pumpaluna 01.10.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 dolny kibel wybrany, będzie nano, górne chcę hall ale nie wiem które jeszcze także tu ciągle błądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To nano to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Pumpaluna, będziemy Cię wykorzystywac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Niecnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Seria NANO cersanitu jest specjalnie przewidziana do małych łazienek. W prawdzie ta dolna nie jest jakaś super mała (no dobra jest większa niż nasza w bloku teraz), ale chciałabym, żeby była maksymalnie przestrzenna (wstawiamy kabinę 90kę) a to przy 4,5m2 będzie wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja pewnie będę prosiła o pomoc w wizualkach, bo ile można nadwyrężac swoją wyobraźnię Pumpaluna, fajnie masz, że już tyle decyzji podjętych. Mnie to i ekscytuje i przeraża, ale nie zrezygnowałabym z urzadzania za żadne skarby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Tak patrze i fajne to nano.A siedziałas może na ekhm... tronie??Wygodny??Bo nie wiem czy na wszystkie gabaryty odpowiedni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Ja to po prostu jestem dość zdecydowana kobieta . A co do wizualizacji to mi nie wychodzą, próbowałam w różnych programach ale suma sumarum nigdy nie wychodzi nic podobnego co sobie umyśliłam bo jest problem z punktowym kładzeniem płytek. W sumie u nas np aranżacje płytek to tylko w jednym sklepie robią ale tam jest tak drogo że nie kupimy u nich na bank. Mamy 2 sklepy gdzie po znajomości rabat dostać możemy i pewnie na któryś z nich padnie. Lukarno zadek przymierzałam do takiego stojącego w LM, do tego wiszącego bym się nie odważyła bo jeszcze bym ze ścianą runęła Mój mąż się śmiał, że to dla krasnoludków ale jak sam stwierdził to będzie kibelek gościnno-awaryjny - zasiad będzie w górnej Edytowane 1 Października 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja gdybym sobie nie narzuciła rygoru finansowego i miała z mężem podobne gusty to też bym była zdecydowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ardea nas rygor finansowy poniekąd ratuje A co do gustów, mój mąż nie naciska po prostu mówi czy mu się podoba mój pomysł czy nie, jeśli nie to szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To my jesteśmy na etapie szukamy dalej;) Ustaliliśmy, że ja wybieram, a mąż akceptuje lub nie i na razie jest NIE;) Gdy pytam co proponuje zamiast to odpowiada na pewno Ty coś znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A szarości zaakceptował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A szarości zaakceptował? Niby tak, ale ciągle wypomina - niedośc, że szaro to jeszcze plastikowo, szarości zaakceptowałem, ale czerni nie mogę Potem kapituluje, wie, ze zawsze lubiłam dziwne rzeczy;) Tylko czy obecnie szarośc jest dziwna? Mnie sie wydaje wszechobecna. A jak u Was z upodobaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Wśród znajomych nikt nie zdecydował się na szarość, u wszystkich wszechobecne brązy, beże, cappuccino. Na szczęście, mój mąż tak jak i ja nie przepada za brązami chociaż jak coś przybąkiwać zaczęłam o szarości w salonie na ścianach to aż go teraz zacytuję "a ty za mało masz szarości w życiu?". Na szczęście przystał na szarą łazienkę, dachówkę i elewację ale z salonem jeszcze go pocisnę Na sypialnię czarno-czerwoną się zgodził (względnie czarno-turkusową), także nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Moja kuzynka ma ciemne szrosci z czerwienią, przyjaciółka - biel, palisander i trochę turkuso-zieleni, koleżanka z pracy (właśnie się wprowadziła) ma ciekawe połączenie ciepłych szarości z cappuccino. Mało ludzi idzie w odważne kolory;) Lubię połączenie czerni z turkusem:) U mnie sypialnia sterylnie biała - określenie męża, jeszcze nie zaakceptował pomysłu, więc wszystko się może zdarzyc;) Ty przynajmniej w sypialni planujesz kolor, a u mnie same niekolory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 U nas Minister jedynie powiedział, że jemu się bardzo do korytarza podobaja takie duże, jasne błyszczące płytki:):) I niestety ich nie będzie miał. I dachówka pomarańczowa. I tez jej nie będzie miał Więcej żądań z jego strony nie było:p ps. ale tez nie chce słuchac mnie co ja mu mówię o moich pomysłach (bo za wczesnie) więc może się sytuacja patowa zrobić bliżej wykończeniówki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dobrze, że zajrzałam, bo tu o aranżacjach mowa:) Byłam dzisiaj w kilku salonach łazienkowych i mam już ogolną koncepcję. Musze tylko w kilku kwestiach przekonac męża i będzie cudnie! Ale skromna jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Umiesz stopniowac napięcie:) Zdradzisz rąbek ogólnej koncepcji, czy potrzymasz w niepewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Potrzymam w tajemnicy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Lukarna, to mój chciał falistą i antracytową dachówkę i ją ma, sporo drewna wewnątrz - też będzie miał, okna z pcv to też jego pomysł...Chyba zbyt ustępliwa jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts