pumpaluna 09.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) przyszłam z nowym znaleziskiem; Holzer z grupy paradyż, widzieliście może w realu? ja dzisiaj je wyszperałam, połowa ceny woodentica, stonewood czy noce. I jeszcze na FM wyszperałam zestawienie płytek drewnopodobnych TUTAJ Edytowane 9 Października 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Niezłe to zestawienie... Ja cały czas mam huśtawkę - raz jestem na drewnopodobne zdecydowana - innym razem rezygnuję z nich:/Po prostu chyba mam jeszcze za duzo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Chyba już wiem co miałyście z Pampaluną na myśli pisząć o okapie rurowym. Trafiłam dziś na wątek kuchenny i niezła jatka się tam odbyła na temat Twojego okapu i mojej "kolejnej białej kuchni":) Nudne jesteśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja cały czas mam huśtawkę - raz jestem na drewnopodobne zdecydowana - innym razem rezygnuję z nich:/ Po prostu chyba mam jeszcze za duzo czasu... Mnie prawie codziennie zmienia sie koncepcja :lo2: aż sie boję pomyśleć co będzie za rok, kiedy będę musiała podejmować ostateczne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Karola nie mów???A ja myslałam że Ty juz zdecydowana jestes na większość...Pocieszyłas mnie, wiesz?? Myslałam że tylko ja taka niezdecydowana jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 My z mężem dopiero teraz zdaliśmy sobie sprawę, że powoli musimy decydować się już na konkretny sprzęt do kuchni. Stolarzy przyjdzie na pomiary od razu po wylewkach a to niby w ciągu najbliższego miesiąca-półtorej ma się wydarzyć. O ile piekarnik, mikrofala i zmywarka są standardowej szerokości o tyle trzeba przemyśleć sprawę lodówki, side-by-side jedna są 70tki a inne 90tki, nie wiemy do końca w co wejść i nijak nam weekendowe przeglądanie różnych stron nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Karola nie mów??? A ja myslałam że Ty juz zdecydowana jestes na większość... Pocieszyłas mnie, wiesz?? Myslałam że tylko ja taka niezdecydowana jestem... W wielu kwestiach tak, ale np z podłogą na piętrze nie wiem co zrobić jednego dnia chcę deskę i podłogówkę, innego mięciutką wykładzinę i grzejniki pod oknem Co do salonu, to niby chce jesion bielony, innym razem deskę w odcieniu lekko chłodnym z nutką szarości, a jeszcze innego podoba mi się gres MarJel w salonie I jeszcze mąż dorzuca swoje 3 grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pampaluna sbs jest w rzeczywistości mało pojemna. Kostkarka zabiera sporo miejsca, a częśc z zamrażarką jest bardzo wąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja nie chcę takiej pionowo dzielonej tylko góra-dół, czyli na górze jest lodówka a na dole zamrażalka tylko że otwierane jak szafa. Kostkarki nie potrzebujemy, barek też jest dla nas zbytkiem. Patrząc na nasze możliwości finansowe w grę wchodzą wg brania pod uwagę następujące firmy chociaż nie zdecydowaliśmy który model konkretnie (tzn jakie tam numerki)BEKOHOTPOINT ARISTONSHARP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 To cie nie zrozumiałam, ale pisałaś side-by-side Powiem ci, że teściowie mają ten model Beko i są bardzo zadowoleni wybrali ją ze względu na bardzo dużą pojemność komory chłodzenia i głębokość, ma 72 cm, większość sbs ma 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 bo ta góra dół to jest przecież side-by-side tylko poczwórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wiem, ale jak czytam sbs to automatycznie myślę o tym standardowym podziale pionowym z kostkarką. Miałam taką lodówkę i bardzo szybko zaczęłam przeklinać męża, ze mnie na nią namówił (ja chciałam tradycyjną, ale taką 1,80 wysoką, na dole z zamrażalnikiem) w zamrażalniku było niewiele miejsca, a ja lubię robić zapasy mięsa, ryb i warzywnych mrożonek, bo nie przepadam za częstymi zakupami no i w mojej lodówce musi obowiązkowo być (litrowe) opakowanie pewnych lodów waniliowych na chwile kryzysowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Eeee tylko jedno opakowanie? Ja mam zawsze conajmniej 2 w tym obowiązkowo zawsze śmietankowa algida W wakacje odkryłam lody z biedronki, takie z sosem advocat i bodajże jagoda, nie zdąży się człowiek obejrzeć a już pudełko puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nie dopisałam "przynajmniej" :lol2: Uwielbiam lody Tiramisu Carte d'Or, a latem odkryłam lody Mövenpick - orzechowe z karmelizowanymi orzechami i syropem klonowym , i ze śmietaną i likierem wiśniowym, lody czekoladowe z kawałkami wiśni i startą czekoladą Wstyd sie przyznać ale opakowanie litrowe potrafiłam zjeść na 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 u nas nie ma Movenpicka i nawet nie wiem czy je kiedykolwiek jadłam. Na moje szczęście Häagen-Dazs też u nas nie doświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Na moją zgubę u nas Movenpick dostępne jest cały rok, a nie muszę mówić, że kcal to ma od cholery Mnie nawet Algida waniliowa gubi, bo lubię sobie zjeść z bitą śmietaną i polewą czekoladową i malinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a o Häagen-Dazs nawet nie słyszałam, ale może to i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Algida to chyba śmietankowo-śmietankowa a nie waniliowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dziewczyny, ale Wy się znęcacie;) Dłuższy czas próbowałam zapomnieć o lodach, które leżą w lodówce, a Wy mi tu z takim tematem wyskakujecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ze słodyczy to ja własnie lody lubię najbardziej, Haageny ciasteczkowe lub sernikowe to moje ulubione. Pumpaluna pytałaś o płytki - ja nie bardzo jestem w temacie... Widziałam na żywo z polskich Tubądzin coś tam, Woodentica, Noce - mimo wszystko do włoskich czy hiszpańskich sporo im brakuje, a znasz moje zdanie jak podrabiac to perfekcyjnie;) Te Holzeny - na fotkach niezłe a cena piekna, az podejrzana. Jeżeli dajesz je do salonu to lepiej wybrac coś sprawdzonego, a w rozsadnej cenie to tylko wg mnie Noce i Woodentic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts