karolek59 04.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo ale to bardzo mi przykro :hug: Mocno przytulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nela, możemy Wam podarować stolik i krzesełka dla dzieci - mammut z ikea. Daj znać czy jeszcze potrzebne. Pozdrowienia! Bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochani dziękuję Wam za wszystkie wpisy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hej Nelciu Kochana powiedz mi czy rozmiar 38 będzie na Ciebie dobry czy za duży... I jaki masz wzrost? Dostałam maila, że potrzebujecie ubrań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 właśnie Neli podaj dokładnie swój rozmiar , wzrost i numer buta to i ja coś dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Agawi na moje oko za duży - Nelcia to chudzinka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Agawi na moje oko za duży - Nelcia to chudzinka;) Niedobrze pasie... Z 36 może i też coś znajdę, ale to raczej letnia kolekcja... No nic, pomyślimy inaczej;) Dzięki za info:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 się wczoraj śmiała, że przytyła.. noo chyba za uszami, ale chyba nie 36.. Neeellll gdzie jesteś?? pisz co potrzeba i jakie np rozmiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 04.11.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo dziękuję!Tylko podaj namiary gdzie to dostarczyć. Mebelki są po moich dzieciakach, mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja noszę rozmiar 36, a kopytko mam wielkie 39. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 się wczoraj śmiała, że przytyła.. noo chyba za uszami, ale chyba nie 36.. Neeellll gdzie jesteś?? pisz co potrzeba i jakie np rozmiary... Arniczko, podejrzewam, że jak dojdą wszystkie paczki, o których napisałyście, to nic już nie będzie potrzebne. A jesli chodzi o rzeczy do ewentualnego nowego domku (choć wierzcie mi, że moje myśli tak daleko nie sięgają) to przyjdzie na nie czas potem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Tylko podaj namiary gdzie to dostarczyć. Mebelki są po moich dzieciakach, mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza. Nie przeszkadza. Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Neluś:hug: Basia porywam przepis na ciacho;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Arniczko, podejrzewam, że jak dojdą wszystkie paczki, o których napisałyście, to nic już nie będzie potrzebne. A jesli chodzi o rzeczy do ewentualnego nowego domku (choć wierzcie mi, że moje myśli tak daleko nie sięgają) to przyjdzie na nie czas potem..... Nelcia a jeśli by były większe ciut i kolekcje wiosna lato dla dzieciaków... tak ciut na wyrost to poleżałyby w paczce opisane i by było jak znalazł .. przecież właśnie wiosna/lato będziecie budować.. O tym rozmawiałyśmy... że lepiej poczekają te ubranka na dzieciaczki ciut większe na wiosnę/lato... później będzie kasa potrzebna na .. na wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelciu przytulam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelcia trzymam kciuki za pomyślną ekspertyzję,myślami jestem z Wami Napisz jak cos już będzie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelcia a jeśli by były większe ciut i kolekcje wiosna lato dla dzieciaków... tak ciut na wyrost to poleżałyby w paczce opisane i by było jak znalazł .. przecież właśnie wiosna/lato będziecie budować.. O tym rozmawiałyśmy... że lepiej poczekają te ubranka na dzieciaczki ciut większe na wiosnę/lato... później będzie kasa potrzebna na .. na wszystko... ja myślę, że jak najbardziej mogą być większe ubranka na wiosnę/lato dla dzieciaczków. Nelcia po pierwsze będzie zajęta budową i nie będzie miała czasu na bieganie po sklepach, a po drugie kasa będzie mogła być przeznaczona na budowę domu. Neluś, ucałuj ode mnie J. i M. bardzo mocno. Masz cudowne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 o jezu co ja czytam, Nelli, nie znamy się za dobrze ale straszne nieszczęście was spotkało, bardzo, bardzo współczuję, a jak czytam o pomocy dla ciebie to łza się w oku kręci, jak to sprawnie i od serca idzie, ściskam mocno przede wszystkim dzieci i trzymam kciuki za was, na pewno wszystko się ułoży:hug:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.11.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ciężko mi napisać coś sensownego - w ubiegłym tygodniu trafiłam do Was, czytałam o Waszych przejściach, zachwycałam się domkiem, jego zmianami - mężowi opowiadałam, jaki fajny blog znalazłam...a dziś czytam tak okropne wieści Bardzo mi przykro i współczuję, ale to jak każdy tutaj, i jak każdy trzymam kciuki i wierzę, że wszystko się ułoży i niedługo znów będziecie mieszkać 'na swoim'.... - gorąco Wam tego życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 05.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelly, cos ostatnio tu nie zaglądam(a muszę Ci powiedzieć,że wlasciwie tylko do Twojego watku zajrzałam w ciągu ostatniego roku...),ale jednak przychodza mi wiadomości i dzis taka przykra:( BArdzo współczuję, wiem ile ten dom dla Ciebie znaczyl ale życze żeby szybciej niż się spodziewasz wrócil do swojego blasku i znów był miejscem realizacji Twoich pasji> głowa do góry, trzymam kciuki a jak się uda wspomoge jakoś.BUziaki dla Was wszystkichi tych co namiejscu pomagają. Macie wielkie serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts