Ardea 05.10.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Zaufaj Agacie, na pewno wie co robi:) A cegła pełna jest bezpieczniejsza, nie przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Różni się, ale nikt nie mówił, że musi być identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ardea, teraz pytanie z innej beczki: W prysznicu bedziecie robili deszczownicę? Rurka doprowadzajace wode bedzie szła pod tynkiem czy po scianie (mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi)? Znasz jakieś "za" i "przeciw"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Instalacyjnie to jeszcze się nie orientowałam... Będzie deszczownica i zestaw podtynkowy i w zwiazku z deszczownicą musi byc jakis dobry odpływ liniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Chodziło mi o to, czy rura z woda do deszczownicy bedzie szla od baterii pod tynkiem (niewidoczna) czy po kafach (widoczna). Podobają mi się te schowane, ale nie wiem czy instalacyjnie to jest dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Z dugiej strony jest popularne, wiec pewnie nie ma zbyt wielu wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pod tynkiem, już mam nawet dziurkę na rurę, nie mam pojęcia czy to dobre rozwiazanie, mój mąż boi się wszelkich zestawów podtynkowych, ale tu taki będzie, zresztą tylko tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Moja przyjaciółka ma 3 łazienki, w każdej po kilka zestawów podtynkowych, mieszka 4 lata i zadnych kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Planuje zestaw podtynkowy w lazience na dole - pryszniciwy + umywalkowy (z jednej serii), U góry jescze nie wiem, ale pod prysznzicem pewnie tez podtynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 U mnie poza prysznicem, baterie stojące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 W sobotę wypatrzyłam baterię umywalkową podtynkowa i tak mi się spodobała, że MUST BE!!! U góry pewnie stojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na wannie też bedzie stojąca? Ze słuchawką z wyciąganym wężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co to za cudo? Teraz chyba ostatni dzwonek, by się zdecydowac na typ baterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na wannie też bedzie stojąca? Ze słuchawką z wyciąganym wężem? Przy wannie na półeczce z obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co to za cudo? Teraz chyba ostatni dzwonek, by się zdecydowac na typ baterii... Żadna tam cudowna. Po prostu inna:) Kludi seria Bozz, albo Plaffoni serie Stick, Evo lub Light. Wymyslilam sobie, zeby ta lazienka byla taka bardziej surowa i te powinny pasowac. Mam tylko nadzieje, ze efekt koncowy bedzie taki jak sobie wymyslilam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mnie się takie kaskadowe podobają, ale mężowi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Przy wannie na półeczce z obudowy Też o takiej myślałam, a potem naczytałam sie o wodzie spływającej po wężu pod wanne. Przewaznie trudno tam potem dojsc. No i chyba zmieniłam zdanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mnie się takie kaskadowe podobają, ale mężowi nie Tymi podtynkowymi mój mąż też się nie zachwycił. A nawet powiedział, że mu sie nie podobają. Na szczęscie dał mi wolną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Te stick są takie surowe. A może nie zrobię słuchawki przy wannie i bidetką będe spłukiwała wannę, bo będzie blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Blisko może tak, ale czy wąż sięgnie? A jak bedziesz np. kąpać Małą to może być problem ze spłukaniem włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts