Jakby go nie bylo wcale. Wychodząc pamietam i włączam, ale po pwrocie kaplica:sick: Ile razy u nas wył to nie wspomnę. Mój mąż tylko z politowaniem pyta: znów?

Luka, bo jak w uniformie to jak Helga - służbistka z bawarskiego hotelu:D

A rzeczywiście tak skróciłam włosy, że tylko okularami podtrzymuję:cool: No, stacja już widoczna z okien pociągu :yes:

w skadnynawii tez takie uniformy nosza..granat plus biala bluzeczka z kolnierzykiem :cool:

Daj spokój Ardea, to moje o rzucaniu pracy to wcale do Ciebie nie było:)

dokladnie ;) bo ja pisalam w watku u dziewczyn o tym,,jednym slowem mialam zalamanie w czasowej sytuacji kiedy o tym pisalam, wyzalilam sie i w koncu decyzje o tym podjelam... nie ze wzgledu na dzieci :no: tutaj chodzilo wylacznie o mnie ;)

Dzien dobry :D

Ja znowu jak zakrecona dzisiaj latam... wlasnie jestem w trakcie spozywania mojego pierwszego posilku,... jak tak dalej pojdzie to zgubie moje cenne kg o ktore sie staralam zeby mniec :(

A ja zostawiam okna otwarte :wiggle:

Alarm tylko wtedy, gdy nas nie ma. I tak był kłopot z ustawieniem, żeby koty nie włączały. Namawiam J., żeby to w diabły pozdejmował, bo niczemu nie służy. Wolałaby kamery z podglądem na iPhonie. Kiedyś mi obiecał, ale...

Meliska - Helga to taki stereotyp;)

Co do alarmu to nasz działa odkąd zrobiliśmy SSZ i nawet myszki po domu biegały i nic, ani razu fałszywego alarmu:p Można sobie wagę istoty zagrażającej ustawić, np. powyżej 40kg;)

Ja jestem cykor, który całe życie w blokowisku z sąsiadami za ścianą, to stąd może jakaś paranoja, ale z alarmem lepiej się czuję:p

W związku z sąsiadami to żegnają nas czule, np. u nas okienka otwarte, ktoś sobie pali na balkonie, inni właśnie rozpoczęli remont balkonu:sick:

Wolnoć Tomku...:p i my właśnie do tego domku:wiggle:

Mydełko już w dozownikach:)

W związku z sąsiadami to żegnają nas czule, np. u nas okienka otwarte, ktoś sobie pali na balkonie, inni właśnie rozpoczęli remont balkonu:sick:

Wolnoć Tomku...:p i my właśnie do tego domku:wiggle:

Mydełko już w dozownikach:)

Zazdraszczam pozytywnie :yes:

Mam nadzieje,ze ten halas remontowo-balkonowy ominiecie szerokim lukiem ;)

relax na swoim? :D

I co, pewnie Norwegia fajniejsza?

wtedy bylam wolna panna wiec robilam co chce i mi sie podobalo...wielkie miasto i ja... w Monachium mieszkalam.

Ale Norwegia jest znacznie piekniejsza jak dla mnie :) chociaz zeby na browara wieczorem wyskoczyc to jest juz gorzej niz na bawarii.. ceny.. okropne:mad:

moje córki chodziły do przedszkola i oprócz zabawy grupowej i indywidualnej było dużo zajęć plastycznych oraz poznawania świata. Miałam też to szczęście, że gdy byłam w pracy, zajmowała się nimi babcia, która bawiła się z nimi i uczyła je, gdy ja nie miałam na to czasu. Jestem jednak świadoma tego, że nie każdy ma takie wsparcie jak ja czy Ardea.

Ardea - pierwsza noc w domu ( a ścislej poranek po przebudzeniu) była dla nas niesamowita, Wam też pewnie dostarczy dużo wrażeń :)

Edytowane przez ewanz