klaudiuszozo 08.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dobra lecę to zamawiać bo czas nagli... Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Nie mieliśmy, ale będziemy mieć, bo tak chyba lepiej, zwłaszcza pod blachę i Żelgoszcz nie jest najtańsza, ale ma ciśnieniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jak Ci idzie projektowanie? Pokażesz nam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zaprojektowałam, ale do pokazania się nie nadaje - niesymetryczny koszmarek:bash: Nie da się zgrać dolnej krawędzi piekarnika z górną zamrażarki, nie ma szuflad powyżej 80, nie rozumie, ze przy drzwiach może nie być futryny itp. To co mi wyszło nie jest moją kuchnią i bardzo popsuło mi humor, nawet tego nie zapisałam. W realu da się wszystko- w Ikea nie:( Odpisał mi projektant w sprawie chowanego węza: przeciekanie może być efektem złego korzystania lub niewłaściwego montażu, ostatecznie wadliwego sprzętu... On w całej swojej karierze zawodowej nie spotkał się z takim problemem. Doradził, że jeśli się boję to mogę wąż chować dopiero gdy wyschnie lub zrobić baterię stojącą a słuchawkę wiszącą gdzieś z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ardea spróbuj w ALNO KITCHEN do ściągnięcia z np. dobre-programy.pl. Jest dużo bardziej elastyczny program, ale po angielsku, no i ch meble trudno dostac w PL, ale dla orientacji jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Karola, taka mała prywata - czemu zakładasz, że zbudujecie jeszcze trzeci dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Pewnie mniejszy i parterowy - na starość. Karolka, dzieki pewnie spróbuję, ale nie w najbliższym czasie zraziłam sie po Ikea. Swoją kuchnię widzę oczyma wyobraźni, ale chciałam pokazać dziewczynom na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Karola, taka mała prywata - czemu zakładasz, że zbudujecie jeszcze trzeci dom? Trzeci będzie za +/- 25 lat, jak dzieci założą swoje rodziny, tym razem parterowy (bo na starość nie będzie nam się chciało biegać po schodach), mniejszy niż ten (bo tylu pokoi nie będziemy potrzebować), dalej od centrum miasta (bo nie będziemy musieli wozić już dzieci do szkół, na basen, itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ardea ja przez tą Twoją teorię o zaciekaniu wody przy chowanym wężu to zaczęłam się zastanawiać czy nie czepiać węża na ścianie A powiedz, nie orientujesz się gdzie jest słuchawka przy bateriach natynkowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To nie moja teoria tylko Aga gdzieś wyczytała i na zdrowy rozum wydało mi się że jest takie niebezpieczeństwo - nadal się waham... Wąż w natynkowych jest na ścianie razem z słuchawką, ja myślę żeby zrobić baterię przy wannie stojącą, a wąż na innym doprowadzeniu wody wiszący na ścianie (taki jak natynkowy prysznicowy) - pogmatwane to wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 ale stojącą oddzielnie czy z wanny wychodzącą? Jeśli z wanny to czy planujecie z kurkami czy z mieszaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Z tym wężem to chodzi o to, że gdy używasz słuchawki spływa po wężu woda i dostaje się przez otwór pod wannę. Szkoda, ze projektu nie zobaczymy, ale wiem, ze jesteś perfekcjonistką. Mój tez nie do końca mi pasuje, ale sama chciałam zobrazować sobie to co wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No z półki przy wannie i planuję mieszacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Oczywiście dotyczy to baterii, gdzie słuchawka wystaje z wanny/póleczki przy wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 nam się podobają baterie DEANTE CUBIC, jeśli uda się kupić w dobrej cenie kanciastą miskę wc i bidetową to pewnie przy nich pozostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 A wracając do mojej nieszczęsnej wizualki to zrobiłam dwie wersje kolorystyczne i mąż powiedział, że woli tę, która mnie sie mniej podoba... po co robiłam ten projekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tak bywa. Mysle jednak, ze masz jakies sposoby na meza zeby zmienil zdanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja od dawna lubię deante, mam teraz i w nowym domu też pewnie bedę miała - są bezawaryjne i niedrogie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Maja byc z mieszaczem i chyba perlatorem, przynajmniej przy umywalce, zeby sie nie chlapalo. Sorry, ze ja tak bez polskich znakow pisze, ale poparzylam reke i teraz jedna z Wami pisze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Mój dzisiaj stwierdził, że dąb bielony jednak mu się nie widzi i niech lepiej będzie biała (czego nie robi obejrzenie mebli na żywo!); w sumie sprzątanie to jego działka więc czemu by nie Na bank musi być coś jaśniutkiego bo kuchnia niewielka a i okno od strony północnej mamy więc musimy ją maksymalnie rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts