agalind 10.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Naszemu ogrodzeniu jeszcze sporo brakuje: nie są zamontowane wszystkie daszki, widać ławę i oczywiście brak przęseł... Już myślałam, że się nie pochwaliłaś nowym ogrodzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Tajemnicza Ardea:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ciekawe ile jeszcze się dowiemy o koleżance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Klaudiusza by trzeba było przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Klaudiusza by trzeba było przycisnąć No tak, to jest jakiś sposób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Napisałam nic się nie zmieniło od czasu ostatnich fotek, po prostu Klaudiusz rzadko bywa w moim dzienniku;) Czekamy na przęsła, bo bramę i furtki (będą metalowe) dopiero wiosną zamontujemy... - a metal dlatego, zeby mi do balustrad balkonowych pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dobry wieczór... wysłuchać proszę w całości... http://www.youtube.com/watch?v=Wla86LpoEpw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Przemieniła Na wskroś wydrążyła mnie Woda ognista Z jęczmienia wydobyta pól. Traw meksykańskich garść Przyprawiła mnie O lot bez tchu O stan na podobieństwo snu. Jeszcze więcej znam Jeszcze więcej ich znam Zatruwają łeb Odbierają czas Ale żadna z nich Ale żadna jak ty Nie olśniła mnie Nie ujęła win. Łąki, u schyłku lata Łąki Wyciskałem z nich sok i kolory Oleiste sezonowe zło. Natarczywa Na wskroś nieznośna Siła, z jaką płynie Z jaką ciśnie się przeze mnie mrok. Jeszcze więcej znam Jeszcze więcej ich znam Zatruwają łeb Odbierają czas Ale żadna z nich Ale żadna jak ty Nie olśniła mnie Nie dodała mi sił. Dalej i dalej na paraboli czasu Wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno. Z roślin trujących bukietem idę w garści Wszystko najlepsze, co mogło być przepadło. Jeśli to tylko nieznośne poplątanie Jeśli to tylko chwilowa zapaść woli Jutro spróbowałbym cię przeprosić ładnie Jutro przyrzeknę ci wszystko wynagrodzić. Niebezpieczne i ciemne Moje wędrówki po piekle Splątane drogi przez noc Nie wydostanę się stąd. Chyba, że ty... Chyba, że ty... Chyba, że podasz mi dłoń. Splątane drogi przez noc Nie wydostanę się stąd. Nim połknie mnie Nim połknie mnie noc Nim połknie mnie zła noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ardea, Osz Ty oszukańcu! Ja bywam w Twoim dzienniku codziennie Lukarna, chyba za informacje o Ardei będę pobierał opłaty Esiak, dzięki za przypomnienie takiego zespołu jak Coma. Całe moje młodzieńcze lata spędziłem właśnie z Comą, Nirvaną, Queenem, Zepellinach i paru innych. Teraz przerzuciłem się na coś bardziej lajtowego Myslovitz i Dżem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Młodzieńcze lata? A teraz staruszku przegiąłeś - to ja już z ery archeo jestem Esiak - zawsze słucham utworów od do, zwłaszcza takich:) takie diaboliczne motywy w srodku były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Tak widzisz jakie ja wale byki:P Chcę coś innego napisać a piszę pierdoły. :/ Chodziło mi o młodzieżowe... Moje młodzieńcze lata to oczywiście Disco Polo Live hehehe. I seriale brazylijskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jak młodzieżowe lata, jak Coma swoją pierwszą płytę wydała dopiero w 2004... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No jak się ma 23 lata to raczej możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No jak się ma 23 lata to raczej możliwe? teraz czy wtedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hahaha. Teraz się ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wqLPPHU69I4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Fajnie, że znów prowadzę artystyczne komentarze:) A teraz w kierunku przyrodniczym - wiecie dlaczego mam dom z balkonem? Wiecie - na lunetę i muszę się pochwalić, że jak dziś podliczyłam udało mi się stwierdzić 44 gatunki ptaków, a przecież jeszcze nie mieszkam i balkonik nie jest max. eksploatowany. Potwierdza się, że to doskonała decyzja, nawet mąż widząc moje szczęście nie podważa już zasadności robienia balkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Przynajmniej dobrze go wykorzystasz:). Nie mogę znieść widoku eleganckich, pięknych willi, gdzie na balkonie suszą sie majtki lub wietrzy pościel. Choćby nie wiem jak piękny był dom taki widok wpływa na ogólne wrażenie:( PS> Dlatego u mnie będzie suszarka stała obok pralki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Taka mentalność nie tylko polska zresztą, na pewno kojarzysz te wąskie włoskie uliczki ze sznurami z praniem - taki koloryt;) U mnie też musowo została wydzielona pralnio- suszarnia z oknem, zeby pranie słońcem i wiatrem pachniało. A pościel będę wietrzyła otwierając balkon na oścież, ale jej nie wynosząc na widok publiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 We włoskich uliczkach to ma swój urok. Można powiedzieć, że tam pranie na tle odrapanych kamienic pasuje. Moi rodzice mieszkają w starej dzielnicy Gdańska. Kamienice mają ponad 100 lat i tam widok prania też nikogo nie razi. Do tego jeszcze w każdym ogrodzie widać linki na bieliznę. W nowych domach taki widok jakoś mi nie pasuje. Ale ja przecież dziwna jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts