Ardea 01.10.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Aga, niespodzianka i tak będzie, ale "coś" mogłabyś zdradzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Mój wie, że będzie raczej po mojej niż po jego myśli:) Cóż, bardzo uparta jestem i jak sobie coś wbiję do głowy to już koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 W sypialni ta czerń to tylko w kąciku łóżkowym, reszta będzie raczej biała. U dzieci będzie kolorowo, same sobie kolory wybrały (lila i niebieski). W sumie to ja już kolorami jestem zmęczona, teraz mieszkanie mamy w miarę kolorowe i przerabialiśmy już ostry pomarańcz czy wściekły groszek więc w domu chcemy trochę z tonu zejść, chyba się starzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To ja zawsze staroświeckie upodobania miałam;) A moja córeczka chce pokój niebieski:) i będzie miała tylko taki bardziej błękitny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 W takim razie zdadzę co nieco (z Cersanitu, bo najwięcej go widziałam) Dolna (mniejsza) łazienka: - umywalka Cersanit Symfonia nablatowa - wc Cersanit Symfonia podwieszany - prysznic bez brodziku (we wnęce) - baterie Kludi seria Bozz podtynkowe (przekonałam męża:)) Górna łazienka: - wanna Cersanit Tenera lub Canta - umywalka Cersanit Ontario - kabina prysznicowa pólokrągła - wc - pewnie jakies kanciaste, ale nie wiem jeszcze dokladnie - baterie niewybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ta symfonia też mi się podoba, reszty nie znam (na razie, bo zaraz zobaczę) Czy do prysznica w wersji bez brodzika mogę kupic zwyczajną kabinę? Aga, a płytki, kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Chyba mozna. wszystko pewnie zlezy od sposobu mocowania. Jestem wrogiem plytek. Beda tylko tam gdzie musza byc i to w minimalnej ilosci. Tak ich nie lubię, że nie wybralam jeszcze ostatecznie modeli. Oczywiscie nudne szarosci beda w przewadze:) W górnej lazience widze drewniane elementy. Edytowane 1 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ardea musisz ćwiczyć asertywność Bezbrodzikowy prysznic robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No zaskakująco;) Robimy takie same łazienki;) Moje wc na dole białe, a łazienka na górze szarośc i trochę drewna:) Płytek będe miała trochę więcej niż bym chciała, bo mąż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ardea musisz ćwiczyć asertywność Bezbrodzikowy prysznic robisz?? Zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja też, ja tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Robisz spadek już na etapie wylewek czy dopiero płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No właśnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Z tego co wiem to na etapie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dzisiaj przeforsowałam podłogę przemysłową w garazu zamiast plytek!!!:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja też chyba dopiero płytkami. Tak zrobił u siebie mój hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dzisiaj przeforsowałam podłogę przemysłową w garazu zamiast plytek!!!:wave: Tzn.? Żywicę, beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Beton z utwardzaczem i innymi dodatkami, bo zywica jeszcze raz tyle kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Grunt, że nie plytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Grunt, że nie plytki:) Bardzo śmieszne;) Ja do garażu i kotłowni mam się nie wtrącac, wiec już widzę klimat rodem z masarniii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts