pumpaluna 21.06.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Agalind myślę, że nie ma co tu generalizować, ze byś nie puściła. Gdybać to sobie można Dużo zależy od dziecka, jego wiedzy i umiejętności oraz rozwoju emocjonalnego. Ja też nie planowałam puszczać młodego wcześniej, ba nawet byłam przeciwniczką, ale widzę że pozostawienie go w przedszkolu wyrządziłoby mu więcej złego niż dobrego zwłaszcza, że podyskutować to on może o planetach, powstaniu ziemi, a ostatnio nawet historii a nie o Ben10 i innych bajkach. Zresztą, jeśli rząd się z reformy nie wycofa za rok do szkół 6latki jednak pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam w pierwszy dzień lata:D Duże autko po południu i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 też u Was tak gorąco..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ardea, wielki dzień przed Wami:) Stacja już za zakrętem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Aga, dosłownie mamy 1 zakręt i 1 skrzyżowanie:yes: Esiak, daj spokój od rana żar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam w pierwszy dzień lata:D Duże autko po południu i w drogę :wave: jak ja sie ciesze to dzisiaj juz jest ten 1dzien lata? ale ta wiosna zleeeeciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zleciała, bo się późno zaczęła, u nas jeszcze w połowie kwietnia śnieg leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 U nas skwar ale że siedzę na zwolnieniu to mnie nie dotyczy. Rano wywietrzyłam dobrze dom a teraz spokojnie sobie siedzę w chłodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ja kiszę się w bloku, ale jeszcze kilka godz.... Pumpa coś poważnego, ze na zwolnieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zleciała, bo się późno zaczęła, u nas jeszcze w połowie kwietnia śnieg leżał rety u mnie snieg byl w listopadzie i w pierwszej polowie grudnia...pozniej tylko deszcze... na przemian z upalami... dzisiaj tez pada a wczoraj tak pieknie bylo, ze obiecalam rozstawic moim pannom ksiezniczkowy namiot na podworku, ale jak:bash: pumpaluna ja tez na lekarskim...moim wymyslonym :lol2: a co tam..szefostwo nie musi wiedziec, tym bardziej ze nie zamierzam wracac... jeszcze nie wiedza o tym, bo nie musza...gdyby musieli daaawno bym ich poinformowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zap oskrzeli, tradycyjnie przy pyleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Trzymajcie sie zdrowo:) Jeszcze 2 godz., już odliczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Pumpa, biedna jestes:hug: Ja mam od maja zapalenie spojówek, oczy jak królik, a krople to bym mogła w ciagłym wlewie dostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Trzymajcie sie zdrowo:) Jeszcze 2 godz., już odliczam... Wiedziałam, że całkiem blisko do stacji końcowej:) Nawet nie masz pojęcia jak sie cieszę Jakbym sama sie wprowadzała:hug: Samych dobrych chwil Wam życzę. Żebyście czuli się tam szcześliwi, dom tętnił życiem, był pełen dobrych gości, radości i miłości. Czekamy na wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Powodzenia na tym ostatnim zakręcie. Pamiętajcie sny bo ponoć te pierwsze na nowym się sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.06.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Agalind myślę, że nie ma co tu generalizować, ze byś nie puściła. Gdybać to sobie można Dużo zależy od dziecka, jego wiedzy i umiejętności oraz rozwoju emocjonalnego. Ja też nie planowałam puszczać młodego wcześniej, ba nawet byłam przeciwniczką, ale widzę że pozostawienie go w przedszkolu wyrządziłoby mu więcej złego niż dobrego zwłaszcza, że podyskutować to on może o planetach, powstaniu ziemi, a ostatnio nawet historii a nie o Ben10 i innych bajkach. Zresztą, jeśli rząd się z reformy nie wycofa za rok do szkół 6latki jednak pójdą. Podpisuję się obydwiema rękami Ps. Ostatnio jak Cię czytam to jakbyś moje myśli spisała... mój Ty bliźniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.06.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Agatko miłego popołudnia i nocki w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Rocia alem ja baranica a nie blizniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Ardea, zakotwiczyliście już? Jak wrazenia? Internet mam nadzieję macie Edytowane 21 Czerwca 2013 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ardea, zakotwiczyliście już? Jak wrazenia? Internet mam nadzieję macie tez jestem ciekawa....ale wytrzymam do rana co by to uslyszec o wrazeniach pierwszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts