agalind 11.10.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Swoją drogą, ja wiem, że wiele osób prowadzi działalność gospodarczą w domu, ale powinny być jakieś granice. Wkońcu to osiedle domków a nie bazar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 My z męzem stwierdziliśmy, ze nie chcielibyśmy mieć biura w domu, gabinecik nam wystarczy. A właściciel tego ciekawego ogródka nie ma bezpośrednich sąsiadów i dzięki temu moze swobodnie eksponować swoją kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Poszukałam przykładowych modeli suszarek i pralek, spojrzałam na rzuty pralni i jest dobrze:) Zmieści mi się suszarka na pralce, wysoka szafka na chemię, mopy i szczotki, blacik pod którym schowam kosze na bieliznę, deska do prasowania i mała stojąca suszarka:) Dzięki za opinie o suszarkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W sumie to jak tam myślę to też musiałabym mieć suszarkę - nie cierpię wyciągać/wieszać/zdejmować prania.No po prostu nie lubię i już:/ U nas miejsce będzie pralnia duża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To widzę, że cała pralnia już zaplanowana:) Cieszę sie, że mogłam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nasz domek niewielki to i pralnia mała. Jeszcze nie wiem jak deskę ustawić... Nie będzie to pralnia idealna, bo bez zlewu (np. do prania ręcznego), ale wchodzi się do niej z łazienki więc woda blisko, jeszcze biorąc pod uwagę to jak ja często piorę ręcznie to da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nasza ma jakieś 8m2. Zabuduję ją w L, a na kolejnej ścianie stanie deska. No i myslę, żeby wstawić tam zapasową lodówkę. Wiem, ze to nie jest idealne miejsce, ale akurat tam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Moja o połowę mniejsza, a pralnia to przecież pomieszczenie gospodarcze, więc możesz tam wstawić co Ci pasuje. Ja ewentualnie do garażu mogę, ale nie wiem czy mi będzie potrzebna, mało robię zapasów, a zakupy dość często, chociaż wydaje mi się że czasami może się przydać np. podczas świąt, imprez... chyba wstawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Masz rację. Zrobiłam sobie projekt tej pralni i całkiem nieźle to wygląda:) Nawet z lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dobry pomysł z tą suszarką na pralce, zagadam z mężem tylko o fundusze się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zawsze można dokupić "kiedyś" i dostawić jak fundusze pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ugotowałam córeczce rosołek i wróciłam, zawsze można wziąć wykorzystać starą pralkę i dokupić tylko nową suszarkę, ja chyba tak zrobię, bo szkoda mi pozbywać się pralki z której jestem zadowolona. I to dodatkowy powód, który przemawia za osobna suszarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mam 2-letnią pralkę i też nie będę jej wymieniać. Za to suszarkę chętnie dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja to się modlę żeby nasza pralka dotrzymała do przeprowadzki. Kupiliśmy przed ślubem i 10lat już jej stuknęło. W dwóch miejscach już rdza wylazła, pękło to okienko przy bębnie no i szufladka też zdezelowana ale co się dziwić jak przez ostatnie kilka dostaje nieźle popalić, aż wstyd się przyznać ale u nas jest 7-8 pralek prania tygodniowo. Straszne 'brudasy' z nas. Pralkę chcemy w zabudowie w łazience zrobić więc po prostu trzeba przemyśleć ułożenie półek i tyle. Inaczej czeka nas wystawianie prania na balkon na widok całej ulicy. W sumie z lodówką i odkurzaczem też mam nadzieję, że dotrwają do przeprowadzki. Jedynie komputer i tv mamy nowszy a reszta swoje lata ma, o aucie nie wspomnę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 My też czekamy do końca budowy, żeby wymienić grata (mówię o aucie), chociaż jak do tej pory nigdy nas nie zawiódł. A pralka zepsuła nam się w ubiegłe wakacje i musieliśmy kupić nową, chyba poza komputerami i częścią sprzętu od kina domowego tylko ona z nami przeprowadzi się do Bławatka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A my musimy kupować wszystko nowe, bo dom sprzedaliśmy z pełnym wyposażeniem już czuję, że od tych wyborów będzie mnie głowa boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Akurat sprzęty to lubię mieć nowe, bo do nich sie nie przywiazuję, a takie wybory chociaż trudne to bywają przyjemne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To była moja największa bolączka, na nic nie mogłam sie zdecydować to ostatecznie mąż podejmował te decyzje ja wolałam decydować z czego budujemy, co na dach, jakie baterie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Żadnego sprzętu kuchenngo nie zabiorę, bo mi sie nie podobają już EDIT: Skłamałam, ekspress do kawy zabiorę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 EDIT: Skłamałam, ekspress do kawy zabiorę na 100% Ja też skłamałam :oops: też zabraliśmy ekspres do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts