ulciam 01.06.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Nasz teleskop czeka w garażu,bo zabrakło dla niego już miejsca w mieszkaniu.-każdy kąt zapchany panele ,sprzęt AGD itd,itd,itd:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Piękne macie widoki z mieszkanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jest pięknie nie da się ukryć. Będę mogła w pełni realiować moje pasje. Na razie jeżdżę i obserwuję w jaki sposób słońce operuje po pomieszczeniach o różnych porach dnia... a w myślach ustawiam meble...Ulciam, Klaudiusz Wy macie równie czarowne widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Gratuluję wyboru okien Jak już sami zauważyliście, bardzo trudny moment już za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.06.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Jakiś 10% superważnych decyzji już za nami, łatwo policzyć ile przed;) Jak do tej pory ani razu nie żałowaliśmy tego, że rozpoczęliśmy budowę, mimo że buduje nam ekipa, my "tylko" załatwiamy sprawy materiałów i organizację to adrenaliny nie brakuje:) Co u Was, bo w dzienniku cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.06.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 U nas rusza wszystko od przyszłego tygodnia I się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam serdecznie! Tak się zastanawiam, czy nie zostało Wam trochę całych desek, z którymi nie wiecie co zrobić? U mnie szykują się szalunki pod fundamenty, więc z chęcią bym odkupił No chyba, że będziecie ich jeszcze używać, to w takim razie pytania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No niestety, bardzo byśmy chcieli pomóc, ale wszystkie deski mamy pocięte do szalowania schodów, kilka całych oddaliśmy szwagrowi, bo on szluje taras - teraz sami musimy dokupić na wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No nic Trudno. Może ewanz będzie coś miała, bo jak nie to będę musiał kupić nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 hej Ardea z jakiej firmy wybrałaś okna? kiedy wchodzicie z więźbą? U nas przerwa i nuuuda na budowie, ale jak zauważyłaś w poście powyżej - adrenaliny nie brakuje. Mianowicie mam logistyczny zawrót głowy!!! Niby wykonawców nie brakuje, ale wybrać tego właściwego i w dodatku w odpowiednim terminie - to dopiero sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A myślałam, że o oknach napisałam już wszystko, bo to był ważny wybór, a ze mnie jest straszna szczególara;) a tu zapomniałam o Stan-Mal z AleksandrowaW przyszłym tygodniu dopiero zaczynamy poddasze, ekipa dekarsko-ciesielska wg umowy ma wejść w sierpniu (wydawało nam się to bezpiecznym terminem), ale gdy ostatnio im się przypominaliśmy to mogą wejść w lipcu. Murarze twierdza, że zdążą do końca czerwca, więc więźba na początek lipca - przynajmniej taki jest plan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Potrzebuję pilnie 30 sztuk stempli? Nie macie na opchnięcie w tym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Wtorek - środa dopiero je demontujemy, więc zależy jak pilnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.06.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Na poniedziałek Ale najwyżej Panowie poczekają do wtorku Edytowane 10 Czerwca 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.06.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Widziałem jaka dzisiaj ekipa była u Was I jak były murowane ścianki kolankowe I mijaliśmy się około godziny 18.30 na Adamówku, pomachałem Wam, ale Wy chyba znowu mnie nie widzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Widzieliśmy, tylko spóźniony zapłon mamy:) i nie zdążyliśmy odmachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ale widzę, że auto już odebrane od mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tak, nasza madzia manicure miała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Czołem! Odnośnie tych stempli. To zakupiłem już odpowiednią ilość od ewanz, ale wszystkie zostały pocięte pod wzmocnienie szalunków. Więc jeśli nie macie miejsca na działce to ja z chęcią je przechowam, natomiast jeśli macie komu je pożyczyć to z chęcią to zróbcie. Ja najwyżej pożyczę je jeszcze raz od tamtych ludzi Stemple pod strop będę potrzebował dopiero za około miesiąc, może półtora. Więc jeśli mogą się w ten czas przydać, to ja nie będę trzymał kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 To i ja przyszłam się przywitać Wygląda na to, ze wszystko idzie zgodnie z planem. Fajny zgrabny domek będziecie mieli. Ja okien jeszcze nie szukałam, ale podobnie jak Ty myślę o oknach pcv i obustronnym złotym dębie. A drzwi już wybraliście? Będę podpatrywać, tym bardziej, ze równo idziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts