agalind 16.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Opisałaś trochę u mnie, wiec chyba potrafię sobie co nieco wyobrazić Jakie kolory frontów, bo z tego co pamiętam miały być dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 W zasadzie jeden kolor - fornir dębowy, tylko jedyna wisząca w szarym lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Fornir modyfikowany? Kolor naturalny dębowy czy jakiś "ulepszony"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Dębina nie jest mocno usłojona więc nie wiem czy pójdę w modyfikowany czy w naturalny... a odcień też Natural, poza łazienką wszędzie daję dąb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Usłojenie pionowe czy poziome? Ładnie by wyszło gdyby udało się zrobić przejście usłojenia przez wszystkie szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Zrobiłam zestawienia materiałów, wymiarów, wyposażenia itp. poprosiłam o wycenę forniru modyfikowanego (w sumie po co ryzykowac,że mi sie słoje nie zgrają) i wysłałam prośby o wycenę w jeszcze 3 inne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Co bedzie w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A jaki blat do tego dębu? Coś z ciemnego granitu lub konglomeratu powinno pasować, bo więcej drewna chyba bedzie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Usłojenie pionowe czy poziome? Ładnie by wyszło gdyby udało się zrobić przejście usłojenia przez wszystkie szafki. Nie wiem - na niskiej podoba mi się poziome, na wysokiej pionowe i co zrobic? Oczywiscie pomieszanie nie wchodzi w grę Tego nie podałam do wyceny, ciekawe czy to wpływ na cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nie wiem - na niskiej podoba mi się poziome, na wysokiej pionowe i co zrobic? Oczywiscie pomieszanie nie wchodzi w grę Tego nie podałam do wyceny, ciekawe czy to wpływ na cenę? No własnie o tym myslałam, dlatego pytam. W niskiej zabudowei poziome przejście wokół byłoby super:) Może wysoką zabudowę zrobić całkiem w innym kolorze, np. szarą jak wiszaca szafka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Z dwojga złego jesli ma być wszędzie dąb to chyba jednak pionowe usłojenie będzie najlepsze, bo nie bedzie niczego brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Blat nero assoluto polerowany, a fornir widzę wszędzie i chyba wszędzie w pionie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Czyli dobrze myślałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aż się Ciebie boję, czytasz mi w myślach;) a poważnie to albo mam przewidywalny gust, albo mamy podobne upodobania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To i ja sie wypowiem W niskiej zabudowie podoba mi się usłojenie poziome, pod warunkiem, że ładnie przechodzi z szafki na szafkę, i jak sądzę koszt tego będzie nieco wyższy. Wysoka zabudowa w innym kolorze bardzo mi się podoba, może rozbić monotonię kuchni a jeśli do tego wisząca obok szafka jest w tm samym kolorze co ta wysoka zabudowa, to tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aż się Ciebie boję, czytasz mi w myślach;) Aż taka straszna jestem??? :) a poważnie to albo mam przewidywalny gust, albo mamy podobne upodobania:) To chyba jasne (mamy podobne upodobania), bo wiemy już od jakiegoś czasu? A tak serio, to ja nie wyobrażam sobie nic innego przy drewnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To i ja sie wypowiem W niskiej zabudowie podoba mi się usłojenie poziome, pod warunkiem, że ładnie przechodzi z szafki na szafkę, i jak sądzę koszt tego będzie nieco wyższy. Wysoka zabudowa w innym kolorze bardzo mi się podoba, może rozbić monotonię kuchni a jeśli do tego wisząca obok szafka jest w tm samym kolorze co ta wysoka zabudowa, to tym bardziej Skoro jest już nas dwie, to Ardea, może warto pokombinować z szarym połyskiem na wysokiej zabudowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wisząca ma byc pod kolor ściany - taka jest a jakby nie było;) ciemnoszare podłogi i murek oraz wejście do spiżarni. Myślałam jeszcze o opcji srodkowych słupków w czarnym lakierze, ale to nieprakytczne i wprowadza zamęt w akiej prostej kuchni;) szary lakier na dużych powierzchniach mi się nie podoba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wisząca ma byc pod kolor ściany - taka jest a jakby nie było;) ciemnoszare podłogi i murek oraz wejście do spiżarni. Myślałam jeszcze o opcji srodkowych słupków w czarnym lakierze, ale to nieprakytczne i wprowadza zamęt w akiej prostej kuchni;) szary lakier na dużych powierzchniach mi się nie podoba No i wszystko jasne. Ten Twój blat będzie bardziej czarny (nero) czy w szarości (jak niektóre zdjecia w necie)? Jesli czarny, to czarne szafki byłyby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Zajrzyj do lidszu bo ona ma sloje poziome w niskiej zabudowie, natomiast wysoką i wiszące szafki ma jaśniutki - fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts