julianna16 09.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Nelli piękne piekarniki . Ja może mniej retro, ale strasznie mi się podobają białe sprzęty Płyta gorenje, którą pokazałaś długo była moim faworytem Korci mnie ten piekarnik . Podoba mi się drewniana rączka, choć martwię się czy będzie praktyczna (?) http://www.iwp.com.pl/pub/akt/Amica-Zen-biala.jpg Źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) Witaj Nelli - podczytuje sobie z ukrycia Jeśli mogę podpowiedzieć to bardzo dobre ceny ( można się targować) na wszelkie baterie, armaturę i płytki mają tutaj. Strona sklepu nie pokazuje ich całego asortymentu tylko trzeba pytać. Robiłam wycenę na baterie Giulini Giovanni i byli bezkonkurencyjni Piekarniki Smega widziałam w Media Market już od1800zł - cena jest kwestią ilości funkcji Edytowane 9 Marca 2013 przez tutli_putli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.03.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 julianko, świetna ta drewniana rączka Wydaje mi się, że będzie bardzo praktyczna. Podoba mi się ten piekarnik tutli putli, dziekuję za namiary na Smega :hug:i armaturę w tak dobrych cenach Ja chciałabym od piekarnika tylko, aby dobrze piekł ciasta, ciasteczka, i abym mogła wykorzystać go do przygotowania dobrego mięska. To wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.03.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Heloł Coś ostatnio straszą w mojej katowickiej Ikea, że Hemnes ma być wycofany. Macie jakieś wieści na ten temat? Jeżeli to prawda to muszę się pospieszyć z zakupami dla Julki. Chciałabym kupić jej do pokoju szafę i biurko. Regał już ma http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-szafa__82355_PE208078_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-biurko__0117152_PE272456_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rega__0104042_PE250692_S4.JPG I to, co Nelki lubią najbardziej - BIELONE DREWNO http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rega__0164885_PE316737_S4.JPG Bardzo lubię Hemneski bo przypominają mi moją ukochaną serię z Ikea - GRANEMO. Niestety, nie mam jej już w ofercie A była naprawdę piękna. Właściwie nic takiego, ale dla mnie bomba;) Bielone regały, witrynka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 To też "moja" Ikea Bardzo podoba mi się ta seria Jeśli masz gdzie magazynować, to bierz . Czasem trafiają się fajnie utrzymane mebelki na All... w niższej cenie. Podejrzewam jednak, że po wycofaniu ich cena (tych używanych) może lekko skoczyć w górę . Twoje bielone drewno to białe drewno Piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.03.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O tak. Piękne Często udaje mi się kupić coś w pokoiku wyprzedażowym (jak sobie to nazywam). Tam ceny są o wiele niższe, a ubytki nie takie straszne, jak się okazuje. Często w ogóle nie ma ubytków. Dokładnie tak mam, najpierw sprawdzam na Allegro Twoja też? To musimy się kiedyś spichnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.03.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 julianko, ty będziesz wiedzieć. Jak nazywają się panele? deski do łazienki w szarym kolorze. Na inspiracji stał na nich chłopczyk (na palcach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 julianko, ty będziesz wiedzieć. Jak nazywają się panele? deski do łazienki w szarym kolorze. Na inspiracji stał na nich chłopczyk (na palcach) Ja nie Julianka, ale mogę powiedzieć.Quick-Step Lagune UR 1205 szary teak A Hemnes jest wycofywany, to prawda i niektóre sklepy sprzedają go sporo taniej, musisz obserwować cotygodniowe oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 witam Neli ciesze sie, ze temat meblowo-zakupowy u Was tez lubie tę serię Rasia mowisz, ze wycofuja ?? buuuu to musze szybko biurko coreczce kupic ........... jak to dobrze czesciej zagladac do Was pozdrawiam cieplutko (bo okropny mroz dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Też tak słyszałam.. nawet w tym pokoiku widziałam w bdb cenach i od razu o Tobie pomyślałam... A skoro już do Ikei zaglądacie to zapraszam na kawkę.. to już tylko rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.03.