Esiak 08.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 muzyczka na dzisiejszą deszczową pogodę... http://www.youtube.com/watch?v=5qRJIBtbc2c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pampaluna - gratuluję. Od fotek się nie wykręcisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.09.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dobra muzyczka jest zawsze dobra, ale przy takiej pogodzie jest cudownym uzupełnieniem nocki przy grzanym winku:) Strasznie mnie przewiało dziś podczas instalowania tej oczyszczalni, a muzyka rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 być będą tam gdzie zawsze i jak zawsze tylko muszę kabelek odzyskać bo w pracy został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 być będą tam gdzie zawsze i jak zawsze tylko muszę kabelek odzyskać bo w pracy został czyli gdzie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 o kurcze Esiak, zapomniałam żeś Ty nie do końca wtajemniczony!! no ale teraz to już cierpliwości - zobaczysz w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 no ładnie, jakoś zawsze jestem przez Was Girls, pomijany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Oj tam, oj tam. To dlatego, że niewielu facetów tu zagląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.09.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 W jakim czasie po położeniu tynków w garażu można montowac bramę? Na pewno wiecie i mi podpowiecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.09.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Pumpaluna właśnie widziałam Twój SSZ, to okno, o którym piszesz witrynowe jest prawdziwe, czy fix? Bardzo ładnie prezentuje sie Wasz wagonik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 W jakim czasie po położeniu tynków w garażu można montowac bramę? Na pewno wiecie i mi podpowiecie:) Ktoś mi mówił, że po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 o kurcze Esiak, zapomniałam żeś Ty nie do końca wtajemniczony!! no ale teraz to już cierpliwości - zobaczysz w odpowiednim czasie Pumpaluna, no ja mam niestety jedno zastrzeżenie i to poważne... dlaczego to okno tarasowe stoi na cegłach? nie mogli dać poszerzeń systemowych..? tak samo pod oknami nie ma listw przyparapetowych! okienka se wiszą w powietrzu... dziwne, że montażyści tak to zrobili, jeśli nie proponowali Ci tych listew, to są nie profesjonalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Esiak ja się na tym nie znam a nasz wykonawca tego jeszcze nie widział, robiła zarzyjaźniona firma ogólnie bardzo chwalona w okolicy więc nawet nie podejrzewałam że coś partaczą, ale przy okazji powiem wykonawcy żeby zerknął. Nie wiem czym są poszerzenia systemowe i być może jest jak jest ze względu na grubość wylewki która będzie wychodziła aż na tarasy. Przy okazji zapytam aha i tak na przyszłośc to komentarze do tego co na prive niech tamże zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Esiak ja się na tym nie znam a nasz wykonawca tego jeszcze nie widział, robiła zarzyjaźniona firma ogólnie bardzo chwalona w okolicy więc nawet nie podejrzewałam że coś partaczą, ale przy okazji powiem wykonawcy żeby zerknął. Nie wiem czym są poszerzenia systemowe i być może jest jak jest ze względu na grubość wylewki która będzie wychodziła aż na tarasy. Przy okazji zapytam aha i tak na przyszłośc to komentarze do tego co na prive niech tamże zostaną zobacz do mnie do dziennika jak to wygląda, też mam profil schuco, poszerzenia systemowe dobiera się do grubości posadzki właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.09.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 przeczytawszy Esiaka podzwoniłam po znaojmych którzy brali okna w innych firmach, nikt nie brał poszerzeń a mój szwagier mnie wyśmiał że nie mam na co kasy chyba wydawać że mi takie rzeczy do głowy przychodzą. może to też jest kwestia że każdy robi tak na ile go stać, i tak popłynęliśmy finansowo na tych oknach. Ardea okno witrynowe na dole po 2 stronach fixy a dwa środkowe normalnie otwierane z ruchomym słupkiem. W sypialni jest jeden fix i dwa otwierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ja nie brałem dodatkowo tych poszerzeń, tak jest w standardzie w HeKa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 a co do kasy, to może faktycznie teraz przyoszczędzić, żeby potem mieć problem z oknem tarasowym...przy takiej wielkości, nie podparte profile przenoszą cały ciężar okna na siebie i się odkształcają, potem tylko są problemy z poprawnym zamykaniem i otwieraniem okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ale tam jeszcze później idzie wylewka przecież pod całością więc ciężar nie będzie na oknach, wykonawca właśnie mi powiedział że jest ok także się tego będę trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 wylewka będzie, okale okno już na tej wylewce stać nie będzie... opuszczać okna przecież już nie będą...dla mnie to jest błąd w sztuce, jeśli Tobie to nie przeszkadza to OKa wykonawca nawet jak źle robi, to klientowi mówi, że jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts