Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas tylko w dwóch sklepach są hiszpańskie, tutaj nie mam nawet salonu z prawdziwego zdarzenia żeby iść pooglądać. Jak się mieszka w wypierdziewie to nie ma się dużego wyboru a przez net jakoś nie do końca mam przekonanie żeby kupować. Na płytki podłogowe chcemy wydać tak ok 80zł/m2 bo tych metrów się trochę nazbiera.

Jak przeczytałam Marcin to sobie o Twoim małym mężczyźnie o orzechowych oczach pomyślałam... dopiero po chwili do mnie dotarło, że to do Esiaka:D Przecież to nie jego wina, że politykę Paradyża uwazam za mało elegancką (takie skrzywienie po pracy w reklamie), ale dobry kawałek by sie przydał:)

Oj Ardea MÓJ mały Marcin potrafi ostro ostatnio mi zajść za skórę i wkurzam się na niego a potem cwaniak mały złapie mnie łapkami za szyję, powie mi parę razy do ucha "Mama, mama" - takim specjalnym, miekkim głosikiem i już jestem jego:)

Rośnie z niego mały manipulator...

A na dużego Marcina nie mogę dziś narzekać;) i tez z niecierpliwością czekam na muzyczną ucztę:)

Cześć. Byłem dzisiaj u Was podpatrzeć jak tam prace ;) Przyznam się szczerze, że oglądałem to Wasze ogrodzenie u Niewiarka już rok temu i mi się bardzo podobało. Ale dopiero zmontowane u Was wygląda po prostu ślicznie :) Muszę przekalkulować i najprawdopodobniej będziemy chyba działać w jego kierunku :)

Cześć. Byłem dzisiaj u Was podpatrzeć jak tam prace ;) Przyznam się szczerze, że oglądałem to Wasze ogrodzenie u Niewiarka już rok temu i mi się bardzo podobało. Ale dopiero zmontowane u Was wygląda po prostu ślicznie :) Muszę przekalkulować i najprawdopodobniej będziemy chyba działać w jego kierunku :)

Czy to znaczy, że ogrodzenie jest już gotowe, a my go jeszcze nie widzieliśmy w całej okazałości????

My na Brukowej oglądaliśmy gotowe (większe i na powietrzu) wszystkie kolory i typy - wszystkie po 2 letniej ekspozycji na deszczu, mrozie itp. wyglądały dobrze, jedynie białe u dołu przybrały barwę otaczających roślin.

Naszemu ogrodzeniu jeszcze sporo brakuje: nie są zamontowane wszystkie daszki, widać ławę i oczywiście brak przęseł...