Ardea 17.10.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Coma w "Szansie na sukces"... Widziałam i od razu pomyślałam o Tobie:) Lubię Comę, ale Anathema ciągle u mnie nr1, słucham bez przerwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 jakieś inne płyty Anathemy chcesz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ta mi się jeszcze nie znudziła:) ale pewnie, że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale ostrzegam, że każda ich płyta jest inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.10.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Esiak ma rację, za dużo drewna, na podłodze lepiej będą wyglądać plytki I muszę powiedzieć, że usłojenie pionowe fajnie wygląda, ale w wysokiej zabudowie, która ma więcej niż 3 słupki, jeśli w zabudowie miałaby być tylko lodówka i piekarnik, to weź pod uwagę, że ten słupek z piekarnikiem będzie podzielony sprzętem. A na niskiej zabudowie fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Fotki pokazują tylko pionowe usłojenie, wcześniej pisałam, ze podłoga z szarego gresu. A słupki bedą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dużo będzie szuflad? Będą uchwyty czy frezowane fronty? Bo tak sobie myślę, ze jesli szuflad będzie sporo, będą wyraźnie zaznaczone np. poprzez poziome uchwyty, to chyba poziome usłojenie będzie lepsze. Chodzi mi o to żeby nie wyszła z tego kratka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Frezowane fronty lub listwowe . Szuflady na ściance 290cm chyba 2 x po 90 dł. i chyba 6sztuk oraz wąska pod samym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej, odbiera od Was telefon pan Piotrek? Bo ode mnie coś nie odbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Też nie, zawsze trudno było się do niego dodzwonic, ale teraz to tragedia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 W sobotę chyba się do niego wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Też czekamy na niego i dane ile blachy potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiesz co, jednak zostanę przy poziomych słojach, pomimo że te pionowe bardzo mi się podobają, ale Agalind ma rację, że frezy/listwy poszatkują te pionowe słoje i stracą na uroku , niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ardea sprawdź priva.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Na wysokiej też poziome? Już sama nie wiem, na jednej z tych poglądowych fotek są szuflady i nie wygląda to źle... muszę jeszcze poszukac dębu w pionie z szufladami. Zasiałyście ziarnko niepewności, ale gdy już mam wydac fortunę na kuchnię to każdy detal jest ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiesz co, jednak zostanę przy poziomych słojach, pomimo że te pionowe bardzo mi się podobają, ale Agalind ma rację, że frezy/listwy poszatkują te pionowe słoje i stracą na uroku , niestety Trudno powiedzieć jaki ostatecznie będzie efekt, bo wszystko zależy od tego jak wyrażne słoje będą. Obawiam sie jednak, ze frezy mogą troszkę napsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Esiak, dzięki - ciekawe czy mnie zaskoczy na plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Najlepsze by były fronty/szuflady otwierane na dotyk (na klik), wtedy między szufladami była bardzo nieduża szczelina, i te słoje pionowe nie były by bardzo podzielone.Ardea - na tych zdjęciach poglądowych, w tych szufladach chyba taki system jest zastosowany, bo nie widać na zdjęciu uchwytów ani frezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Na drugiej fotce są wyraźne frezy, ale ja chyba chciałabym listwowe, a klick - odpada, mąż nie cierpi tego i muszę to uszanowac, bo to jego jedyny sprzeciw co do kuchni;) A co myślicie o poziomych wszędzie, także w wysokiej zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Pisałas, że będą 4 słupki wysokie, więc poziome słoje będa dobrze wyglądać. Poza tym Ardea, wydaje mi się, ze masz wszystko bardzo dobrze przemyslane. Kuchnia na pewno jest dopracowana w szczegółach:) PS. Swoją drogą cieszę sie, że moja kuchnia będzie jednolita;) Kolejne wybory i problemy z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts