agalind 11.10.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Takie z nas amatorki kawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Takie z nas amatorki kawy;) Nic mi nie mów, normalnie zaczynałam dzień od kawy, jak mi tego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No dobra obie jesteśmy kłamczuchami;) też zabiorę ekspressik i robot kuchenny, bo się do nich przyzwyczaiłam i je lubię... Nad ekspressem się długo zastanawiałam, bo do zabudowy byłby fajniejszy, ale ten jest nowy i kupiony podczas fajnej podróży:) i niestety porządne ekspressy do zabudowy kosztują fortunę, a z tańszych kawa jest lurowata. A i odkurzacz zabierzemy, bo też nowy, już mówiłam, że temat OC całkowicie zlekceważyłam i w związku z tym go nie będzie - dobrze, że nie zamierzam mieć gosposi, bo dopiero byłby wstyd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To ja chyba muszę dać już ogłoszenie na gosposię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ty spokojnie możesz u mnie by się nie zgodziły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ekspresy do zabudowy są bardzo drogie jeśli z naszym nic sie nie stanie, to żadnego nie kupimy, dlatego nawet nie planuję w kuchni miejsca do zabudowania ekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ekspres mamy niecałe 2 lata i sporo kosztował, dlatego nie planwoałam takiego do zabudowy. Poza tym lubię go, bo jest zgrabny i nie zajmuje pół szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nic mi nie mów, normalnie zaczynałam dzień od kawy, jak mi tego brakuje Ja sobie nei wyobrażam dnia bez kawy, a najlepiej trzech:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja też jestem maniaczką kawy, a w ciąży piłam zbożową Mój jest taki sobie wizualnie, ale ma słuszny kolor i robi porządną kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja sobie nei wyobrażam dnia bez kawy, a najlepiej trzech:) Pierwsze co robiłam po przebudzeniu - szłam do kuchni i parzyłam kawę, wchodziłam do biura - kawa, po południu po obiedzie też kawa teraz od kwietnia nie miałam ani kropli kawy w ustach:cry: tylko się nią "aromatyzuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 O, ekspres do kawy też weźmiemy, mąż mi niedawno przytargał bo ja też 'kofimaniak' jestem Robot kuchenny taki wielofunkcyjny mam niezły ale mikser też już o wymianę woła bo jak się dłużej pomiksuje to niestety zaczyna "waniać". Marzy mi się kitchenAid i już przybąkiwałam że będziemy na niego odkładać ale niestety wypadły nam poważne koszty zdrowotne rzędu kilku tysięcy więc nie będzie już kasy na żadne, nawet najmniejsze zbytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Pumaluno, to tylko rzeczy, które można miec i których nie trzeba miec - dbajcie o zdrowie i wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W czwartek wraca nasz pan elektryczek i może wreszcie Bławi zostanie okablowany. Znów zajrzałam do wątku kuchennego i dowiedziałam się, że łupek nie jest kamieniem (tylko udaje kamień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wątek kuchenny jest kopalnią "złotych myśli", Pani Gadżeciaro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wątek kuchenny jest kopalnią "złotych myśli", Pani Gadżeciaro;) Jak cały Internet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W odpowiednim czasie zgłoszę się po kciuki, także szykujcie paluchy. A co do złotych myśli to inet i tak nie pokona mojego brata, ten to dopiero w nich przoduje. Już nawet nie będę go przytaczała bo szkoda słów ale ciśnienie mi sukcesywnie podnosi, głąb jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja robię swoje i nie przejmuję się gadżeciarstwem, tym że projekt powtarzalny to badziew, złoty dąb o przeżytek , balkonik zbędny detal, a lukarny - gołębniki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Śledzę teraz wątek łazienkowy i tam sie dzieje. Papier toaletowy wiszący obok toalety nie pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No pewnie, że nie koło toalety tylko czajnik, a papier toaletowy w wiatrołapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mK9bQ-aDL2s&feature=player_profilepage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts