Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to po prostu jestem dość zdecydowana kobieta ;). A co do wizualizacji to mi nie wychodzą, próbowałam w różnych programach ale suma sumarum nigdy nie wychodzi nic podobnego co sobie umyśliłam bo jest problem z punktowym kładzeniem płytek. W sumie u nas np aranżacje płytek to tylko w jednym sklepie robią ale tam jest tak drogo że nie kupimy u nich na bank. Mamy 2 sklepy gdzie po znajomości rabat dostać możemy i pewnie na któryś z nich padnie.

Lukarno zadek przymierzałam do takiego stojącego w LM, do tego wiszącego bym się nie odważyła bo jeszcze bym ze ścianą runęła ;) Mój mąż się śmiał, że to dla krasnoludków ale jak sam stwierdził to będzie kibelek gościnno-awaryjny - zasiad będzie w górnej :)

Edytowane przez pumpaluna

A szarości zaakceptował?

Niby tak, ale ciągle wypomina - niedośc, że szaro to jeszcze plastikowo, szarości zaakceptowałem, ale czerni nie mogę:D Potem kapituluje, wie, ze zawsze lubiłam dziwne rzeczy;) Tylko czy obecnie szarośc jest dziwna? Mnie sie wydaje wszechobecna. A jak u Was z upodobaniami?

Wśród znajomych nikt nie zdecydował się na szarość, u wszystkich wszechobecne brązy, beże, cappuccino. Na szczęście, mój mąż tak jak i ja nie przepada za brązami chociaż jak coś przybąkiwać zaczęłam o szarości w salonie na ścianach to aż go teraz zacytuję "a ty za mało masz szarości w życiu?". Na szczęście przystał na szarą łazienkę, dachówkę i elewację ale z salonem jeszcze go pocisnę ;) Na sypialnię czarno-czerwoną się zgodził (względnie czarno-turkusową), także nie jest źle.

Moja kuzynka ma ciemne szrosci z czerwienią, przyjaciółka - biel, palisander i trochę turkuso-zieleni, koleżanka z pracy (właśnie się wprowadziła) ma ciekawe połączenie ciepłych szarości z cappuccino. Mało ludzi idzie w odważne kolory;)

Lubię połączenie czerni z turkusem:) U mnie sypialnia sterylnie biała - określenie męża, jeszcze nie zaakceptował pomysłu, więc wszystko się może zdarzyc;) Ty przynajmniej w sypialni planujesz kolor, a u mnie same niekolory;)

U nas Minister jedynie powiedział, że jemu się bardzo do korytarza podobaja takie duże, jasne błyszczące płytki:):):)

I niestety ich nie będzie miał.

I dachówka pomarańczowa.

I tez jej nie będzie miał:)

Więcej żądań z jego strony nie było:p

ps. ale tez nie chce słuchac mnie co ja mu mówię o moich pomysłach (bo za wczesnie) więc może się sytuacja patowa zrobić bliżej wykończeniówki:/