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nelciu, a ja jakiś czas temu byłam w Ikea z zamiarem kupna witryny Hemnes i przerobienia jej na szafę ubraniową. I zaskoczyło mnie to, co stało się z tymi meblami. Hemne - dawniej dość masywny, pięknie lakierowany jest obecnie cienki, tandetny i bielony (akurat u ciebie to bielenie to zaleta). Witryna była jak z papieru a drzwi nie domykały się i odstawały w jednym z rogów. Zrezygnowałam! Tym bardziej, że jeśli ktoś ma starego Hemnesa, to ten nowy ("ulepszony") w ogóle nie przypomina tej starej serii P.S. O krzesłach cały czas myślę, ale martwi mnie to, że nie ma kiedy przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rasia, dzięki http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQnvR60fXJAeIfZydPMps3zjgymv7tQshZQftMFk1x4ItuKpCskQ W takim razie muszę się pospieszyć z tymi zakupami, choć kurczę, trochę to za wcześnie:cool: No ale teściowa ma wolne piętro i na wszystko się zgadza. Słowem jest kochana Arnika np. może potwierdzić Kilka razy zdażyło mi się przyjechać do Ikea po coć, czego już nie było. No nic obadam sytuację najwcześniej za tydzień. Obym się nie spóźniła. Aniu, przykro mi, że nie kupiłaś tej witryny. Biurko wydawało mi się solidne jak się ostatnim razem do niego przymilałam Szafa też. No witryna faktycznie jakby cieniutka jakaś. W ogóle meble Ikea ostatnio strasznie starciły na solidności. A krzesłem się nie przejmuj. Damy radę, jak nie teraz to za jakiś czas. Do momentu wstawienia ich do kuchni jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuga droga hej słonko i Arnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.03.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nelciu, nie kupiłam witryny, ale mam nieustająco na oku szafę z serii PAX z drzwiami Birkeland. Mam nawet odłożone pieniążki. Tylko do auta ciężko zmieścić (A. ma cały czas wymierzyć auto, ale jakoś nigdy nie ma kiedy) a na transport żal mi dać kasy. I tak czekam w nieskończoność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Drzwi Birkeland to jedne z moich ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nelluś przeceniasz mnie . Całe szczęście, że Rasia pomogła , bo nie wiem jak bym udźwignęła odpowiedzialność i pokładane we mnie nadzieje odnośnie czegoś o czym pojęcia bladego nie posiadam Inspiracje owszem kojarzę, ale nie wiedziałam, że to panele Widzę, że tu więcej dziewczyn "z okolic" . Ja w "pokoiku" kupiłam jakiś tydzień temu taką lampę za 20 zł http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/foto-lampa-wiszaca__0179055_PE326591_S4.JPG Źródło I taki pled w cenie 49 zł http://i.ebayimg.com/t/IKEA-Fjalltag-Knitted-Blanket-Throw-Dark-Gray-grey-Wool-blend-Limited-New-NIP-/00/s/MzY1WDYxMQ==/$T2eC16hHJGIE9nnWsyjzBQ92(nNvJ!~~60_35.JPG Źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja w "pokoiku" kupiłam jakiś tydzień temu taką lampę za 20 zł ] ja jakoś w "pokoiku" tylko trafiam na jakieś śmieci tylko, kawałki mebli itp. chyba nie mam szczęscia albo u Was lepszy asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nelcia w Krakowie szafa Hemnes jest teraz tańsza na kartę IF (o 150 zł) - zawsze to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartynaP... 17.03.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam...dopiero wpadłam na to świetne forum:) przeczytałam Twój wątek od deski do deski...cieszę się,że spotkaliście na swojej drodze tylu wspaniałych i chętnych do pomocy ludzi...będę częstym gościem,pozdrawiam Cię serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nelcia w Krakowie szafa Hemnes jest teraz tańsza na kartę IF (o 150 zł) - zawsze to coś Julcia.. ale ten upust paliwo zje... A w naszej nie ma takiego upustu na kartę?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No tak... W naszej nie ma . Przynajmniej nie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts