Ardea 05.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Działa elektryk, bo musimy wytynkowac garaż, bo w listopadzie mamy montaż bramy. A pan dekarz poprosił o odroczenie terminu, bo musi dokończyc inne dachy przed zimą, a u nas to kosmetyka - na razie nie patrzę do góry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co do kabiny to tylko pytałam czy da się taką zamontowac, pewnie zamówię jakąś na wymiar lub wezmę gotową, ale nie tą z podanego linku, bo ma zaokrąglone krawędzie, a mnie się to nie podoba. Dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A hydraulik kiedy wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 U nas już po elektryce, jesteśmy baaaardzo zadowoleni ze współpracy zwłaszcza że dostaliśmy dobry rabat na materiały. Hydraulika się robi i oby do tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pod koniec miesiąca, częściowo terminy elektryka i hydraulika bedę sie nakładac, ale oni sie znają i lubią ze sobą pracowac. Potem tynki(tylko wgarazo-kotłowni) i wylewki wszędzie i wreszcie brama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 U nas hydraulik jutro zaczyna. Mam nadzieję, że jakos sprawnie mu pójdzie i wylewki będą miały szansę przeschnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ardea robicie wylewki przed tynkami? W sumie o takiej kolejności nigdy nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A jaki macie harmonogram prac na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A jaki macie harmonogram prac na zimę? Nie wiem czy to pytanie do mnie, ale co mi tam:P. W zimie chcemy zrobić ile się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pumpaluna, u nas tak właśnie będzie, pisałam w dzienniku, że byłam w wielu domach, w których prace były wykonywane w tej kolejności i nie ma problemu. Tynkarze uprzedzili, że może pojawic sie rysa na łaczeniu tynku i wylewki, czyli i tak pod listwą przypodłogową, zresztą tynki robione w nowych, jeszcze osiadających domach mogą pękac, więc cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aga a dlaczego martwisz się o przeschnięcie wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tak naprawę to nie ma to chyba dużego znaczenia co będzie pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 My w zimę troszkę odpuszczamy, kolejna transza będzie dopiero w połowie stycznia - zrobimy zakupy i wykonawca wejdzie na luty i marzec. W kwietniu chcemy wejść z malowaniem i .... przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aga a dlaczego martwisz się o przeschnięcie wylewek? Jak sobie pomyślę ile wody siedzi w tynkach czy wylewkach to żałuję, ze nie robimy tego latem. Teraz jest ciepło i tynki sobie spokojnie schną, ale zanim zrobimy wylewki pewnie zacznie się prawdziwa jesień. Oczywiście zaczniemy grzać jak tylko to będzie możliwe, ale słyszałam, że wylewki i 3 m-ce moga schnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja nie jestem fanką zawrotnego tempa w budowaniu domu, my też dajemy murom czas na wyschniecie i chociaż częsciowe osiadanie. Przez zimę chcę podogrywac terminy wykonawców, dokonac zakupów, zorientowac sie w farbach, płytkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na pewno będę Wam zazdrościła, że już mieszkacie, a ja się jeszcze bujam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mąż cały czas chłodzi mój zapał, ale ja optymistka jestem:) Na pewno nie będziemy wykańczać i przeprowadzać sie na łapu-capu. Pewne jest, że nie chciałabym sie przeprowadzać w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja zawsze do tej pory przeprowadzałam sie zimą i teraz też chyba tak wyjdzie, ale nie dlatego, że kocham sniezne przeprowadzki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja pewnie się przeprowadzę prosto po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co sądzicie o klinkierze:http://www.crh-klinkier.pl/gfx/oferta/cegly/big/Gobi-N.jpgDo ciemnej czokolady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts