klaudiuszozo 21.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A to tego nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Widzę, że wieniec zalany. Aż miło pomyśleć, że jeszcze trochę i dach będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Takie najważniejsze i najbardziej spektakularne przedsięwzięcia to tylko jeszcze dach i okna, potem to dłuużo niewidocznych rzeczy i dopiero z zauważalnych to elewacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 22.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dla gapiów może będą nie zauważalne ,ale dla Was tak;)-elektryka,hydraulika i brudna robota zwana tynkami a na końcu wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Zgadzam się z ulciam. Co z tego ze z zewnątrz ne będzie widać, ale we wnątrz jakie będą zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Nie sądzę, żeby cokolwiek przebiło powstawanie ścian pusak po pustaku, z pustej łąki wyłaniał się dom... Myślę, że żadne tynki czy instalacje nie zrobią na mnie już takiego wrażenia. Oczywiście będą cieszyć, bo przybliżą przeprowadzkę A wylewki planujemy przed tynkami... Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.06.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No to cały dzień czekaliśmy na telefon od męża i się nie doczekaliśmy w końcu pojechaliśmy sami, by ujrzeć co tam wymodzili nasi bobowie budowniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mąż przeprasza i obiecuje poprawę, ale w ferworze sprzątania zapomniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.06.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 O nas zapomnieć?! Oooooo nieeee..... No to może jakoś w sobotę albo w piątek po południu Dzisiaj tak spojrzałem na ten mój domek i dochodzę do wniosku, że trochę wysoki będzie względem domu sąsiadów... Także im współczuję, bo światła za dużo nie będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) No nie żartuj to już tyle wybudowaliście?!A piątek lub sobota pasuje, tylko sę zdzwonimy. Mąż mówi, że pomyślał o tym samym widząc jaki piękne przeszklenia sąsiad zrobił w nadziei na widoki i słońce... Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mąż mówi, że pomyślał o tym samym widząc jaki piękne przeszklenia sąsiad zrobił w nadziei na widoki i słońce... No to sorry Gregory - bez żaluzji do męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 widzę, że macie fajnie wysoką ściankę kolankową 120cm a może i więcej; my - gdy była jeszcze taka możliwośc to nie zdecydowaliśmy się na podwyższenie, a teraz żałuję, że nie dodaliśmy jednego pustaka teraz mamy już zarys wieźby i widzę, że sporo powierzchni stracimy przy ściance kolankowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 o drzwi KMT możesz zapytac się w nowym salonie przy Listopadowej/ Wigurymy też musimy szukać stalowych, bo wejście bez specjalnie głębokiego zadaszenia i w dodatku od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ścianka ma 130cm, ale kawałek naszej sypialni ma tylko 50cm Ty masz większe powierzchnie, więc możesz sobie pozwolić na niższą ściankę, a poza tym nie ma niewykorzystanej przestrzeni - zrobicie tam fajną zabudowę pod skosami i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzieki za namiary do kmt - sprawdzimy... Wy wstawiacie drzwi pewnie w tym roku, my chyba się wstrzymamy i te główne zamontujemy na wiosnę, a teraz jakieś zastępcze. Boję się, że poniszczą tynkarze, ociepleniowcy, tragarze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dzisiaj przespacerowaliśmy się koło Waszego przyszłego domku i wcale mały on nie jest! Agacie się bardzo podobał i mówiła, że będzie duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Nawet nie mamy czasu zaprosić Was na prawdziwą wizję lokalną, jeszcze ten tydzień będzie zwariowany (zebrania, zakończenie w przedszkolu, ja w niedziele mam chrzciny - mnóstwo załatwiania).Domek może bardziej wysoki się wydaje niż duży, zwłaszcza w otoczeniu parterówek. Moja mama ciągle czeka aż jeszcze coś dobudujemy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.06.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) No to wybudujcie budę dla psa i myślę, że będzie happy A co do wysokości budynku to faktycznie, wspomniała również o tym. Ja ciągle pamiętam, że mam od Was coś do zabrania, ale jak macie tyle spraw to może w przyszłym tygodniu podjadę Edytowane 26 Czerwca 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Sama planuje kupić dla wnusi domek na drzewie;) Jeżeli czegoś potrzebujecie już teraz to mąż jeździ na działkę po kilka razy dziennie... A wysokość budynku potęguje, oprócz sąsiedztwa parterówek, to że stoi na wzniesieniu względem innych działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Sama planuje kupić dla wnusi domek na drzewie;) Jeżeli czegoś potrzebujecie już teraz to mąż jeździ na działkę po kilka razy dziennie... Wiemy Widzimy auto kilka razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts