agalind 01.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 W kotlowni nie ma zbyt wielu mozliwosci i u mnie tez bedzie masarnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Całe szczęście nie będę tam zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 myśleliśmy o posadzce z żywicy w garażu i kotłowni, mąż sprawdził że wychodzi ponad 200zł/m2 a że tego 30metrów wychodzi to odpuściliśmy myślenie o tym. , zostanie więc najtańszy gres kiedyś tam. Chyba że będzie lakierowanie takie jak w warsztatach samochodowych. Nie widziałam tej serii cesranitu, a wydaję się fajna i warta uwagi. Nie wiesz jak cenowo w porównaniu z roca stoi? Ja się naparłam na roca hall ale z możliwością negocjacji roca gap jest sporo tańsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A mój P. sam nie chciał płytek do garażu. Bo jemu się slizgają i on nie chce płytek. To już woli zwykły goły beton. On zboczenie zawodowe ma bo całe zycie w warsztatach i garażach spędza (elektromechanik) Jak chce tak będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Pumaluna a na tej Nano siedziałaś?? Bo chyba Ci umknęło moje pytanie;)to pisała Lukarna wielkogabarytowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Całe szczęście nie będę tam zaglądać No ja do kotłowni też nie będę musiała, ale garaż niestety już tak. Jak go znam to płytki będą kremowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Żywića jest droga i też ją sobie odpuściliśmy. Nie wiem jakie sa róznice w cenie, ale tez bede musiala posprawdzac. Te serie, ktore podalam od razu mi sie spodobaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No ja do kotłowni też nie będę musiała, ale garaż niestety już tak. Jak go znam to płytki będą kremowe;) Kup mu dobrego mopa na urodziny, albo Karchera, co by sie nie męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Odpisałam że posadowiłam zad na tej stojącej, na takiej podwieszonej bym się nie odważyła bo w sklepie wiadomo prowizorka u nas nano będzie wersją gościnną, do poczytania gazetek będzie coś większego (ja chcę roca hall, marzeniem byłaby roca element ale to nie nasza półka cenowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kończę na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To wreszcie podoba mi się coś tańszego niż innym, bo Roca Gap:) a ta Element też ładna, ale za kibelek 2tys.? jakos szkoda by mi bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja też uciekam, ale na dobranoc się do was szczerzę żeby nie było że jak się Dzień Uśmiechu skończył to już ponuractwo się włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A to sorry, nie widziałam:):) A dziś dzien usmiechu był?? A dobranoc dziewczyny:) Ardea Ty jeszcze siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ogrodzenie już gotowe? A zdjęcia gdzie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Skoro dzien usmiechu to:D Ogrodzenie niegotowe to fot nie ma. Czekamy na przesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A zdjęcia murka bez przęseł? O! Wesele w Tamadzie Fajerwerski strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A zdjęcia murka bez przęseł? O! Wesele w Tamadzie Fajerwerski strzelają Jutro mogą byc fotki:) Po przeprowadzce do Bławatka będę chyba lepiej słyszała i widziała te fajerwerki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A w ogóle wiedziałaś że kwiaty Bławatka są jadalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A są? W jakiej postaci? Coś kiedyś słyszałam o bławatkowej nalewce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A nie wiem w jakiej:P Oglądałem coś w TV i było pytanie: który z kwiatów jest jadalny: bławatek czy coś tam... No i okazało się, że bławatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts