rasia 23.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hej Nelciu:D. Mam wiadomość z ostatniej chwili... HEMNES nie znika! Ikea zmienia producenta. Nowy Hemnes w nowej odsłonie pojawi się już za kilka miesięcy(najpóźniej;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Dzięki rasia za dobre wiadomości. Oby nowy Hemnes był starym Wczoraj bylismy w iKea po szafkę pod telewizor, ale okazało się, że starej (tej z trzema szufladami) nie ma. Pani, zapewniająca mnie wcześniej telefonicznie, że jest, miała na myśli nową szafkę pod telewizor. Również Hemnes i również z trzema szufladami, ale już zupełnie inne wymiary Nowa jest niższa i dłuższa aż o 30cm. No nie jest już taka, jak tamta A biurka nie ma nawet w Ostrawie, bo i tam bym się pewnie po nie udała No nic. Trzeba uzbroić się w cierpliwość Oby nowe biurko było podobne do starego. A najlepiej, żeby było takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czy takie zadaszenie wejścia mogłoby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Świetne:D:cool:. Analogicznie z drugiej strony kawałek tarasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witaj Nelciu! chyba sie jeszcze oficjalnie u Ciebie nie witalam, chociaz czesto zagladam:wiggle: moze o taka szafke Ci chodzi? http://allegro.pl/ikea-hemnes-szafka-pod-tv-kolory-149-cm-i3058273262.html biurka niestety tylko ciemne na allegro widzialam, sprawdzalam wczoraj czy tu u mnie w No nie ma bialego, no i jest.... ale straaaaasznie daleko ode mnie:(bede sprawdzac co jakis czas, moze sie pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Świetne:D:cool:. Analogicznie z drugiej strony kawałek tarasu... Nooo, nie jest to zły pomysł. Pomolestuję architekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witaj teresko, w moich skromnych progach! Rozgość się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Szafka na buty z Hemneska też ładna http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-szafka-na-buty--przegrody__0105251_PE252353_S4.JPG Edytowane 24 Marca 2013 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 I dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Kochani, mam prośbę. Mojej koleżance zabrakło 7 płytek 10x20 mugat blanco białe. Czy ktoś może ma do sprzedania? Będę wdzięczna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Daszek świetny, nad tarasem fajnie wyglądałaby jakaś drewniana konstrukcja . Bierz szafkę póki jest Mugatów u mnie niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ewunia, szafką się już zajęłam I mugatki też już mam dzięki naszej kochanej yokaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 A to znaczy, że kochana Ania jeszcze w blokach startowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 :p:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 26.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Hej dziewczyny. Rasia pisała wczesniej ze 2 strony ze na karte w ikea mozna kupić coś taniej. CZy to jakaś specjalna karta? Czy to Ikea Family? Jak sprawdzić czy jest cos na nią taniej niż normalnie? Ja poluję na Hemnes ławka/schowek dla dzieci białą i niestety nigdzie jej nie ma:( dzwoniłam do Ikea a tam powiedzieli mi ze wycofali ja z oferty buuuuu:(. A brakuje mi tylko jej do pokoju dziewczynek. Tak się napaliłam parę gratów bym tam upchnęła a tak to no cóż. Mogłam kupować jak była. Ale jeak byłam po meble to jej nie było. A za jakiś cza ssie pokazała. i znowu potem znikła. Więć myślalłam ze kiedys znowu sie pojawi. Ale konsultant mnie zdołował mówiąć ze ja wycofali z oferty. Gdybyście coś wiedziały proszę o info.PozdrawiamDorota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.03.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dorotko, jak będę coś wiedzieć, dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.03.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jak jest lepiej? Tak czy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 W/g mnie zdjęcie pierwsze.. bo więcej osób zmieści się pod daszkiem, w razie deszczu.. i zasłoni więcej ściany i drzwi będą bardziej osłonięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Cześć Nelciu Mam takie zaległości,ze mi wstyd!!! Po pierwsze.. Wszytkiego naj, naj, naj!!!! Spłenienia marzeń, zdrowia , miłości i czego tylko sobie życzysz Kochana czy to Wasz nowy domek ??? Super będzie Odpowiadajac na ostatnie Twoje pytanie Obie wersje mi się podobaja, ale chyba jednak zrobiłabym nr.1 Pozdrawiam serdecznie i postaram się chociaz troche nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 W/g mnie zdjęcie pierwsze.. bo ... i będzie można po jakiejś drabince puścić bluszcza albo innego powojnika na przykład i osłonić drzwi od czoła .... powiedział ten co nie ma żadnego daszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts