Lukarna 15.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wiem o co Ci chodziło, tak się droczę tylko:)A my prąd od sąsiada mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Czyli wykluczasz kolejnego potomka po przeprowadzce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Lukarna ale wiesz "nowy domek to potomek" ewentualnie "w każdym kątku po dzieciątku" My prąd mamy od wujka, powiedział żebyśmy się nawet nie ważyli brać budowlanego bo się obrazi. W sumie do tej pory jakoś szczególnie dużo tego prądu nie poszło bo na klej budowane. A powiedzcie, przy tynkach trzeba prąd używać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 przy maszynowych to trzeba, taryfa budowlana nie jest konkurencyjna;) my mamy z PKP więc trochę taniej, a od sąsiad braliśmy na początku, ale nas to krępowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 a co to za prąd z PKP? o czymś takim nie słyszałam w ogóle, u nas tylko PGE w całej miejscowości i 96zł miesięcznie kasują więc przybogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie wiem dokładnie, mąż załatwiał, ale my się przy torach budujemy;) cenowo tylko trochę mniej niż normalny budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No jak jakie PKP - Polskie Koleje Państwowe:) Ardea się wpięła gdzieś boczkiem:):) Pumpaluna a Ty za mądra z tymi przysłowiami nie jestes czasami, co?? :P:P U nas potomek już był przed domkiem:) I przez niego ten domek był pomyslany... Myslę że zaliczone mamy, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pumpaluna, Ciebie to z potomkiem też dotyczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 oj wiem, wiem ale oddam Wam pierwszeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Przypomniało mi się z przedszkola: Kto się przezywa, sam się tak nazywa:):) Nie wiem dlaczego tak mi się skojarzyło:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie no ja to nawet tak planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Fajnie tak sobie zaplanować Raz tez przez to przechodziłam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A ja myślę, ze spontanicznie jest najfajniej, chociaż takich doświadczeń nie mam:) I wg Twojej teorii o młodszym rodzeństwie to niezły diabełek nam sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) PKP Energetyka to się nazywa co ma pewnie Ardea...tak, my mamy prąd budowlany, ale nie jest źle jakieś 50zł na miesiąc wychodzi... Edytowane 15 Października 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wiadomość o kuchni jest jak najbardziej wiadomością budowlaną Fajnie, że masz takie wizje swojej kuchni. Ja niestety w ogóle się nie orientuję w co ubierze nasz domek Agata, ale podejrzewam że będzie super Ja już u siebie zacząłem porządki przed zimą, ogarniam teren i jeśli śniegi przyjdą w listopadzie to zapadam w zimowy sen... Nie wiem dlaczego mi się zmienił język interface'u na angielski, ale też jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.10.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Pampeluna, przy tynkach i wylewkach panowie będą zużywać minimum 12kW prądu, dlatego w taki bezpiecznik trzeba było lub będzie się trzeba zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Klaudiusz w sen nie zapadniesz, bo Sadybcia Ci nie pozwoli;) musisz ją przecież na zimę w czapeczkę ubrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aga jesteś biochemikiem czyli moglabyś mi przetłumaczyć z polskiego na nasze te rzeczy które czytam w thillerach medycznych???:) Nie ma sprawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ardea, mam nadzieję, ze współpraca ze stolarzem się powiedzie. ...Dodam, że mój autorski projekt kuchni został uznany za dobry i udało mi się zaimponować mężowi - zasłużyłam na ksywkę "świadomy inwestor" Mam nadzieję, że "świad. inwest." ustrzeże się bubla ... Brzmi ciekawie i oczywiście tajemniczo;) Skoro nie masz wizualek to opisz jak ta Twoja kuchnia ma wyglądać, bo nie wiem czy wytrzymam do realizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wrzucę kiedyś, gdy stolarz zrobi, na bank to nic niezwykłego, a dumna jestem z rozplanowania tak małej kuchni - stolarz potwierdził, ze będzie wygodnie i niczego nie zmienił w moim projekcie. Złapałam z nim kontakt, pasuje mi:) Opisywanie wnętrz jest trochę bez sensu, bo zawsze wychodzi gmatwanina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts