klaudiuszozo 15.09.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pon-czw o 19 Agaty babcia ogląda i sobie chwali A zdjecia tego aktora można oglądac pod adresem: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=william+lexy&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1280&bih=673&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi#um=1&hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=william+levy&pbx=1&oq=william+levy&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=10864l10964l0l11133l2l2l0l0l0l1l264l264l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b2435362c5e871ac&biw=1280&bih=709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ardea ja Cię bardzo proszę powiedz mi później jakie miałas wrażenia:) i czy Klaudiusz sie nie mylił:) Klaudiusz już widzę minę mojego szefa: - Poprawki do wniosku zrobione? - Chwileczkę szefie, ogladam Triumf Miłości :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Obejrzałam fotki, nie jest zły, ale wolę bardziej nordycki typ urody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A szef na to: pokaż tę Maite Peroni. A tak BTW, to w tym serialu gra nasza rodaczka Dominika Paleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Etam Ten jest ładny Jezu! O czym ja z Wami gadam Więc co u Was na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Moja obfituje w przystojniaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lecę spać. Jutro trzeba koniom wody dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 seriale można oglądać tak od 22... brovarek do tego, piwnica... i kończy się koło 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Czyli co, kończymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A teraz czas na poranny serial;) Ja właśnie siedzę z kawką, ale za chwilę znikam do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Brakuje mi własnie takiej małej godzinki rano, tylko dla siebie... U mnie poranek wygląda tak: budzik dzwoni 5:45, wstaję przeważnie 6-6:15;) i biegiem: ubieram się, budzę i szykuję Weronikę, w międzyczasie jak się Marcin obudzi to odklejam go od swojej nogi;) i o 6:45 wychodzimy. Szybko pod przedszkole, i o 7 jestem w pracy:)Albo 7:10;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Moja godzinka właśnie się kończy, makijaż i do pracy... Do wieczora, może znów będzie wesoło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 To miłej pracy:)Ostatnie pytanie, może już na wieczór:)Lubisz swoją pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lubię sedno mojej pracy, a nie przepadam za czynnościami towarzyszącymi;) (papierologia i wielogodzinne posiedzenia). Myślę, że jest to praca wyłącznie dla pasjonatów, bo jeżeli ktoś nie ma przekonania do tego, co robi to praca stanie się udręką. Tak jest pewnie w każdym zawodzie, ale w moim to chyba szczególnie. Kocham swoją pracę, bo gdyby tak nie było robiłabym wielką kasę w reklamie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 W reklamie?? No teraz to rozpaliłaś moja bogatą wyobraźnię:) Ja też lubię swoją pracę. Poza niektórymi momentami, ale ogólnie jest OK:) Lubię mieć kontakt z ludźmi, lubię mieć różnorodne zajęcia... A tak w ogóle to z wykształcenia jestem pedagogiem (moim dziewczęcym marzeniem była praca z trudna młodzieżą, z dziećmi z problemami, bardzo chciałam pomagać...) I oczywiście pracuję w zupełnie innej dziedzinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Właśnie przeczytałam kolejny odcinek "Księgi dżungli" i jestem:) Mąż właśnie gra w piłkę, a ja na FM;) Z reklamą nic intrygującego, kiedyś pracowałam w agencji reklamowej, byłam tzw. tekściarzem, robiliśmy duże kampanie było fajnie, ale chciałam spełniać marzenia i jestem tu, gdzie jestem:) Czy dziś też będzie zabawny wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 to może reklama weekendowo? pomyśl jak byś mieszkanie odpicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Masz rację Pumpaluna, kasy szkoda, bo była nieporównywalna, ale nie mogłam zostać nawet jako wolny strzelec... A domek odpicuję za mniejszą kasę Ważne, że robię to, co kocham:) Gdzie Ty się podziewasz, ostatnio rzadko zaglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 mieliśmy małe zawirowania zdrowotne, a ja się inaczej doprawiłam i nie oddalałam się od przybytku za to się pochwalę, że mamy już kolejną transzę i od najbliższego poniedziałku rusza hydraulik z instalacją wodną i do centralnego, od następnego wejdzie elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Właśnie przeczytałam kolejny odcinek "Księgi dżungli" i jestem:) Mąż właśnie gra w piłkę, a ja na FM;) Z reklamą nic intrygującego, kiedyś pracowałam w agencji reklamowej, byłam tzw. tekściarzem, robiliśmy duże kampanie było fajnie, ale chciałam spełniać marzenia i jestem tu, gdzie jestem:) Czy dziś też będzie zabawny wieczór? My żeby pogodzić Średnią i Najmłodszego odkopaliśmy zapasy Franklinów:) I przypomniało mi się jak Weronika będą trzylatkiem co wieczór kazała czytac sobie "Franklin boi się ciemności" I jakiż było moje zdziwienie, kiedy któregos dnia wzięła książeczkę i ją "przeczytała" z pamięci:) Od deski do deski bez zajaknięcia, z przewracaniem kartek w odpowiednich momentach:) A wieczór z pewnościa będzie zabawny:) Pumpaluna, to super:) Znowu kolejny etap się zacznie i zaraz zamknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts