Ardea 05.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No już wybrała, właśnie taką jak na zdjęciu. Dlatego się pytam czy Wam się podoba. Bo mi tak średnio Najważniejsze, ze podoba sie Agacie i pasuje do jej koncepcji elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No już wybrała, właśnie taką jak na zdjęciu. Dlatego się pytam czy Wam się podoba. Bo mi tak średnio To wrzuć jeszcze fotkę tej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A u Was co tam się dzieje, bo dawno nie dostałem relacji Pisałam u którejś z koleżanek ale co tam, pośmiecę jeszcze tutaj, może Ardea wybaczy Elektrycy występy gościnne zakończyli w zeszłym tygodniu, w poniedziałek facio rozprowadził alarm i od kilku dni działa hydraulik (rozprowadził 'wodę', teraz CO na tapecie); jak skończy to lecą z tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A my juz teraz postanowiliśmy spłacac kredyt, wszystkie raty mamy prawie równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pumpaluna, a alarmiarze dziurawili Wam okna? Nam jedna z ekip powiedziała, że muszą, a inna, ze da sie bez nawiercania profili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A proszę bardzo http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI8SFVHTxsEzEGZ7k2d6jCkkKWN1qZw7bXLaPjQaOwoQ1MbgUKo4gkK9kT8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Blacha ma ładny odcień i nawet w słońcu będzie wyglądac szlachetnie. Wiesz już jaki kolor elewacji planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pewnie że wiem: taki jaki chce Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 My chyba mamy jakiś inny alarm bo nie idzie on od okien tylko w strategicznym punktach ja to nazwałam przelotowych. Okna nie były siłą rzeczy dziurawione, jak się nie mylę jest 6 czujek (tak ustalaliśmy bo ja na budowie nie byłam ostatnio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To bardzo ładny kolor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 uciekam na dzisiaj, mam nadzieję że przed weekendem jeszcze uda mi się zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dobrej nocki i przybywaj z nowymi info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ładny kolor, ale klinkier chyba jaśniejszy (przynajmniej na moim kompie) chociaż cieniowany. Najlepiej przejdzcie sie do jakiegoś składu i porównajcie, bo monitory czasami przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dobranoc i odzywaj sie czasem, bo ostatnio coś mniej Ciebie na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A to jest jakaś zasada że klinkier musi być ciemniejszy? Moze głupie pytanie, ale się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie ma takiej zasady(chyba?), to tylko takie moje widzi-mi-się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jutro będę musiał iść i zamówić tę cegłę Rozumiem, że u Was na kominach jest pełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 W tym, co się podoba nie ma zasad, jak dla mnie;) tzn. jakieś są, ale tylko po to żeby je łamac;) A powaznie to nie słyszałam że musi byc ciemniejszy i Adze też chyba nie o to chodziło, po prostu ma inny odcień niż blacha, ale to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No nic. Idę spać. Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts