karolakr25 09.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 http://www.opisyproduktow.pl/images/products/83dc55aeb13cc9f621dcbaa80304d506_l.jpg ja myślałam o tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 U nas w salonie będą panele, płytki miałyby iść kuchnia, łazienka i hall. Te noce czy woodentic są bardzo fajne ale cena już mniej, ja po prostu obawiam się że może nam kasy nie starczyć na takie wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A muślałaś o II gatunku, te porządne płytki często mają lepszy II gat. niż kiepskie -Igat., a byłyby taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 U nas tylko w dwóch sklepach są hiszpańskie, tutaj nie mam nawet salonu z prawdziwego zdarzenia żeby iść pooglądać. Jak się mieszka w wypierdziewie to nie ma się dużego wyboru a przez net jakoś nie do końca mam przekonanie żeby kupować. Na płytki podłogowe chcemy wydać tak ok 80zł/m2 bo tych metrów się trochę nazbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Za Noce w II gat. zapłacisz mniej niż 80zł, warto się rozejrzec - zawsze można wziac towar za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 tyle, że nie wiem czy te noce do końca do mnie przemawiają ze względu na niejednolity kolor. Myślę że wiele będzie zależało od tego czy na podłogę weźmiemy panele orzech czy dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Woodentic jest bardziej jednolity i często ma promocje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wiem i na razie właśnie woodentic jest faworytem, te Holtzer to dzisiejsze znalezisko, w sumie grupa paradyż więc może badziewiem ostatecznym nie jest. Zapytam wykonawcę co układał ostatnio bo mówił, że rozmiar wyjątkowo trzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zobaczycie na co ostatecznie starczy kasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 te płytki co znalazła Pumpaluna, to nowa tania marka paradyżą: Kwadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale w sumie fajne te Kwadro. A jak cenę mają przystępna to jeszcze fajniejsze:) Co do płytek II gatunku to myslicie że warto się w to pakować?? Pytam bo pewnie tez będziemy się z kasa ograniczać a płytki mi się podobaja rózne i te droższe też:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 te płytki co znalazła Pumpaluna, to nowa tania marka paradyżą: Kwadro Ja nie lubię aż tak oficjalnego rasizmu targetowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Marcin niestety bez pięknej muzyki na zgodę się nie obejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jak przeczytałam Marcin to sobie o Twoim małym mężczyźnie o orzechowych oczach pomyślałam... dopiero po chwili do mnie dotarło, że to do Esiaka:D Przecież to nie jego wina, że politykę Paradyża uwazam za mało elegancką (takie skrzywienie po pracy w reklamie), ale dobry kawałek by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj Ardea MÓJ mały Marcin potrafi ostro ostatnio mi zajść za skórę i wkurzam się na niego a potem cwaniak mały złapie mnie łapkami za szyję, powie mi parę razy do ucha "Mama, mama" - takim specjalnym, miekkim głosikiem i już jestem jego:) Rośnie z niego mały manipulator... A na dużego Marcina nie mogę dziś narzekać i tez z niecierpliwością czekam na muzyczną ucztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Tak jak powiedziałam - łamacz serc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Faktycznie łamacz serc brzmi lepiej niż manipulator;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 09.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cześć. Byłem dzisiaj u Was podpatrzeć jak tam prace Przyznam się szczerze, że oglądałem to Wasze ogrodzenie u Niewiarka już rok temu i mi się bardzo podobało. Ale dopiero zmontowane u Was wygląda po prostu ślicznie Muszę przekalkulować i najprawdopodobniej będziemy chyba działać w jego kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć. Byłem dzisiaj u Was podpatrzeć jak tam prace Przyznam się szczerze, że oglądałem to Wasze ogrodzenie u Niewiarka już rok temu i mi się bardzo podobało. Ale dopiero zmontowane u Was wygląda po prostu ślicznie Muszę przekalkulować i najprawdopodobniej będziemy chyba działać w jego kierunku Czy to znaczy, że ogrodzenie jest już gotowe, a my go jeszcze nie widzieliśmy w całej okazałości???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My na Brukowej oglądaliśmy gotowe (większe i na powietrzu) wszystkie kolory i typy - wszystkie po 2 letniej ekspozycji na deszczu, mrozie itp. wyglądały dobrze, jedynie białe u dołu przybrały barwę otaczających roślin. Naszemu ogrodzeniu jeszcze sporo brakuje: nie są zamontowane wszystkie daszki, widać ławę i oczywiście brak przęseł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts