Nelli Sza 10.04.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Zostajemy... Później napiszę więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.04.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Czekamy na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Neluś, nawet nie wiesz, jak się ciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.04.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Super,że wszystko ułożyło się po Waszej myśli i że zostajecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Kompletnie nie wiem o co chodzi ...ale juz na paru watkach czytalam ze twojego watku ludziom brak, wiec musial byc super. Licze ze ten nowy rownie pieknie sie rozrosnie. Bede podczytywac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 10.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 super Neluś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Kochani, tym, którzy nie wiedzą jestem winna wyjaśnienie. Kilka tygodni temu, napisałam u markoto o sprzedaży domu Nasze problemy narastały i nie byliśmy w stanie nad nimi zapanować.... W międzyczasie poważnie zachorowałam i przebywałam w szpitalu.. Domek znalazł się na stronie biura nieruchomości 8 marca i już po tygodniu znaleźli się kupcy. Byliśmy bardzo zaskoczeni i coraz bardziej docierało do nas, że sprawa jest bardzo poważna. Co było dalej wolałabym nie pisać... Ostatecznie, z odsieczą przyszła rodzina, dzięki której nasze problemy zostały rozłożone w czasie. Możemy mieszkać dalej... Będzie ciężko, to wiem, ale spróbuję być silna..... W tym czasie mój mąż po raz kolejny pokazał mi, co to jest miłość Kończę, bo "szklą mi sę oczy" i nie widzę klawiatury Dziękuję, za WSPARCIE! Jesteście NIEOCENIENI! Nie mam nowych zdjęć, bo nic się w tej dziedzinie nie działo, ale postaram się z czasem coś tam, choćby to było takie całkiem zwyczajne, maleńkie i bez wyrazu zamieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Kompletnie nie wiem o co chodzi ...ale juz na paru watkach czytalam ze twojego watku ludziom brak, wiec musial byc super. Licze ze ten nowy rownie pieknie sie rozrosnie. Bede podczytywac:) Witaj u mnie Miłe, co piszesz. Mój wątek był super, bo pisali w nim super ludzie Ten też taki będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam serdecznie pierwszych gości: joliska, nemi, Elena, Juszczakówka, kacha.crac, agiis Ps. Jeżeli bym się nie pojawiała, nie martwcie się, będą to pewnie drobne przestoje spowodowane brakiem czasu (po chorobie muszę sporo rzeczy nadgonić w pracy i w życiu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nelli dacie radę, wszystko się ułoży i będzie dobrze. My też w którymś momencie życia stanęliśmy na zakręcie, właściwie to ten nasz zakręt trwa nadal, ale bardzo gorąco wierzę, że wszystko się jakoś ułoży i Wam też tego życzę z całego serducha. Najważniejsze, że macie siebie i że możecie na siebie liczyć. Ściskam bardzo, bardzo mocno i trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej wyszli na prostą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dzięki nemi Byliśmy wczoraj w moim ulubionym sklepie Kupiłam zasłonki, przy okazji załapałam się na promocję 10% http://www.ikea.com/PIAimages/0102295_PE253147_S4.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 do listy gości chciałem się zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A z ciekawostek, to pralka przeniosła się na dół, do łazienki i tam poczeka na swoje miejsce w garażu, który już nie będzie garażem tylko pralnią i pomieszczeniem gospodarczym. Matko, jak waderka to przeczyta dostanie zawału bo przecież jeszcze niedawno waliłam ściankę, żeby powiększyć pralnię na górze . Ale, na serio jak pralka wirowała to cały dom tak się strząsł, że bałam się, że jeszcze mi się zawali . Dla niewtajemniczonych dodam, że mamy domek szkieletowy, pływające podłogi na górze (to stanowczo nie dla mnie, ale da się przeżyć ) No i pralka jest na dole a w pralni..... sypialnia :oops: Tylko nie pytajcie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 do listy gości chciałem się zapisać Zapisany WIELKIMI LITERAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nelli, trzymam mocno kciuki przede wszystkim za zdrówko Twoje a zaraz potem, żeby szybko wszystkie inne problemy udało się pokonać Masz za sobą kochającego męża, wsparcie rodziny i całego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 10.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Fajnie, że znowu jesteś! Zdrówka życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.04.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 :hug:Nelluś,tak bardzo się cieszę Wszystko będzie dobrze,zobaczysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.04.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Neli, poprzedniego wątku nie czytałam, ale skoro wszyscy twierdzą, że był super, to z pewnością był Witam się więc w nowym wątku i życzę zdrowia. Każdy kiedyś dochodzi do jakiegoś zakrętu - grunt, to nie wypaść z trasy. Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się po Waszej myśli i będę zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 I ja witam sasiadkę. Duuużo zdrowia życze i szczęśliwego zakończenia wszystkich spraw problemowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts