Ardea 18.10.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No ja też same meble, studio polskie "Wrzosowa", ale i tak ponad dychę mniej niż u Ciebie, wcale mnie to nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ardea, nie przejmuj się. Każdy robi wycenę przynajmniej w jednym drogim studiu;) Na początku cena powala, ale studia mają różne nowości techniczne i można sie czegoś dowiedzieć a potem przełożyc to na tańszą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 co do nowości technicznych wystarczy zajrzeć na stronę blum'a lub peki... i sobie zażyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Myślicie, że uda się zejśc poniżej tych przeklętych 20 tys.? Teraz dokładnie jest 28.500:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Myślicie, że uda się zejśc poniżej tych przeklętych 20 tys.? Teraz dokładnie jest 28.500:( To teraz czekam na jakąś realna ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ej, weźcie mnie nie dołujcie...Minister mi czeku nie podpisze na same meble za 20 tys;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 spoko, jak uderzyliśmy w końcu do stolarza z polecenia, wyszło trochę ponad 10tys za to samo co chcieliśmy i pokazywali nam w studiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A gdzie blat? zlewozmywak, bateria, okap, sprzęt ??? Chyba porwałam sie z motyką na słońce:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 spoko, jak uderzyliśmy w końcu do stolarza z polecenia, wyszło trochę ponad 10tys za to samo co chcieliśmy i pokazywali nam w studiach... Tak to jest. Marka = wysoka cena. Zazwyczaj jak się poszuka to mozna taniej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A gdzie blat? zlewozmywak, bateria, okap, sprzęt ??? Chyba porwałam sie z motyką na słońce:bash: Nie przejmuj się. Będziesz miała swoją wymarzoną kuchnię. Mysisz tylko poszukać innego wykonwacy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kiedyś słyszałam anegdotę, że ludzie chodzili na egzaminy do filmówki, zeby miec wpis w zyciorysie - nie przyjęli mnie do filmówki, jak Kieślowskiego... Ja będę mogła mówic - Wrzosowa wyceniła moją kuchnię na prawie 30tys. Taki fan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Humor wraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Po winku Lukarny, muzyce Esiaka i w Waszym towarzystwie wraca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pełnia szczęscia będzie gdy otrzymasz druga (tańszą) wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kiedyś słyszałam anegdotę, że ludzie chodzili na egzaminy do filmówki, zeby miec wpis w zyciorysie - nie przyjęli mnie do filmówki, jak Kieślowskiego... Ja będę mogła mówic - Wrzosowa wyceniła moją kuchnię na prawie 30tys. Taki fan;) Ardea:) Spokojnie. Kiedy od stolarza dostaniesz wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Powiedział, że w tym tygodniu, czekam jeszcze na dwie inne wyceny... ale Wrzosowa była pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ... ale Wrzosowa była pierwsza Ale nie ostatnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ardea, a jak się podoba kolejna płyta Anathemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jeszcze nie jestem gotowa do odpowiedzi;) Powiem, gdy mi sie wizja wyklaruje, bo czuję się zaskoczona, ale nie oszukana:) To jeszcze jedna historia o forum - opowiadam coś znajomym i rzucam, bo agalind tak powiedziała, a oni wielkie oczy, za chwilę - Pumpaluna mi doradziła i nie wytrzymali - co to za ludzie, ze sie tak dziwnie nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To jeszcze jedna historia o forum - opowiadam coś znajomym i rzucam, bo agalind tak powiedziała, a oni wielkie oczy, za chwilę - Pumpaluna mi doradziła i nie wytrzymali - co to za ludzie, ze sie tak dziwnie nazywają Ja o Was po prostu mówię "koleżanki":) i dodaję i "kolega" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts