Nelli Sza 28.05.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Dzięki za słoneczko A ja piekę placek z truskawkami, bo u nas dziś truskawkowo Lecę polatać ze ścierą, pa.... http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif Edytowane 28 Maja 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.05.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Do sypialni chciałabym komodę z Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-komoda--szuflad-niebieski__0132073_PE286825_S4.JPG lub białą W tamtym sezonie były takie jasne niebieskie, śliczne, ale już ich nie ma Edytowane 28 Maja 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ja tez zrobilam kruvhe z truskawkami, jutro robie drozdzowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.05.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Nelka........Ty znowu remontujesz??????????? :) u Ciebie zawsze cos się dzieje;) a komoda niebieska śliczna !!! bedzie pasowała do Waszej sypialni.........czekamy na focie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ja tez zrobilam kruvhe z truskawkami, jutro robie drozdzowe Mniam, ja też zrobiłam kruche, a na drożdżowe podziel się przepiskiem Nelka........Ty znowu remontujesz??????????? :) u Ciebie zawsze cos się dzieje;) a komoda niebieska śliczna !!! bedzie pasowała do Waszej sypialni.........czekamy na focie;) Witaj kalu! To bardziej remonciki niź remonty, ale jednak Sypialnia pogipsowana czeka na szlif i malowanie/odświeżanie. To może jutro wieczorem lub we wtorek będzie gotowa, tzn. na razie z samym łóżkiem i starymi komódkami, a trochę później dojdzie ta niebieska i stoliczki nocne. Muszę jeszcze dopasować jakiś żyrandol i kinkieciki nad łóżko. Kinkiety mam wybrane, ale są za drogie i muszę szukać zastępników. Jak ja to lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 mam pytanko....czy ta ratanowa lampa z Ikei, która masz nad stołem .....to jest ta największa czy ta średnia???bo chyba sa 3 rozmiary?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tak kalu, są trzy rozmiary, a moja to ta największa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 czesc Nelus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.05.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Cześć Neluś, podczytywałam stary, ba nawet czasem się odzywałam to i do nowego będę zaglądać a co;) Właściwe to dziś po prawie rocznej przerwie wracam do ulubionych wątków "towarzyskich":cool: Wiesz, my też nosiliśmy się z zamiarem sprzedania naszego domku - choć może z troche innych względów. Ostatecznie kupiliśmy tańsze mieszkanie w gorszej dzielnicy Krakowa a domek pozostał z czego bardzo się cieszę, bo nie mogę sie jakoś odnaleźć w Krakowie i mieszkaniu w bloku. Wolimy co tydzień pokonać 150 km w jedną stronę niż siedzić w Krakowie. Co do tarasu. Cieszę się , że został z dwóch powodów. 1. Bo bardzo ładnie Twojemu domkowie z tym tarasem. 2. ( bardzo egoistycznie) - będziemy z Malką miały gdzie wychodzić na papierosa jak do Ciebie wpadniemy;)( chyba, że Malka rzuciła już palenie?) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzymy Wam z M , żeby było już tylko lepiej a przede wszystkim zdrówka dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 29.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 czesc Nelliczytam o Twoim balkonie, mam tak samo , moj balkon jes drewniany , sa prześwity miedzy dechami.....na tarasie zawsze mokro i brudne oknaale jest na to patent, sąsiedzi juz to zrobilimożna ten balkon podbić plexi i jest po problemiedla mnie minusem jest estetyka ale myslalam zeby ta plexi zakryc np mata slomkowa czy czyms podobnym......a Ty masz pomysl jak problem zalatwic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 drozdzowe z owocami robie wg tego przepisu http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=8478 najlepsze drozdzowe na swiecie dzis poszla cala blacha ja robilam z rabarbarem i truskawkami tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 cześć anju, Edziu i betib! Miło, że wpadłyście Edziu, co do tarasu, to on zostanie na pewno Zastanawialiśmy się nad likwidacją balkonu nad nim, bo leje nam na głowę Także spokojnie dalej możecie wychodzić, choć wolałabym, żeby to były inne powody, ze względu na Wasze zdrowie Jak dobrze, że Wasz domek został betib, u nas identycznie, a pomysły na rozwiązanie problemu dokładnie takie same. Na początku chciałam całkowicie zrezygnować z balkonu i zrobić zadaszenie tarasu blachą albo gontem. Obecnie temat ucichł. Jest po staremu i tak na razie musi pozostać. Ale ta pleksi to chyba najlepszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzięki Marta, zapisuję i zrobię na urodziny Julki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Nelcia z balkonem kiedyś zrobicie teraz póki co Ty zbieraj siły i bawcie się dalej w przestawianie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 dzięki wusia Wiesz, to może głupie, ale te małe zmiany, drobne remonty bez nakładów finansowych jakoś mi pomagają pozbierać się po tamtej zdrowotnej rozsypce I znowu zaczęłam się dużo śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Jestem i czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 2. ( bardzo egoistycznie) - będziemy z Malką miały gdzie wychodzić na papierosa jak do Ciebie wpadniemy;)( chyba, że Malka rzuciła już palenie?) z tego powodu tobym balkon ..... obciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 rozumiem że wolałbyś żeby paliły papieroska w środku? ja bez balkonu bym żyć nie mogła - jakbym umyła okna? cześć słoneczko :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 u niektorych wystarczy je otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts