Ardea 03.10.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 U nas nie będzie na środku i rura niestety nie będzie szła do sufitu, ale bedzie możliwosc oglądania ognia z wszystkich stron. Oprócz Dovre bralismy pod uwage jeszcze Jotula (chyba lepszy, ale nie ładniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Będzie piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 a co do Dovre, to ma np takie fajne kominki (kozy): http://www.dovrepeisen.no/dynamisk/ftp/dokumenter/Zoom_Bilder/peisovner/Vintage35_1.jpg http://www.dovrepeisen.no/dynamisk/ftp/dokumenter//Vintage35woodbox_1_Large.jpg http://www.dovrepeisen.no/dynamisk/ftp/dokumenter/Zoom_Bilder/peisovner/Cinderella-leg_1.jpg http://www.dovrepeisen.no/dynamisk/ftp/dokumenter/Zoom_Bilder/omramminger/Attityd200-klebersten_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ta trzecia to podobna do mojego Astro, ale nie ma tych dodatkowych szybek, a te pierwsze nie mają rury, a to już nie to samo, bo rura musi byc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Te 2 pierwsze wygladają jak tv:) No i pewnie potrafią go dobrze zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 I na tej trzeciej fotce najfajniejsze wnętrze jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A mi się najbardziej podoba drugie wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ardea zajrzyj do skrzynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A mi się podoba 2 i 3;) Najlepiej wymiksowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dla mnie nr2 wygląda jak wizualka, takie chłodne i puste i jeszcze ta donica z yuką z innej bajki. Dobrze, ze Agata urządza dom;) - oczywiscie zartuję, kazdemu podoba się coś innego i bardzo dobrze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Esiak, nie rozczarowałeś mnie, jesteś Ty - jest -muza. A Anathema chyba nie ma utworu, który by mi sie nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Podobają mi sie kolory na 2 (yuka do wywalenia;)), a z 3 klimat miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dla mnie nr2 wygląda jak wizualka, takie chłodne i puste i jeszcze ta donica z yuką z innej bajki. Dobrze, ze Agata urządza dom;) - oczywiscie zartuję, kazdemu podoba się coś innego i bardzo dobrze:):) Ja jej urządzę! My z Agatą się śmiejemy, że po prawo w garażu będzie stał mój Lexus, a po lewo jej rower. Oczywiście ona opowiada wszystkim wkoło, że będzie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Za to z nr3 stół do wymiany (za obły) Mój mąż mówi, że u nas będzie magazynowo-szpitalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No i to mi się właśnie w Grześku podoba Konkret facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Esiak, nie rozczarowałeś mnie, jesteś Ty - jest -muza. A Anathema chyba nie ma utworu, który by mi sie nie podobał zajrzyj na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Może konkretny, ale będzie musiał w takim wnętrzu mieszkac i jeszcze się nim zachwycac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziękuję Esiak, chyba Lorenka będzie miała konkurencję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 05.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ta symfonia też mi się podoba, reszty nie znam (na razie, bo zaraz zobaczę) Czy do prysznica w wersji bez brodzika mogę kupic zwyczajną kabinę? Aga, a płytki, kolory... Zasadniczo możesz,ale będzie problem z uszczelnieniem jej przy podstawie a poza tym może okazać się,że jest za niska.Proponuję jednak zainwestować w kabinę przeznaczoną do montażu na podłodze.Np taką: http://olazience.pl/o-lazienkach-montaz-uzytkowanie-cersanit/43-kabina-prysznicowa-opoczno-camea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co tam słychac w Bławatku? Z tego co pamiętam, to hydraulik miał u Was we wrześniu działać. No i jak komin? Blacha już na właściwym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts