pumpaluna 10.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 a ja mam jakieś problemy z netem, muszę kopiować każdy post przed wysłaniem bo co któryś mi nie idzie grrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.09.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Najgorsze w forum jest to, ze nigdy nie wiadomo w jakim tonie ktoś wyraża swoje zdanie. Nie wiadomo czy doradza w dobrej wierze czy niekoniecznie. Myśle, ze w tym przypadku nikt nie chciał źle. Zresztą dosyć zamknięte grono (czyli to samo co zawsze:)) komentowało. Sprawdziłaś i masz święty spokój, a to najwazniejsze. dobrze to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Dzisiaj się pierwszy raz budowlanie umachalśmy bo wysprzątaliśmy cały dom i podwórko. Przydatne resztki (blacha, styro, cegły) poukładaliśmy w garażu i mam cichutką nadzieję, że hydraulik po sobie już posprząta, pan od kominów był najgorszym brudasem budowlanym jaki nam się do tej pory trafił chociaż pewnie gdybym nie wpadła na cud pomysł rozbijania komina to nie byłoby takiego bałaganu. Mamy kupca na stemple i deski szalunkowe więc zbieraliśmy to w jedno miejsce żeby do odbioru przygotować, przynajmniej jakiś tam grosz wpadnie. sprzątanie to się zacznie dopiero po tynkach... tyle syfu jeszcze nie widziałem... ale na szczęście to ostatnie takie brudne roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Esiak to pozamiatanie i poukładanie w domu to był pikuś przy tej ilości dech do przetargania z jednego końca działki na drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 sprzątanie to się zacznie dopiero po tynkach... tyle syfu jeszcze nie widziałem... ale na szczęście to ostatnie takie brudne roboty... Słyszę to po każdym kolejnym etapie budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 mała dygresja... http://www.youtube.com/watch?v=xeg4Ay6HCdM&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Uwielbiam wariatów z Madagaskaru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.09.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 O królu Julianie ciągle słucham (córeczka jest fanką)... luksiurny - fajne:D No to sobie dziś nie popracowałam i moje wiekopomne dzieło nie posunęło się do przodu nawet o wers A teraz czas do pracy, więc do wieczora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A co Ty tam piszesz? Mam ustawić się w kolejce do księgarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.09.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aga, nic o czym myślisz, nazwałam to wiekopomnym dziełem, bo rodzi się w takich bólach;) chodzi o zmianę skrótu przed nazwiskiem;) Esiak, chyba dostałam od Ciebie prezent:) jeszcze nie oglądałam, ale tak mi się wydaje... DZIĘKI:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.09.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aga, nic o czym myślisz, nazwałam to wiekopomnym dziełem, bo rodzi się w takich bólach;) chodzi o zmianę skrótu przed nazwiskiem;) Esiak, chyba dostałam od Ciebie prezent:) jeszcze nie oglądałam, ale tak mi się wydaje... DZIĘKI:):) to jak obejrzysz, to zdaj relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.09.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 To jest to:) Jeszcze raz dziękuję, relację zdam, jak się odpowiednio nastroję, bo teraz mam masę pracy, której nie lubię i to odbiera mi przyjemności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Aga, nic o czym myślisz, nazwałam to wiekopomnym dziełem, bo rodzi się w takich bólach;) chodzi o zmianę skrótu przed nazwiskiem;) Dzieło to dzieło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 chodzi o zmianę skrótu przed nazwiskiem;) Ulalala! Z mgr na dr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ardea pewnie zasłuchała się w Loreence... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Niestety, raczej utonęłam w papierach... Klaudiusz, jakie ulala? już dawno powinnam to zrobić, ale to jest walka z czasem i natchnieniem, może wreszcie w tym roku się uda skrócić skrót;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 dawno czegoś nie słuchaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Muszę przyznać, że zaskoczyłeś mnie tym utworem... muszę posłuchać jeszcze raz tylko zdecydowanie głośniej... Z Tobą słucham muzyki, u Agi piję wino;) Forum jest fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Z Tobą słucham muzyki, u Agi piję wino;) Forum jest fajne:) A co mąż na to? Co do dr to gratuluję Ja bym się chyba nigdy nie zdecydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mąż nie jest fanem forum;) A decyzję właściwie podjęto za mnie i postawiono mnie przed faktem dokonanym, w taki sposób, że nieelegancko byłoby się wycofać Gratulacje zbyt wcześnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts