Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lukarna ale wiesz "nowy domek to potomek" ewentualnie "w każdym kątku po dzieciątku" :D

My prąd mamy od wujka, powiedział żebyśmy się nawet nie ważyli brać budowlanego bo się obrazi. W sumie do tej pory jakoś szczególnie dużo tego prądu nie poszło bo na klej budowane. A powiedzcie, przy tynkach trzeba prąd używać?

No jak jakie PKP - Polskie Koleje Państwowe:)

Ardea się wpięła gdzieś boczkiem:):):)

Pumpaluna a Ty za mądra z tymi przysłowiami nie jestes czasami, co??

:p:P:P

U nas potomek już był przed domkiem:) I przez niego ten domek był pomyslany... Myslę że zaliczone mamy, co??

Wiadomość o kuchni jest jak najbardziej wiadomością budowlaną ;) Fajnie, że masz takie wizje swojej kuchni. Ja niestety w ogóle się nie orientuję w co ubierze nasz domek Agata, ale podejrzewam że będzie super ;) Ja już u siebie zacząłem porządki przed zimą, ogarniam teren i jeśli śniegi przyjdą w listopadzie to zapadam w zimowy sen... Nie wiem dlaczego mi się zmienił język interface'u na angielski, ale też jest fajny :)

Ardea, mam nadzieję, ze współpraca ze stolarzem się powiedzie.

...Dodam, że mój autorski projekt kuchni został uznany za dobry i udało mi się zaimponować mężowi - zasłużyłam na ksywkę "świadomy inwestor" Mam nadzieję, że "świad. inwest." ustrzeże się bubla ...

Brzmi ciekawie i oczywiście tajemniczo;) Skoro nie masz wizualek to opisz jak ta Twoja kuchnia ma wyglądać, bo nie wiem czy wytrzymam do realizacji:)

Wrzucę kiedyś, gdy stolarz zrobi, na bank to nic niezwykłego, a dumna jestem z rozplanowania tak małej kuchni - stolarz potwierdził, ze będzie wygodnie i niczego nie zmienił w moim projekcie. Złapałam z nim kontakt, pasuje mi:) Opisywanie wnętrz jest trochę bez sensu, bo zawsze wychodzi gmatwanina;)