Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Agalind myślę, że nie ma co tu generalizować, ze byś nie puściła. Gdybać to sobie można ;) Dużo zależy od dziecka, jego wiedzy i umiejętności oraz rozwoju emocjonalnego. Ja też nie planowałam puszczać młodego wcześniej, ba nawet byłam przeciwniczką, ale widzę że pozostawienie go w przedszkolu wyrządziłoby mu więcej złego niż dobrego zwłaszcza, że podyskutować to on może o planetach, powstaniu ziemi, a ostatnio nawet historii a nie o Ben10 i innych bajkach. Zresztą, jeśli rząd się z reformy nie wycofa za rok do szkół 6latki jednak pójdą.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zleciała, bo się późno zaczęła, u nas jeszcze w połowie kwietnia śnieg leżał:eek:

rety u mnie snieg byl w listopadzie i w pierwszej polowie grudnia...pozniej tylko deszcze... na przemian z upalami...

dzisiaj tez pada a wczoraj tak pieknie bylo, ze obiecalam rozstawic moim pannom ksiezniczkowy namiot na podworku, ale jak:bash:

pumpaluna ja tez na lekarskim...moim wymyslonym :D:lol2: a co tam..szefostwo nie musi wiedziec, tym bardziej ze nie zamierzam wracac... jeszcze nie wiedza o tym, bo nie musza...gdyby musieli daaawno bym ich poinformowala :p

Trzymajcie sie zdrowo:)

Jeszcze 2 godz., już odliczam...

Wiedziałam, że całkiem blisko do stacji końcowej:)

Nawet nie masz pojęcia jak sie cieszę:D Jakbym sama sie wprowadzała:hug:

Samych dobrych chwil Wam życzę. Żebyście czuli się tam szcześliwi, dom tętnił życiem, był pełen dobrych gości, radości i miłości. :hug:

Czekamy na wieści:)

Agalind myślę, że nie ma co tu generalizować, ze byś nie puściła. Gdybać to sobie można ;) Dużo zależy od dziecka, jego wiedzy i umiejętności oraz rozwoju emocjonalnego. Ja też nie planowałam puszczać młodego wcześniej, ba nawet byłam przeciwniczką, ale widzę że pozostawienie go w przedszkolu wyrządziłoby mu więcej złego niż dobrego zwłaszcza, że podyskutować to on może o planetach, powstaniu ziemi, a ostatnio nawet historii a nie o Ben10 i innych bajkach. Zresztą, jeśli rząd się z reformy nie wycofa za rok do szkół 6latki jednak pójdą.

Podpisuję się obydwiema rękami :yes:

Ps. Ostatnio jak Cię czytam to jakbyś moje myśli spisała... mój Ty bliźniaku :)