Ardea 16.09.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Moja córka, jak miała trzy latka to ledwo mówiła, wdała się w tatę Pumpaluna działa w ukryciu, ale za to jak sprawnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lubię sedno mojej pracy, a nie przepadam za czynnościami towarzyszącymi;) (papierologia i wielogodzinne posiedzenia). Myślę, że jest to praca wyłącznie dla pasjonatów, bo jeżeli ktoś nie ma przekonania do tego, co robi to praca stanie się udręką. Tak jest pewnie w każdym zawodzie, ale w moim to chyba szczególnie. Kocham swoją pracę, bo gdyby tak nie było robiłabym wielką kasę w reklamie;) Najważniejsze to robic co się lubi. Kilka lat "męczyłam" sie w biurze, ale to kompletnie nie moja bajka. Potem wreszcie udało mi się znaleźć pracę w zawodzie i to był strzał w dziesiątkę. Kolejne kilka lat już tu pracuję i nie wyobrażam sobie innej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 oby tylko na wszystko starczyło kasy, ta transza jest z założenia przewidziana na instalacje ale chcemy się wyrobić jeszcze z tynkami i wylewkami, wszystko zależy ile nas ostatecznie będą kosztowały materiały do ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kombinowanie jest twórcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kurcze, nie wiem jak Wy to robicie, ale my niedawno dostaliśmy I transzę i juz mam wrażenie, że ledwie sie w niej zmieścimy. No chyba, ze się nie zmieścimy;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a może dziś ktoś inny zaproponuje jakąś muzykę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Agalind my mieliśmy pierwszą transzę na SSZ, wyrobiliśmy się praktycznie co do grosza tyle, że wybraliśmy trochę droższe rozwiązania niż te co pół roku wcześniej zakładaliśmy, gdyby nie to zostałoby nam ok 10tys a tak to tylko jakieś zaskórniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No właśnie nam też sie wydawało, że spokojnie powinniśmy się zmieścić w danej kwocie. Teraz widzę, ze wybieramy droższe rozwiazania. Prawdą jest, ze nie chcieliśmy oszczędzać naoknach czy ociepleniu, wiec z tymi kosztami sie liczyliśmy. Ciekawe co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiem, może to kwestia rabatów, może zawyżonego kosztorysu, na razie dajemy radę z transzami, zresztą narzuciliśmy sobie spore rygory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a może dziś ktoś inny zaproponuje jakąś muzykę..? Jazzowo bym Waas zanudziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No coś Ty, siostrzana duszo:) Wrzucaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pata Metheny'ego dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Niestety się nie dam rady. Net u mnie dzisiaj tak wolno chodzi, że nie chce sie załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u0yHQAA7XW8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dzięki Esiak. Ty masz chyba wszystkie mozliwe kompozycje pod ręką. Posłucham jutro, bo sie nie chce odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 my w transzy też się wyrobiliśmy mimo, że lepsze rozwiązania wzięliśmy, nadprogramowo teraz kupowaliśmy drabinki przeciwśniegowe na bok dachu (prawie 800zł po rabacie!!!) no i brama garażowa miała być brana później a jednak przyszła już teraz, w sumie pewnie gdybym się nie naczepiła na takie kominy jak mamy to też byłoby taniej ale priorytetem było zmieszczenie się w transzy. Poza tym z tych pieniędzy zrobiliśmy przyłącze elektryczne o którym wcześniej nie myśleliśmy czy rozebraliśmy i zutylizowaliśmy domek letniskowy, w sumie jakbyśmy policzyli to akurat wyszło te 10 tys których nie braliśmy pod uwagę. A kosztorys robót i materiałów stricte budowlanych mieliśmy faktycznie przerysowany, biorąc droższe rozwiązania tu zmieściliśmy się spokojnie w cenie i powstały nawet małe oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no Lechu zawsze wymiata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 W duecie z Komedą powala. Aga z kolei ma genialny głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts