Ardea 17.09.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zawsze po takim tekście obiecuję sobie, że będę zapisywać. I na obiecankach się kończy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dzieciaki są boskie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No są Mnie najbardziej zastanawia skąd im się to bierze. Tzn różne takie teksty takim maluchom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 jakie się ma to są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Moja córka namiętnie opowiada w towarzystwie o walorach mojej sylwetki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 a jakie są to walory...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ta, jasne - galopujący ekshibicjonizm W każdym razie wszyscy patrzą na mnie i śmieją się do łez:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Miałam iśc spac, a siedzę i gadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No ja przy mojej tez muszę uważać na to co mówię, szczególnie o odchudzaniu:/ Marcin mówisz że ode mnie to ma? Ardea mój mąż juz godzinę temu powiedział sugestywnie: Idziemy spać... I poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Łóżko Ci wygrzeje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Noo a biedny Esiak do takiego zimnego... ps. czas na mnie tez bo już mi się głupawka właczyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja wolę chłodną pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja też, chyba że jest baaaardzo zimno. Tu w blokach nie mam tego problemu bo cały rok jest mi gorąco:) Ale jak kiedyś wynajmowałam mieszkanie w starej kamienicy... Boszzz tam czasem miałam w nocy 12-15 stopni brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Widzę że się świecisz i jakos tez nie mogę odejść od kompa. To co, na trzy-cztery:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 blady świt i w kaloszkach po mokradłach to ostatnia rzecz na którą bym się w niedzielę zgodziła, szacun miła pani kupujesz sama materiały do elektryki? nam sąsiad powiedział że nawet na allegro nie znajdziemy w jego cenie a on ma opcję brania na wuzetki i zwrotu jak będzie za dużo, zdaliśmy się na niego z zakupami, hydraulikę też nam wykonawca kupuje my tylko decyzję podejmujemy które grzejniki i piec, w sumie jakbym miała sama po to latać to pewnie bym już ogłupiała, zaczynam przemyśliwać sprawę nauki jazdy, piechotą co raz mi trudniej mimo że do tej pory radę dawałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Elektrykę mamy z całością, materiał i robocizna, zaakceptowaliśmy cenę i nawet nie szukaliśmy cen materiałów. Hydraulikę podpowiada wykonawca i chyba też załatwi zakup grzejników, kotła itp. Ja nie mam prawa jazdy i miec nie będę (problemy z błędnikiem), już dawno stwierdziłam, że prawko jest bardzo przydatne, ale ja niestety nie mogę prowadzic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Elektrykę mamy z całością, materiał i robocizna, zaakceptowaliśmy cenę i nawet nie szukaliśmy cen materiałów. Hydraulikę podpowiada wykonawca i chyba też załatwi zakup grzejników, kotła itp. Ja nie mam prawa jazdy i miec nie będę (problemy z błędnikiem), już dawno stwierdziłam, że prawko jest bardzo przydatne, ale ja niestety nie mogę prowadzic:( Przed zaakceptowanie zakupu kotła i grzejników sprawdź ceny w Internecie i w sklepach!!! Nas Tomczak przekręcił w sumie na 2tys. zł. Na kotle 1200zł i na grzejnikach 800zł. Miały być super tanie... Wyszło, że w pierwszym lepszym sklepie było taniej, niż to co on zaproponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ceny kotłów i grzejników już sprawdziliśmy - wstępnie, bo jeszcze na 100% niewybrane. Ceny materiałów do elektryki sobie darowaliśmy. A naszemu hydraulikowi ufamy na maxa:) ale dzięki za ostrzeżenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 nam defro w lokalnym sklepie po rabacie wyjdzie taniej niż na allegro, ale w sumie w necie najtaniej wyszło o jakieś 300zł niż można kupić u mnie; ja jestem bojąca i chyba pieca bałabym się kupić online, gdyby mi przywieźli i postawili to ja bym nawet nie umiała odbioru zrobić na zasadzie że jedynie wyraźne wgniecenie czy rysę bym zauważyła ale już czy jest zestaw kompletny to chyba niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts