Ardea 05.10.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co ja sądzę o klinkierze??? dobre pytanie:D Kiedy slub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja zawsze do tej pory przeprowadzałam sie zimą i teraz też chyba tak wyjdzie, ale nie dlatego, że kocham sniezne przeprowadzki;) A ja wiosną Będzie przyjemniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co ja sądzę o klinkierze??? dobre pytanie:D Kiedy slub? Klaudiusz, Twoje pytanei jest baaaardzo nie na miejscu;) Chyba, ze nie kierowałeś go do Ardei;) A tak serio to pojedź do składu, przyłóż dachówkę, którą wybrałes i będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hehehe Słodka tajemnica O mosz! Musiałbym wziąć 10m2 blachodachówki P.S. Pytanie było do wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To weź cegłę i przyłóż do blachodachówki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja myślę, że Agata ma wizję i wie co będzie dobrze wyglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ale jeszcze nie wiem jaką będę miał Wiem, że ciemny brąz A cegła potrzebna już na jutro. Buuuuu!!! Niezłą mam logistykę, nięęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja myślę, że Agata ma wizję i wie co będzie dobrze wyglądało:) No właśnie... Jak Agata już się za coś bierze to widzę to czarno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To wybierz cegłę, która Ci się podoba i potem będziesz się martwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Z grafitem chyba mniejszy problem, brązy są bardziej kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To musiałbym brać cegłę taką jak Ty masz, dachówkę taką jak ma Ardea a na to mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No przecież blachy też są grafitowe, szare, chyba nawet bardziej różnorodne od dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ale mojej Agacie się podoba czokoladowy Trudno. Wybrała kolor, będzie na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To niech cegłę też wybierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To bardzo apetyczny kolor:) Ja chciałam jasnoszarą i płaską, a mam to co mąż wybrał i za co rodzice zapłacili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No już wybrała, właśnie taką jak na zdjęciu. Dlatego się pytam czy Wam się podoba. Bo mi tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 U nas w grę wchodzi sprzedaż mieszkania, jeśli nie wystawimy go wiosną to później marne szanse na dobrą cenę bo z obserwacji tutejszego zapotrzebowania w okresie marzec - kwiecień sprzedaje się najwięcej i najlepiej. No i jednak płacenie rat odsetkowych plus opłat za mieszkanie boooooli. Najpóźniej więc przeprowadzamy się koniec czerwca-początek lipca ale jest plan żeby spróbować w weekend majowy jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pumpaluna, fajnie, ze macie tak wszystko przemyślane - życzę majowej przeprowadzkiU nas jedyny plus to dobrze wynegocjowana umowa kredytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 U nas w grę wchodzi sprzedaż mieszkania, jeśli nie wystawimy go wiosną to później marne szanse na dobrą cenę bo z obserwacji tutejszego zapotrzebowania w okresie marzec - kwiecień sprzedaje się najwięcej i najlepiej. No i jednak płacenie rat odsetkowych plus opłat za mieszkanie boooooli. Najpóźniej więc przeprowadzamy się koniec czerwca-początek lipca ale jest plan żeby spróbować w weekend majowy jednak A u Was co tam się dzieje, bo dawno nie dostałem relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ardea nasza jak dla nas też jest dobrze wynegocjowana bo płacimy tylko odsetki a kredyt zaczniemy spłacać kiedy go odwiesimy (możemy do grudnia 2012 płacić tylko odsetki) no ale liczymy że sprzedamy mieszkanie, nadpłacimy kredyt i pierwsza rata nie będzie wyższa od tej odsetkowej. Płacić kredytu z odsetkami i utrzymywać mieszkania zwyczajnie nie dalibyśmy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts