Nelli Sza 07.05.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Oooo córka. To gratulacje przekaż koniecznie Ps. Paweł już wysyła plik z wszystkim (cały projekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.05.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ida, lidszu, DPSia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nelciu Kochana, nosek do góry!!! Znajdziecie ekipę z całą pewnością! Buziaki gorące! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Neluś ja też tak miałam że już miałam zrezygnować z budowy bo mi się ekipa w ostatniej chwili czyli 2 tygodnie przed wejściem posypała ale od czego forum i dobrzy ludzie:) na pewno ekipa się znajdzie i ruszycie z kopyta:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nelli, wiele maili nawet tych od osób, z którymi często koresponduję, czasem ni z tego ni z owego zaczyna wpadać w spam. Programy są tylko takie jak ludzie, którzy je piszą, więc mają błędy i tak bywa. Może p. Mirek nic nie winien, a mail z projektem zalega gdzieś u niego w śmieciach spamowych, albo nawet już został automatycznie usunięty, jeśli leżał dłużej niż miesiąc. Nic Ci niestety nie mogę pomóc, bo nasz budowlaniec jest warszawski. Trzymam kciuki Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.05.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Olu, posłałam Ci priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InezDomyKanadyjskie 08.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Budowy nie będzie. Nie mamy ekipy. Nie umiemy znaleźć. Lub nie odzywają się od lutego :( Nelli Sza, Budujecie szkielet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.05.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Nelli Sza, Budujecie szkielet? Nie, beton komórkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InezDomyKanadyjskie 09.05.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 No to my nie pomożemy Budujemy tylko szkielety. Szkoda Bo szkielet obłożony wełną jest prawie niepalny. Rozumiem Wasz strach (sama kiedyś przez to przechodziłam), ale w zabezpieczeniu szkieletu przed ogniem ważna jest wełna (nie styropian) i płyta gipsowa. Ani jedno, ani drugie nie pali się. Pozdrawiam i życzę szybkiego znalezienia dobrego wykonawcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nelciu tak podczytuję co jakiś czas co u Ciebie.. głowa do góry, już tyle przeszliście, ekipa na pewno też się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nelciu, A. dzwonił do Mirka. Poprzedni projekt podobno przyszedł niekompletny. Teraz został pogoniony i ma do projektu zajrzeć! Czemu nie odbierał telefonu nie wiem!Mam nadzieję, że się odezwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.05.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Aniu, dziękuję Nie wiem czemu niekompletny. No i szkoda, że od razu nie dał znać, że niekompletny Nieważne. Będziemy czekać, a w międzyczasie szukamy. Obecnie składamy papiery o zakończeniu rozbiórki. Kto by pomyślał, że z tym tyle zachodu Nastrój mam lepszy niż ostatnio. Na działce zakwitły tulipany i aksamitki. Ale byłam zaskoczona! Poszukujemy też kierownika budowy. I chyba uda się prowadzić budowę z naszą panią Kasią, która była przy pierwszej i z którą mamy dobre doświadczenia. Teraz mieliśmy trochę kłopotów zdrowotnych dzieci i wszystko stało na głowie. No a w niedzielę mamy wielkie święto - Julka przystępuje do Pierwszej Komunii Świętej Na budowie zaczęliśmy stawiać domek gospodarczy i porządkować drewno. Muszę zrobić jakieś fotki Inez, Kendra dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Neluś to ucałuj Komunistkę od ciotki:hug: i fotki zrób koniecznie:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.05.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Neluś to ucałuj Komunistkę od ciotki:hug: i fotki zrób koniecznie:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja za ciutkę zdjęcia wiosenki pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.05.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Heloł na wieczór Nie wiem o czym pisać bo tyyyyyyyyyle tego wszystkiego To może tak: Wczoraj odebrałam w architekturze pozwolenie na budowę Na razie nieprawomocne. Czekaliśmy na nie Uwaga - tydzień, jeden, jedyny tydzień, inaczej 7 maleńkich dni Działka cały czas się porządkuje, więc roboty jest po pachy. Cieszę się kiedy mogę tam skosić trawę i powyciągać trochę gwoździ z desek. Jeśli chodzi o rzeczy popożarowe, to już prawie jestem na końcówce porządkowania. Jeżdżę do teściów popołudniami i walczę. Trudne to ale daję radę. Zostało jeszcze kilka worków do przejrzenia. Większość wyrzucam, ale sporo drobiazgów będę mogła zabrać do domu. Potem chciałabym zabrać sie za ocalałe meble i zawieźć je do stolarza, tego fajnego, którego wezwała rasia (ta to ma siłę przebicia ) Zastanawiam się, czy założyć nowy wątek? Co myślicie? Zdjęcia postaram się załadować w weekend. Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 no ja nie wiem Neluś czy nowy zakładać nowy domek niby ale jednak prawie o samo:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Fantastyczne wiadomości! Neluśka, czy Wy macie już poumawiane firmy? Leśny Domek zawsze pozostanie Leśnym Domkiem, tyle, że może z przydomkiem (przypadkowa gra słów mnie zawsze rozbawia:lol2:) Junior;), albo po polsku - Młodszy:). Buziaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.05.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 no ja nie wiem Neluś czy nowy zakładać nowy domek niby ale jednak prawie o samo:hug: Jak wiadomo, prawie robi wielką różnicę Chciałam taki tytuł "Hakuna matata" ale coś mi się wydaje, że mnie nie przepuścicie Problem jedynie w tym, że nowi forumowicze, którzy zajrzą do mojego wątku, będą nieco zdezorientowani No a komu chciałoby się czytać cały wątek, żeby zrozumieć o co tu chodzi Fantastyczne wiadomości! Neluśka, czy Wy macie już poumawiane firmy? odp Leśny Domek zawsze pozostanie Leśnym Domkiem, tyle, że może z przydomkiem (przypadkowa gra słów mnie zawsze rozbawia:lol2:) Junior;), albo po polsku - Młodszy:). Buziaki . Przydomkiem może być szopka, którą obecnie stawiamy A samo jej stawianie to też niezła szopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts