Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurcze Esiak, zapomniałam żeś Ty nie do końca wtajemniczony!! no ale teraz to już cierpliwości - zobaczysz w odpowiednim czasie ;)

Pumpaluna, no ja mam niestety jedno zastrzeżenie i to poważne...

dlaczego to okno tarasowe stoi na cegłach? nie mogli dać poszerzeń systemowych..?

tak samo pod oknami nie ma listw przyparapetowych! okienka se wiszą w powietrzu... dziwne, że montażyści tak to zrobili, jeśli nie proponowali Ci tych listew, to są nie profesjonalni...

Esiak ja się na tym nie znam a nasz wykonawca tego jeszcze nie widział, robiła zarzyjaźniona firma ogólnie bardzo chwalona w okolicy więc nawet nie podejrzewałam że coś partaczą, ale przy okazji powiem wykonawcy żeby zerknął. Nie wiem czym są poszerzenia systemowe i być może jest jak jest ze względu na grubość wylewki która będzie wychodziła aż na tarasy. Przy okazji zapytam

aha i tak na przyszłośc to komentarze do tego co na prive niech tamże zostaną ;)

Esiak ja się na tym nie znam a nasz wykonawca tego jeszcze nie widział, robiła zarzyjaźniona firma ogólnie bardzo chwalona w okolicy więc nawet nie podejrzewałam że coś partaczą, ale przy okazji powiem wykonawcy żeby zerknął. Nie wiem czym są poszerzenia systemowe i być może jest jak jest ze względu na grubość wylewki która będzie wychodziła aż na tarasy. Przy okazji zapytam

aha i tak na przyszłośc to komentarze do tego co na prive niech tamże zostaną ;)

zobacz do mnie do dziennika jak to wygląda, też mam profil schuco, poszerzenia systemowe dobiera się do grubości posadzki właśnie...

przeczytawszy Esiaka podzwoniłam po znaojmych którzy brali okna w innych firmach, nikt nie brał poszerzeń a mój szwagier mnie wyśmiał że nie mam na co kasy chyba wydawać że mi takie rzeczy do głowy przychodzą. może to też jest kwestia że każdy robi tak na ile go stać, i tak popłynęliśmy finansowo na tych oknach.

Ardea okno witrynowe na dole po 2 stronach fixy a dwa środkowe normalnie otwierane z ruchomym słupkiem. W sypialni jest jeden fix i dwa otwierane.