Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaprojektowałam, ale do pokazania się nie nadaje - niesymetryczny koszmarek:bash: Nie da się zgrać dolnej krawędzi piekarnika z górną zamrażarki, nie ma szuflad powyżej 80, nie rozumie, ze przy drzwiach może nie być futryny itp. To co mi wyszło nie jest moją kuchnią i bardzo popsuło mi humor, nawet tego nie zapisałam. W realu da się wszystko- w Ikea nie:(

Odpisał mi projektant w sprawie chowanego węza: przeciekanie może być efektem złego korzystania lub niewłaściwego montażu, ostatecznie wadliwego sprzętu... On w całej swojej karierze zawodowej nie spotkał się z takim problemem. Doradził, że jeśli się boję to mogę wąż chować dopiero gdy wyschnie lub zrobić baterię stojącą a słuchawkę wiszącą gdzieś z boku.

Karola, taka mała prywata - czemu zakładasz, że zbudujecie jeszcze trzeci dom?

Trzeci będzie za +/- 25 lat, jak dzieci założą swoje rodziny, tym razem parterowy (bo na starość nie będzie nam się chciało biegać po schodach), mniejszy niż ten (bo tylu pokoi nie będziemy potrzebować), dalej od centrum miasta (bo nie będziemy musieli wozić już dzieci do szkół, na basen, itd.)

To nie moja teoria tylko Aga gdzieś wyczytała i na zdrowy rozum wydało mi się że jest takie niebezpieczeństwo - nadal się waham... Wąż w natynkowych jest na ścianie razem z słuchawką, ja myślę żeby zrobić baterię przy wannie stojącą, a wąż na innym doprowadzeniu wody wiszący na ścianie (taki jak natynkowy prysznicowy) - pogmatwane to wszystko;)

Z tym wężem to chodzi o to, że gdy używasz słuchawki spływa po wężu woda i dostaje się przez otwór pod wannę.

Szkoda, ze projektu nie zobaczymy, ale wiem, ze jesteś perfekcjonistką;). Mój tez nie do końca mi pasuje, ale sama chciałam zobrazować sobie to co wymyśliłam.

Mój dzisiaj stwierdził, że dąb bielony jednak mu się nie widzi i niech lepiej będzie biała (czego nie robi obejrzenie mebli na żywo!); w sumie sprzątanie to jego działka więc czemu by nie ;) Na bank musi być coś jaśniutkiego bo kuchnia niewielka a i okno od strony północnej mamy więc musimy ją maksymalnie rozjaśnić.