pumpaluna 28.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Na swoich dzieciach przeróżności próbowałam i guzik toto daje. Kaszel zwalczam sokiem z cebuli i cukru jak w naszym dzieciństwie, a przy katarze inhalatorem atakuję. Te wszystkie specyfiki jakoś mnie nie przekonały a już i po szczepionki doustne (irs, bronhovaxon, ribomunyl) sięgnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.09.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Też braliśmy te szczepionki i zadowalających efektów brak, może po prostu swoje musi odchorować, ale moje zdrowie psychiczne na tym cierpi:( Teraz coś zrobiła sobie w palec i ma spuchnięty - można zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.09.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 uderzyła czy się zakuła? okład z altacetu jej zrób, jak nie pomoże sam w sobie to placebo zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.09.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Sama nie wie, moczy w riwanolu. Dzieci to mnóstwo szczęścia i mnóstwo troski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=LQaLADtMcHQ http://www.youtube.com/watch?v=fJQUWqSz3NA Edytowane 28 Września 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ah0EWqVaTPQ http://www.youtube.com/watch?v=lDPn4d651zM Edytowane 28 Września 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 no i jeszcze jeden utworek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Nie jestem obiektywna, ale nie muszę byc;) zakochałam się w Anathemie, Verve - znam i lubię ( w tym teledysku jest sobowtór mojej przyjaciółki;)) I jeszcze to wspomnienie Marakeszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Nie jestem obiektywna, ale nie muszę byc;) zakochałam się w Anathemie, Verve - znam i lubię ( w tym teledysku jest sobowtór mojej przyjaciółki;)) I jeszcze to wspomnienie Marakeszu... podam Ci jutro linka da całej płyty Anathemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jak tam córcia? Mam nadzieję, że choróbsko odpuściło a z paluchem nic poważnego. Ja dzisiaj z samego rana wpadam z pytaniem merytorycznym Zdecydowaliście już jaki piec bierzecie? Już nawet nie o moc chodzi tylko o typ. Do nas wczoraj wszedł hydraulik no i musimy podjąć decyzję jaki piec bierzemy. Na początku myśleliśmy o Defro Komfort Eko(8,5tys), później hydraulik zaproponował Defro Eko Duo Uni (12tys), a na koniec po 2godz dyskusji z wykonawcą i przeliczaniach wyszedł na prowadzenie Defro Akm Uni (10tys). Komfort odpadł ze względu na zbyt małą ilość rodzajów paliwa jako podstawowy mat. opałowy.Nasz wykonawca u siebie w domu dokupował specjalny palnik, żeby mieć możliwość opalania pelletem, bardzo nas na to namawia. Teraz rozgrywka już między tymi dwoma się toczy, nie ukrywam że chodzi tu o cenę bo zakładaliśmy,że na piec wydamy max 8tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 I ja przyszłam zapytać jak Córeczka i mąż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dziewczyny, dziękuję bardzo:) Mąż ok., dziecko - średnio (palec ropieje) Piec na 100% defro, hydraulik polecał nam eko duo uni, my decyzję ostateczną podejmiemy dopiero za miesiąc, więc Ty musisz przetrzec szlaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A byłas z paluszkiem u lekarza? Żeby się świństwo nie babrało... Moje tak maja jak je komary pogryzą - zaraz mega bąble a jak na głowie to często im własnie ropieje nawet:/ Dziewczyny a jak Wy mi szlaki przecieracie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Nasz znajomy chirurg na konferencji (koło Agilind) a innym nie ufam, pójdziemy po niedzieli, bo nie wygląda to dobrze. Lukarna, czyli są plusy budowania później niż inni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No jakichś plusów muszę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja też liczę na to, że będę mogła korzystac z doświadczeń tych, którzy urządzą się przede mną Np. namiary na sklepy internetowe, sprawdzenie jakości baterii itp. Mam nadzieję, że się podzielą wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Chyba najszybciej ma zamiar wprowadzić się Pumpaluna, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 chyba i prawda Wykonawca zaklepany na luty i marzec, drzwi na marzec będą a kuchnia ma być na kwiecień, malowanie na kwiecień też przewidujemy no i przeprowadzka w planie na przełomie kwietnia i maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No i bardzo dobrze:) Będziesz kupować, montowac i testować a ja będę siedziec i czytac opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts