Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciężko znaleźć fajne drewnopodobne płytki. W necie wydaje się ok, a na żywo juz nie. Ale niektórym się chyba udaje:). Widziałam kawałek łazienki u Weri (post#248 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?145987-Finezja-wbrew-pozorom-)/page13 ). Całkiem nieżle udają drewno, przynajmniej na ekranie komputera.

To jeszcze otwarty temat, planuję też prawdziwe drewno w łazience i boje się, ze takie sąsiedztwo podbije sztucznośc płytek. A Ty co myślisz, bo pamiętam, ze też chcesz drewno w łazience?

Planuję drewno, ale jednocześnie się boję jego konserwacji i trwałości. Muszę sie jeszcze podszkolić w tym temacie.

Co do baterii przy wannie, dzwoniłam do mojej kuzynki, ale niewiele pomogła, mieszka 2 lata i przeciekania nie zauwazyła, ale nie ma dostępu rewizyjnego, więc żyje w nieświadomości;)

U mojej Karoliny nie ma takiej baterii, ale wysłałam maila do jej architekta, z którym się polubiliśmy, zobaczymy jakie wieści nadejdą z NY;) Podzielę się informacjami zwrotnymi:)

Co do baterii przy wannie, dzwoniłam do mojej kuzynki, ale niewiele pomogła, mieszka 2 lata i przeciekania nie zauwazyła, ale nie ma dostępu rewizyjnego, więc żyje w nieświadomości;)

U mojej Karoliny nie ma takiej baterii, ale wysłałam maila do jej architekta, z którym się polubiliśmy, zobaczymy jakie wieści nadejdą z NY;) Podzielę się informacjami zwrotnymi:)

To ja przy Was blado wyglądam, skoro Wy po "hamerykańsku" urządzacie;)

Architekt mieszka NY, wiec dlatego wiesci zza oceanu, ale rzeczywiscie, gdybym miała porównywac się z domem Karoliny to frustracja zapewniona, dlatego tego nie robię, po prostu każdego stac na coś innego, a my przyjaźnimy się już tyle lat, ze półka cenowa z której wybieramy produkty nie ma znaczenia:)