pumpaluna 17.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mi się zdaje, że te pionowe to najlepiej by wyglądały przy dużej ilości wysokiej zabudowy chociaż te z pierwszej foty totalnie mi nie podchodzą, druga już jest ok, ale osobiście najbardziej podoba mi się ta trzecia poprzeczna (upewnię się jeszcze - 3 zdjęcia wstawiłaś??, komp mnie dzisiaj nie lubi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jak widac nie jest dopracowana, bo detale budzą wątpliwości;) W wysokiej poziomy będą przecięte sprzętami i nie wiem czy mi się tak podoba, jakoś dziwnie szukam pionów:( A fornirowana kuchnia spłynęła jak natchnienie, teraz mam białą i może potrzebuję odmiany, ale biel nadal mi sie podoba:) I tak mocno drewniana będzie tylko kuchnia, w każdym pomieszczeniu będzie coś dębowego, ale w mniejszych ilościach. Ta moja wysoka zabudowa będzie średnia wiec nie będzie drewnianym kolosem, nad nią jeszcze ponad pól metra szarej ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ze sprżetu rozumiem, ze będzie widoczny piekarnik i mikrofala. Będą obok siebie czy nad sobą? Lodówka w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jak widac nie jest dopracowana, bo detale budzą wątpliwości;) W wysokiej poziomy będą przecięte sprzętami i nie wiem czy mi się tak podoba, jakoś dziwnie szukam pionów:( A fornirowana kuchnia spłynęła jak natchnienie, teraz mam białą i może potrzebuję odmiany, ale biel nadal mi sie podoba:) I tak mocno drewniana będzie tylko kuchnia, w każdym pomieszczeniu będzie coś dębowego, ale w mniejszych ilościach. Ta moja wysoka zabudowa będzie średnia wiec nie będzie drewnianym kolosem, nad nią jeszcze ponad pól metra szarej ściany... Jest tak dopracowana, że za dużo myślisz o szczegółach. Ale nie jesteś sama - wszystkie tak mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Pumpaluna, a mnie najmniej podchodzi 3 kuchnia, bo fornir zbyt ozdobny, ja chcę takie delikatne usłojenie. A taka byłam dumna z kuchni;) przynajmniej będzie funkcjonalna:) Wersja pion-poziom jeszcze nieustalona - myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aga, lodówka w zabudowie obok mikrofala, potem piekarnik i szafka - odwzorowanie lodówki. Wysokośc całości ok.220 a szerokośc 240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jeśli usłojenie będzie delikatniejsze niż na zdjeciu 3 będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Przyznaję, że z tą ostatnią sugerowałam się nie tylko poziomymi przejściami ale gdzieś tam też jasnością na focie. Nie zmienia to faktu że takie pionowe usłojenia zbytnio mi przecięte drzewo przypominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=32o6jo421MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Esiak, jak zwykle - dzięki:) Ujawniła się moja kolejna fobia;), oprócz symetrii, kątów i kantów, lubię pionowe usłojenia i z uporem maniaka szukam fotek "broniących" takich realizacji, do podjęcia decyzji zostało mi jeszcze trochę czasu, więc jak coś wymyślę to Was poinformuję. No chyba, że będzie wersja z płytą OSB;) po pierwszej wycenie skłaniam się ku wersji styro+deski szalunkowe.... Wycena to prawda z najdroższego studia, ale zabiła ceną Wiem, że dziewczyny miały róznice w wycenach rzędu 10tys. więc jeszcze się nie załamuję, czekam na inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 styro i deski, ale gdzie to ma być..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zamiast mebli kuchennych;) bo po pierwszej wycenie boję się, że na nic mnie nie będzie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj tam, oj tam.... a ile wyszło ciekaw jestem? bo my też mamy kuchnie 9m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Styro+deski szalunkowe - industrial przy tym wysiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ale po co w takim razie styro? ma coś izolować? wystarczą ładnie zheblowane deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Esiak, już pierwsza cyfra przeraża (ponad 20tys.):( sporo ponad, ale to naprawdę drogie studio, wiec liczę na ciut mniej, a najbardziej liczę na mojego stolarza, którym sie zachwyciłam. Aga, tylko, że w kuchni miały byc raptem 3 elementy industrialne, a nie całośc:sick: A styro do siedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 eeee, ze studia, tzn kuchnie schmidta wycenili nam za same meble 40tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Aga, tylko, że w kuchni miały byc raptem 3 elementy industrialne, a nie całośc:sick: A już sie pakowałam żeby zobaczyć to cudo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ardea, a od twojego kiedy dostaniesz wycenę?? Kurcze czy cena kuchni może zabić inwestora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ardea, a od twojego kiedy dostaniesz wycenę?? Kurcze czy cena kuchni może zabić inwestora?? pewnie, że może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts