Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poszukałam przykładowych modeli suszarek i pralek, spojrzałam na rzuty pralni i jest dobrze:) Zmieści mi się suszarka na pralce, wysoka szafka na chemię, mopy i szczotki, blacik pod którym schowam kosze na bieliznę, deska do prasowania i mała stojąca suszarka:) Dzięki za opinie o suszarkach:)

Moja o połowę mniejsza, a pralnia to przecież pomieszczenie gospodarcze, więc możesz tam wstawić co Ci pasuje. Ja ewentualnie do garażu mogę, ale nie wiem czy mi będzie potrzebna, mało robię zapasów, a zakupy dość często, chociaż wydaje mi się że czasami może się przydać np. podczas świąt, imprez... chyba wstawię...

Ja to się modlę żeby nasza pralka dotrzymała do przeprowadzki. Kupiliśmy przed ślubem i 10lat już jej stuknęło. W dwóch miejscach już rdza wylazła, pękło to okienko przy bębnie no i szufladka też zdezelowana ale co się dziwić jak przez ostatnie kilka dostaje nieźle popalić, aż wstyd się przyznać ale u nas jest 7-8 pralek prania tygodniowo. Straszne 'brudasy' z nas. Pralkę chcemy w zabudowie w łazience zrobić więc po prostu trzeba przemyśleć ułożenie półek i tyle. Inaczej czeka nas wystawianie prania na balkon na widok całej ulicy.

W sumie z lodówką i odkurzaczem też mam nadzieję, że dotrwają do przeprowadzki. Jedynie komputer i tv mamy nowszy a reszta swoje lata ma, o aucie nie wspomnę :/

My też czekamy do końca budowy, żeby wymienić grata (mówię o aucie), chociaż jak do tej pory nigdy nas nie zawiódł. A pralka zepsuła nam się w ubiegłe wakacje i musieliśmy kupić nową, chyba poza komputerami i częścią sprzętu od kina domowego tylko ona z nami przeprowadzi się do Bławatka:)