Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Mała zmiana duży efekt:)

Ja jakiś czas miałam pasemka czy jak to po nowemu - balejaż;) i dobrze się z tym czułam dopóki nie przefarbowałam się na jeden CIEMNY kolor:):)

Różnica duża na plus i juz raczej nie zmienię. Czasem trochę modyfikuję odcień ale ciemny będzie i już:)

ja naturalnie mam ciemne (żeby nie było;)) tylko już tyyyyyle mam siwych:/

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jak się czujesz w nowej odsłonie??:):)

ps.nie mogłam juz znieśc błagań Marcina o cos norlanego do picia i zrobiłam mu pół kubka słabiutkiej malinowej herbaty lekko osłodznej... Wypił duszkiem i chce jeszcze:(:( Chodzi i za mną woła Maooo Mamooo i podaje mi kubek:(

On pije wodę teraz ale wypija może 2 łyki co pół godziny, co godzinę, co chwilę mu wciskam ale skusi się tylko co 10 raz może:(:( A tą swoją malinowa ulubiona wypił tak, że mało się nie zakrztusił:(

Co jeszcze mozna dawać pić dziecku po rota??

Próbowałam mu dawać zwykła lekko posłodzona ale spróbował skrzywił się i powiedział bleee

Na swoje pocieszenie dodam, że tej malinowej mu rozpusciłam probiotyk i pięknie wypił więc jakis plus jest...

Za chwilę będziemy walczyć z kolejna porcja smecty:/:/:/

On mnie znienawidzi przez tą chorobę:(

Nie wiem z kim pan miał wcześniej do czynienia, ale zaimponować mu nie było trudno;) Wiedziałam co to servo drive, czym różni się fornir naturalny od modyfikowanego i takie tam;)

mam googlować czy poinstruujesz koleżankę? :) I jeszcze napisz na jakie materiały się decydujecie i co fajnego podpowiedział stolarz.

co do niejadka to moja córka też była z tych że łyżeczka za mamusię za tatusia, popatrz piesek stoi pod oknem etc; z młodym nie popełniliśmy tego błędu - wprowadziliśmy poniekąd zasady baby-led weaning i myślę, że diabeł jednak tkwi w szczegółach, córka słoiczkowo-papkowa do roku, mały tylko pierwsze marchewki dostał z blendera na paćkę a później szybko w grudki przeszłam

Nie wiem na ile moje instrukcje będą zrozumiałe...

servo - to elektryczne wspomaganie wysuwu carga lub szuflad - dotykasz lekko i Ci wyjeżdża

fornir naturalny to wiadomo prasowane skrawki drewna a w modyfikowanym jest taki myk, że słoje są powtarzalne i łatwo pociągnąc przez całe szafki jeden wzór, ma znaczenie przy dużych zabudowach i mocno usłojonym drewnie

Stolarz faktycznie mówił o jakimś wspomaganiu cargo (o ile będzie to wysokie) i o blum'ach w szufladach. Powiedział, że da nam później wycenę na wszystko żebyśmy wiedzieli co ile nas szarpnie. Z drugiej strony większość znajomych ma najzwyklejsze szuflady i żyją, jeśli więc będzie to mocno podwyższało koszty to i ja się obejdę. Na razie wiem tylko, że z tą łatwo domykającą opcją to jedna szuflada duża wychodzi drożej o 250zł