Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak, uświadamiasz mi jak wielu wykonawców wcale nie znam... Uświadamiaj dalej;)

Nic dodac nic ująć:)

Ja na muzykę otwarta jestem. Nie mogę powiedzieć, że "słucham" czegoś konkretnego. Po prostu słucham. I bardzo mi Esiakowe propozycje do gustu przypadły chociaz wczesniej nie miałam pojęcia o ich istnieniu...

Muszę sobie do auta odtwarzacz sprawić bo ja bardzo lubię słuchac muzyki głośno a w domu niestety nie mam warunków...

Co tam u Bławiego? Rozwija się chłopak czy chwilowo stanął w miejscu? ;)

Nigdy nie myślałam o płci mojego domku;) ale w końcu jest ten - Bławatek (dla przyjaciół Bławi);) i ta - Sadyba ( zwana Sadybcią)

Od ostatniego wpisu w dzienniku niewiele się zmieniło, po niedzieli ekipa zaczyna walkę z ogrodzeniem frontowym, po 20. wkracza elektryk, my zamówiliśmy trochę materiałów, podpisaliśmy parę umów i wydaliśmy ciut kasy na zadatki...

Dzięki, książkę (taką prawdziwą) też zamówiłam - na pewno spodoba się mężowi:) Przeczytałam fragment i Grzędowicz ma fajny rytm prozy, ale nie jest to typ literatury, który mnie wciąga i pochłania od pierwszej linijki tekstu. Wypowiem się jak przeczytam całośc, czyli po niedzieli, bo szykuję wyprawkę na obóz, a jak czytam to nie lubię przerywac... Jeszcze raz dziękuję:)