Lukarna 15.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mała zmiana duży efekt:) Ja jakiś czas miałam pasemka czy jak to po nowemu - balejaż i dobrze się z tym czułam dopóki nie przefarbowałam się na jeden CIEMNY kolor:) Różnica duża na plus i juz raczej nie zmienię. Czasem trochę modyfikuję odcień ale ciemny będzie i już ja naturalnie mam ciemne (żeby nie było;)) tylko już tyyyyyle mam siwych:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja mam popielaty blond, przez kilka lat farbowałam na skandynawską platynę, a teraz Wam pozazdrościłam i od kilku godzin jestem szatynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 I jak się czujesz w nowej odsłonie??:) ps.nie mogłam juz znieśc błagań Marcina o cos norlanego do picia i zrobiłam mu pół kubka słabiutkiej malinowej herbaty lekko osłodznej... Wypił duszkiem i chce jeszcze:( Chodzi i za mną woła Maooo Mamooo i podaje mi kubek:( On pije wodę teraz ale wypija może 2 łyki co pół godziny, co godzinę, co chwilę mu wciskam ale skusi się tylko co 10 raz może:( A tą swoją malinowa ulubiona wypił tak, że mało się nie zakrztusił Co jeszcze mozna dawać pić dziecku po rota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie mam pojęcia, bo my tego nie przechodziliśmy, ale po trochu to można mu dawac jego herbatki, soków z tego co wiem nie wolno i wszelkiej surowizny, ale słabą herbatkę to bym dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Próbowałam mu dawać zwykła lekko posłodzona ale spróbował skrzywił się i powiedział bleee Na swoje pocieszenie dodam, że tej malinowej mu rozpusciłam probiotyk i pięknie wypił więc jakis plus jest... Za chwilę będziemy walczyć z kolejna porcja smecty:/:/:/ On mnie znienawidzi przez tą chorobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Gdyby miał Cie znienawidzic to co ma powiedziec moja córka - całe życie daję jej jeśc, a ona tak bardzo chciałaby nic nie jeśc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No powiedz co jest w tych dzieciakach czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A mój pije smecte bez niczego za herbatkami owocowymi, takimi granulowanymi dla dzieci, nie przepada za to z kopru włoskiego mógłby pić i pić ja zawsze mówiłam, że mój syn to jest ewenement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Marcin pije owocowe albo z suszu albo z tytki;) te gotowe wydaja mi się bez smaku jak zrobię słabszą i za słodkie jak czuć smak:) Słyszałyście cos o tym, że mozna bezkarnie herbatę jagodową podawać? czy to plotka taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja nie wiem, bo mój pije wodę Zawiera mnóstwo rzadkich mikroelementów, stanowi także bogactwo witamin. Herbatka działa odkażająco na układ pokarmowy oraz moczowy. Poprawia wzrok reguluje procesy trawienia, odkwasza organizm. - tyle znalazłam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ola też pije dziwne kwiat lipy z rumiankiem;) ale jeśc nie lubi niczego, wrodziła się do nas obojga, bo my też niejadkami bylismy - pamiętam nawet, jak byłam mała to miałam marzenie, że gdy dorosnę to niczego nie będę jadła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kurcze wszystko szukam w necie a o herbatkę się pytam:/dzięki Karola:) Muszę nabyć jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie wiem z kim pan miał wcześniej do czynienia, ale zaimponować mu nie było trudno;) Wiedziałam co to servo drive, czym różni się fornir naturalny od modyfikowanego i takie tam;) mam googlować czy poinstruujesz koleżankę? I jeszcze napisz na jakie materiały się decydujecie i co fajnego podpowiedział stolarz. co do niejadka to moja córka też była z tych że łyżeczka za mamusię za tatusia, popatrz piesek stoi pod oknem etc; z młodym nie popełniliśmy tego błędu - wprowadziliśmy poniekąd zasady baby-led weaning i myślę, że diabeł jednak tkwi w szczegółach, córka słoiczkowo-papkowa do roku, mały tylko pierwsze marchewki dostał z blendera na paćkę a później szybko w grudki przeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie wiem na ile moje instrukcje będą zrozumiałe... servo - to elektryczne wspomaganie wysuwu carga lub szuflad - dotykasz lekko i Ci wyjeżdżafornir naturalny to wiadomo prasowane skrawki drewna a w modyfikowanym jest taki myk, że słoje są powtarzalne i łatwo pociągnąc przez całe szafki jeden wzór, ma znaczenie przy dużych zabudowach i mocno usłojonym drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pumpaluna najlepiej sobie wygoogluj servo drive bluma tam są takie fajne filmiki obrazujące o co chodzi, ja próbowałam jak działa u przyjaciółki i w takim wysokim i wypakowanym cargo takie rozwiązanie jest fajne, bo nie trzeba siły żeby je wysunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Stolarz faktycznie mówił o jakimś wspomaganiu cargo (o ile będzie to wysokie) i o blum'ach w szufladach. Powiedział, że da nam później wycenę na wszystko żebyśmy wiedzieli co ile nas szarpnie. Z drugiej strony większość znajomych ma najzwyklejsze szuflady i żyją, jeśli więc będzie to mocno podwyższało koszty to i ja się obejdę. Na razie wiem tylko, że z tą łatwo domykającą opcją to jedna szuflada duża wychodzi drożej o 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mnie stolarz zainteresował laminatami Kronopola, mają fajną fakturę drewna i są trwalsze od forniru, tylko to jednak plastik... Zobaczymy na co ostatecznie będzie nas stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 i niech mi ktoś powie, że pieniądze szczęścia nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 i niech mi ktoś powie, że pieniądze szczęścia nie dają Ich wydawanie na pewno przynajmniej na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 jak to mówią "pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts