Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

blady świt i w kaloszkach po mokradłach to ostatnia rzecz na którą bym się w niedzielę zgodziła, szacun miła pani

kupujesz sama materiały do elektryki? nam sąsiad powiedział że nawet na allegro nie znajdziemy w jego cenie a on ma opcję brania na wuzetki i zwrotu jak będzie za dużo, zdaliśmy się na niego z zakupami, hydraulikę też nam wykonawca kupuje my tylko decyzję podejmujemy które grzejniki i piec, w sumie jakbym miała sama po to latać to pewnie bym już ogłupiała, zaczynam przemyśliwać sprawę nauki jazdy, piechotą co raz mi trudniej mimo że do tej pory radę dawałąm

Elektrykę mamy z całością, materiał i robocizna, zaakceptowaliśmy cenę i nawet nie szukaliśmy cen materiałów. Hydraulikę podpowiada wykonawca i chyba też załatwi zakup grzejników, kotła itp.

Ja nie mam prawa jazdy i miec nie będę (problemy z błędnikiem), już dawno stwierdziłam, że prawko jest bardzo przydatne, ale ja niestety nie mogę prowadzic:(

Elektrykę mamy z całością, materiał i robocizna, zaakceptowaliśmy cenę i nawet nie szukaliśmy cen materiałów. Hydraulikę podpowiada wykonawca i chyba też załatwi zakup grzejników, kotła itp.

Ja nie mam prawa jazdy i miec nie będę (problemy z błędnikiem), już dawno stwierdziłam, że prawko jest bardzo przydatne, ale ja niestety nie mogę prowadzic:(

Przed zaakceptowanie zakupu kotła i grzejników sprawdź ceny w Internecie i w sklepach!!! Nas Tomczak przekręcił w sumie na 2tys. zł. Na kotle 1200zł i na grzejnikach 800zł. Miały być super tanie... Wyszło, że w pierwszym lepszym sklepie było taniej, niż to co on zaproponował.

nam defro w lokalnym sklepie po rabacie wyjdzie taniej niż na allegro, ale w sumie w necie najtaniej wyszło o jakieś 300zł niż można kupić u mnie; ja jestem bojąca i chyba pieca bałabym się kupić online, gdyby mi przywieźli i postawili to ja bym nawet nie umiała odbioru zrobić na zasadzie że jedynie wyraźne wgniecenie czy rysę bym zauważyła ale już czy jest zestaw kompletny to chyba niekoniecznie