Ardea 01.10.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kiedyś rozmawiałam z pewną blond damą z tv od gotowania i opowiadała o jedzeniu fiołków i nasturcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ja bardzo poproszę o foty murka, na przęsła cierpliwie poczekam. Pokazałam naszemu wykonawcy ten pustak łupany i powiedział, że wygląda to bardzo ciekawie i porządnie chociaż na naszym terenie z czymś takim się nie zetknął ani w sklepach ani postawionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.10.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) Murek wrzucę może wieczorem, widziałam taki na ekspozycji na zewnątrz (czyli w warunkach normalnych) stał tam 2lata i wyglądał super, żadnych zabrudzeń, wykwitów czy pękniec i to bez względu na kolor pustaków - to chyba dobry znak:) Edytowane 2 Października 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ardea bardzo podobają mi się te początki ogrodzenia które wrzuciłaś. Muszę poszukać czy gdzieś pisałaś konkretnie jak się to szare nazywa?? Ale nie o tym chciałam.Coś czytałam że masz zamiar mieć u siebie kozę, tak??I to cudo które pokazujesz w dzienniku to niby ta koza??Czuję się wpuszczona w maliny;) oczekiwałam zwykłej, ładnej kozy a ty tu pokazujesz coś tak imponującego?? Znaczy chciałam powiedzieć - jestem zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To szare (nazywa się grafitowe, wg producenta) to grafit w białawe kropki i daje ciemnoszary efekt:) Nazywa się pustak łupany. A spodziewałaś się kozy takiej roboczej, jaką ogrzewa się budowę zimą? Taką też mamy;) Cieszy mnie, że podoba Ci się moja koza:) Aga będzie rozczarowana, bo ona woli wersje strychowe, a moja bardziej nowoczesna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pustak łupany właśnie zagościł w moim notesie bo bym go pewnie za rok czy dwa nigdy juz nie odnalazła:) Bardzo dziękuję A kozy się spodziewałam takiej kozianej bardziej:D:D:D Może nie takiej jaką sami teraz mamy w naszej dziwnej teściowo-budowlanej ruderze szumnie zwanej SZOPĄ ale czegoś zupełnie zwyczajnego. A to co pokazujesz naprawdę cieszy oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ardea, Grzędowicz skończony...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Skończony:) Dobra literatura, chociaż chyba nie ma szans stac się moją ulubioną. Teraz czytam Carrolla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 to jeszcze 2 tomy Ci zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 a czwarty się pisze i ma podobno wyjść w listopadzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 to jeszcze 2 tomy Ci zostały... ale na pewno nie teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie jestem zawiedziona. Podobają mi się też nowoczesne:) Taka stara po renowacji to po prostu moje marzenie. Na samą myśl, ze siedzę przy kozie, przy której kiedyś podobnie grzali się inni tak jakoś mi cieplej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dobrze widzę, ze ta Twoja koza ma szyby z 3 stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja nie jestem usatysfakcjonowany tymi zdjęciami Będę musiał podjechać i sam obejrzeć Wasze cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 koza kozą, kominek kominkiem (Dovre dobra norweska firma), ale geniusz ten co ustawił tą kozę na środku salonu, a komin pewnie przechodzi przez środek sypialni lub łazienki na poddaszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 koza kozą, kominek kominkiem (Dovre dobra norweska firma), ale geniusz ten co ustawił tą kozę na środku salonu, a komin pewnie przechodzi przez środek sypialni lub łazienki na poddaszu... Chciał oglądać ogień ze wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Aga, ma przeszklenia z trzech stron bo chodzi mi o widok płomieni i te szybki podobno tzw. czyste;) Klaudiusz - zapraszamy, teraz tam działa elektryk, a my mamy mało czasu, żeby zaglądac, więc sam musisz się rozgościc:) A ogrodzenie żaden cud, zwyczajne, ma tylko tę zaletę, że nie jest z klinkieru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ciekawe czy w nocy ten ktoś jak będzie chciał wstać i się napić mleka to czy czasem sobie tyłka nie poparzy o ten kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Klaudiusz - zapraszamy, teraz tam działa elektryk, a my mamy mało czasu, żeby zaglądac, więc sam musisz się rozgościc:) A ogrodzenie żaden cud, zwyczajne, ma tylko tę zaletę, że nie jest z klinkieru;) Tak czy siak to dzisiaj byliście o 17.30 bo przejeżdżałem i miałem się zatrzymać, ale kancelaria otwarta do 18 i się bardzo śpieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts